2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet guncel daha dun arkadaşıma da aldim eger mağazada bulamazsanız sitesinde de var 10 tl kargo ücreti var
Siteye baktım tükenmiş etrafımdaki bir kaç e bebekte var ama buluruz inşallah teşekkür ettim öneri için :)

Aa daha bu sabah 13 30 da sizlere sitesindeki fiyati göstermek için attığımda vardi tükenmiş ama vardır bizim oradaki e bebekte 3 tane vardi

Merhaba, ben de gruba katılabilir miyim Adete 2 gün kala silik çizgi gördüm ve kan verdim ilk değerim 23,52 çıktı 2 gün sonra yani bugün ise 39,12 çıktı sizce cok mu düşük değerler ?

Merhaba, ben de gruba katılabilir miyim Adete 2 gün kala silik çizgi gördüm ve kan verdim ilk değerim 23,52 çıktı 2 gün sonra yani bugün ise 39,12 çıktı sizce cok mu düşük değerler ?
Günaydın tabiki katılabilirsin değerin güzel artmış ama takibini yap canım düşük değerler insanı kan verme konusunda yorar. Doktorlar hep bu nedenle erkenden test yapmayın diyor. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına amin

Evet haklısınız ben de pişman oldum erkenden kan verdiğime, burada da okumuştum ama dayanamadım heyecandan inşallah yükselir dediğiniz gibi çok teşekkür ederim

Merhaba hayırlı olsun içini rahat tut ben regl 2 gün geçilmesiyle öğrendim değer 11 di. zaten illa 2 katı olacak diye bir şey yok en az yüzde 66si kadar artması yeterli stres yapma

Merhaba hayırlı olsun içini rahat tut ben regl 2 gün geçilmesiyle öğrendim değer 11 di. zaten illa 2 katı olacak diye bir şey yok en az yüzde 66si kadar artması yeterli stres yapma
Ah içim rahatladı şu an cok teşekkür ederim sağlıkla ilerler inşallah sizin de hayırlı olsun, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amiinn inşallah doktora ne zaman girmeyi dusunuyorsunuz ? test verdikçe buraya da yazın
Amiinn inşallah doktora ne zaman girmeyi dusunuyorsunuz ? test verdikçe buraya da yazın
Doktorumu aramıştım adetin 2 gün geçsin o zaman tekrar kan ver öyle konuşalım dedi , salı günü tekrar kan testi vericem hemen buraya da yazarım inşallah güzel ilerler

Evet guncel daha dun arkadaşıma da aldim eger mağazada bulamazsanız sitesinde de var 10 tl kargo ücreti var
Bende bugün aldım 100 tl :) İlk bir yaşa kadar neler bekler kitabı var o da 100 onu da aldım:) kasaya geldim 3 al 2 öde varmış bir de çocuklukta neler bekler varmış onu da aldım 3lü seri almış oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…