Evet guncel daha dun arkadaşıma da aldim eger mağazada bulamazsanız sitesinde de var 10 tl kargo ücreti varMağazadan yeni mi aldınız? Fiyat güncel mi yani. Ben de yarın gidip alayım bağri öyleyse
Siteye baktım tükenmişEvet guncel daha dun arkadaşıma da aldim eger mağazada bulamazsanız sitesinde de var 10 tl kargo ücreti var
Amazon'da 40 tl fırsatına girmişti daha erken demiştim bendeO kitabi da gördüm "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" kitabi degil mi onu da gördüm ama daha bebis doğmadı diye almadım
Günaydın tabiki katılabilirsin değerin güzel artmış ama takibini yap canım düşük değerler insanı kan verme konusunda yorar. Doktorlar hep bu nedenle erkenden test yapmayın diyor. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına aminMerhaba, ben de gruba katılabilir miyimAdete 2 gün kala silik çizgi gördüm ve kan verdim ilk değerim 23,52 çıktı 2 gün sonra yani bugün ise 39,12 çıktı sizce cok mu düşük değerler ?
Evet haklısınız ben de pişman oldum erkenden kan verdiğime, burada da okumuştum ama dayanamadım heyecandanGünaydın tabiki katılabilirsin değerin güzel artmış ama takibini yap canım düşük değerler insanı kan verme konusunda yorar. Doktorlar hep bu nedenle erkenden test yapmayın diyor. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına amin
Merhaba hayırlı olsunMerhaba, ben de gruba katılabilir miyimAdete 2 gün kala silik çizgi gördüm ve kan verdim ilk değerim 23,52 çıktı 2 gün sonra yani bugün ise 39,12 çıktı sizce cok mu düşük değerler ?
Ah içim rahatladı şu an cok teşekkür ederim sağlıkla ilerler inşallahMerhaba hayırlı olsuniçini rahat tut ben regl 2 gün geçilmesiyle öğrendim değer 11 di. zaten illa 2 katı olacak diye bir şey yok en az yüzde 66si kadar artması yeterli stres yapma
Amiinn inşallahAh içim rahatladı şu an cok teşekkür ederim sağlıkla ilerler inşallahsizin de hayırlı olsun, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amiinn inşallahdoktora ne zaman girmeyi dusunuyorsunuz ? test verdikçe buraya da yazın
Doktorumu aramıştım adetin 2 gün geçsin o zaman tekrar kan ver öyle konuşalım dedi , salı günü tekrar kan testi vericem hemen buraya da yazarım inşallah güzel ilerlerAmiinn inşallahdoktora ne zaman girmeyi dusunuyorsunuz ? test verdikçe buraya da yazın
Ay hadi bakalımDoktorumu aramıştım adetin 2 gün geçsin o zaman tekrar kan ver öyle konuşalım dedi , salı günü tekrar kan testi vericem hemen buraya da yazarım inşallah güzel ilerler
Tesekkurler sonucum 283 cıktı hamileyim allah her isteyene versinHayirli olsun saglikla büyüsün insallah antibiyotik arttırmaz hcg yi
Bende bugün aldım 100 tl :) İlk bir yaşa kadar neler bekler kitabı var o da 100 onu da aldım:) kasaya geldim 3 al 2 öde varmış bir de çocuklukta neler bekler varmış onu da aldım 3lü seri almış oldum :)Evet guncel daha dun arkadaşıma da aldim eger mağazada bulamazsanız sitesinde de var 10 tl kargo ücreti var
Hayirli olsun bol okumalar bebis beklerkenBende bugün aldım 100 tl :) İlk bir yaşa kadar neler bekler kitabı var o da 100 onu da aldım:) kasaya geldim 3 al 2 öde varmış bir de çocuklukta neler bekler varmış onu da aldım 3lü seri almış oldum :)
Normal ultrason ile mi gördü alttan muayene ilemi. Benim beta hcg 2750 ama göremedik keseyiKızlar merhaba son adet 2 aralık dün aksam hcg 1800 dü. Bugun çok şükür keseyi gördüm 4+6 günlük Allah m sizede görmeyi nasip etsin inşallah aminEki Görüntüle 3187750
Hoşgeldin canım hep beraber sağlıkla ilerleyelim inşallahMerhaba kızlar bugün itibariyle aranıza bende katıldım
Amin inşallah canım benimHoşgeldin canım hep beraber sağlıkla ilerleyelim inşallah
Hoşgeldin tabrikler annesiiMerhaba kızlar bugün itibariyle aranıza bende katıldım