- 10 Eylül 2024
- 581
- 416
Günaydın canımKanamaların olması normal dedi doktorum. Dün gittim bende kontrole. 10. Günümdeyim. Bitiyor gibi oluyor. Tekrar geliyor azar azar. Ultrasonl baktığındada duvar inceliyor ama biraz daha kanaman olacak gibi gözüküyor dedi. Kızlar bende hemen denemek istiyorum aslında. Doktorumuz çok uzun bir süre söyledi bana göre. Önce şubat mart dedi sonra bahara doğru dedi. Sizin doktorlarınız ne kadar süre verdi acaba? Merak ettim. Bende yüzde olarak bakıldığında düşükten sonraki adetten sonra ki 6 ayda sağlıklı olma oranı daha yüksek diye okudum
Rahim süreci kişisen kişiye değişiyo mu bilmiyorum ama Benim doktorum hemen devam et dedi, ben öncesinde çatlatma iğnesi olmuştum, bu defa için normal doğalında ilerleyelim olursa sürpriz olur olmazsa periyodun başlar zaten dedi. rahim ve yumurtalık kontrolümde her şey akışında normale dönmüş gözüküyor maşallah ara vermemize gerek yok dedi.
Gebeliğe hazırlıktaki kullandığım vitaminleri al yine dedi ama ben almadım dahaca. artan folik asit ve omega3’ümü kullanmaya devam ediyorum günlük.