- 1 Nisan 2022
- 2.818
- 1.649
- 38
Çok az kişi kaldık ya evet kimse girmiyor artık .. bebekler büyüyünce kimse uğramaz oldu :)Senden benden başka kimse kalmamış buralarda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kişi kaldık ya evet kimse girmiyor artık .. bebekler büyüyünce kimse uğramaz oldu :)Senden benden başka kimse kalmamış buralarda :)
Kediye dedi, mama, meme, baba, dede, anneye nenneee, bir de kargaya gaga suya bu böyle biraz biraz konuşuyoruzBizimkide aynı kediye miyavv yerine mee, inek bööö, köpek höv höv, horoza üüüüü sadece ilk heceler maması bitince beee diyo bakalım İnşaAllah tez vakitte bıcır bıcır konuşurlar
İşe başlayanlarda oldu sanırım. Vakit ayırmak zorlaşıyorÇok az kişi kaldık ya evet kimse girmiyor artık .. bebekler büyüyünce kimse uğramaz oldu :)
Yani muhtemelen ben başlasam kısmetse iyi olacakİşe başlayanlarda oldu sanırım. Vakit ayırmak zorlaşıyor
Benim ki emiyor bu yüzden kalkıyor . Gece 01:30-02:00 kalkış saati bazen sabah 6 gibi de kalkar bazen kalkmazKizlar bebeğinizi halen gece besliyor musunuz mama kullanılanlar biz sabaha karşı istiyoruz artık kesmelimiyiz bilemiyorum
Aa hoşgeldin, çoook uzun zaman geçti cidden hey gidi günler.. hem çalışıp hemde süt bebesi bakmak çok zor annelik zaten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar merhaba uzun zaman sonra bende gelebildim ancak çalışmaya başlayınca yetişemiyorum hiçbişeye. Benim kızım da o kadar memeye bağlı ki nasıl ayırocam bilmiyorum ayırırken gece de emmeden asla uyumaz 2 kere kalkıyor çoğu zaman zaten mama yapıp versem de yine istiyor
Evet ya zor gerçekten siz tekrar hamilesiniz galiba hayırlı olsun bebişAa hoşgeldin, çoook uzun zaman geçti cidden hey gidi günler.. hem çalışıp hemde süt bebesi bakmak çok zor annelik zaten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet, teşekkür ederimEvet ya zor gerçekten siz tekrar hamilesiniz galiba hayırlı olsun bebiş
Bende gece emziriyorum 3-4 gibi emmek için uyanıyorBenim ki emiyor bu yüzden kalkıyor . Gece 01:30-02:00 kalkış saati bazen sabah 6 gibi de kalkar bazen kalkmaz
Gece beslenmesine gerek yok artık bilmiyorum benim ki emmeden hayatta uyumaz kıyamet kopuyor ..
Bir çocuk doktoru ile görüşmüştüm . Belirli bi aya yaşa gelmiş bebeklerimiz bi rahatsızlığı yok ise bazı şeyleri alışkanlıktan yapar annesi dedi . Yani mesela gece emmeyi bırakan bebeklerde gündüz oynadığı oyunu gece oynamak için kalkar demişti :) bu 2-3 yaşına kadar böyle . Acıktığı için değil huy edindiği için kalkıyor dedi .Bende gece emziriyorum 3-4 gibi emmek için uyanıyor
Hoşgeldin tekrardanKızlar merhaba uzun zaman sonra bende gelebildim ancak çalışmaya başlayınca yetişemiyorum hiçbişeye. Benim kızım da o kadar memeye bağlı ki nasıl ayırocam bilmiyorum ayırırken gece de emmeden asla uyumaz 2 kere kalkıyor çoğu zaman zaten mama yapıp versem de yine istiyor
Ahh iyiyiz canım benim sen nasılsınSelam güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl umarım hayatınızda herşey yolundadır uğrayıp bi selam vermek istedim
Benimki aşırı emiyor geceleri. Dün yine 4-5 kez uyandı baya yorucu oluyor. Evet ihtiyacı yok normalde ama çalıştığım için çocuk uzun saatler memesiz kalıyor ben de kesmiyorum geceleri.Kizlar bebeğinizi halen gece besliyor musunuz mama kullanılanlar biz sabaha karşı istiyoruz artık kesmelimiyiz bilemiyorum
Ahh ben çok karmaşığım. Yoğun çalışma temposu iş yerimin eve uzak olması, yavrumu doğru düzgün göremeden büyümesi çok koyuyor. Tükenmiş durumdayken bir de ikinci hamileliğimi öğrendim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. İşe döneli 1 yıl bile olmadı, onlara nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Çocuğum emmeyi bırakacak mı benim yüzümden sütünden olacak mı vicdan azabı çekiyorum. Sizler umarım iyisinizdir güzel anneler..Selam güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl umarım hayatınızda herşey yolundadır uğrayıp bi selam vermek istedim
Çok teşekkür ederim bende sizler gibi koşuşturma içindeyim lina hanım yoruyo biraz genelde iştahsız bu durum biraz zorluyo onun haricinde geceleri baya sık sık uyanıp emmek istiyo bu durumda yaklaşık bir aydır devam ediyoAhh iyiyiz canım benim sen nasılsın
Benimki de gece çok sık uyanır oldu ne değişti bilmiyorum gündüzleri sarhoş gibi geziyorumBenimki aşırı emiyor geceleri. Dün yine 4-5 kez uyandı baya yorucu oluyor. Evet ihtiyacı yok normalde ama çalıştığım için çocuk uzun saatler memesiz kalıyor ben de kesmiyorum geceleri.
Ahh ben çok karmaşığım. Yoğun çalışma temposu iş yerimin eve uzak olması, yavrumu doğru düzgün göremeden büyümesi çok koyuyor. Tükenmiş durumdayken bir de ikinci hamileliğimi öğrendim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. İşe döneli 1 yıl bile olmadı, onlara nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Çocuğum emmeyi bırakacak mı benim yüzümden sütünden olacak mı vicdan azabı çekiyorum. Sizler umarım iyisinizdir güzel anneler..
Bizde aynı şekilde canım günler günleri kovalıyor hep bi koşuşturma hali :) dönem dönem Alparslan da işhahsız oluyor inşallah sizinde geçicidirÇok teşekkür ederim bende sizler gibi koşuşturma içindeyim lina hanım yoruyo biraz genelde iştahsız bu durum biraz zorluyo onun haricinde geceleri baya sık sık uyanıp emmek istiyo bu durumda yaklaşık bir aydır devam ediyo
Senin bebeğin nasıl canım gebelik sürecin nasıl gidiyor
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gebelikte emzirmeye devam edebildiniz mi acaba yoksa süt kesiliyor mu?Bizde aynı şekilde canım günler günleri kovalıyor hep bi koşuşturma hali :) dönem dönem Alparslan da işhahsız oluyor inşallah sizinde geçicidir
Gebeliğimde son 1 aydayım bakalım şimdilik iyi gidiyor inşallah bu son ayı da sorunsuz atlatırız