2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizimkide aynı kediye miyavv yerine mee, inek bööö, köpek höv höv, horoza üüüüü sadece ilk heceler maması bitince beee diyo bakalım İnşaAllah tez vakitte bıcır bıcır konuşurlar 😇🥰
Kediye dedi, mama, meme, baba, dede, anneye nenneee, bir de kargaya gaga suya bu böyle biraz biraz konuşuyoruz

Kizlar bebeğinizi halen gece besliyor musunuz mama kullanılanlar biz sabaha karşı istiyoruz artık kesmelimiyiz bilemiyorum

Kizlar bebeğinizi halen gece besliyor musunuz mama kullanılanlar biz sabaha karşı istiyoruz artık kesmelimiyiz bilemiyorum
Benim ki emiyor bu yüzden kalkıyor . Gece 01:30-02:00 kalkış saati bazen sabah 6 gibi de kalkar bazen kalkmaz 😏
Gece beslenmesine gerek yok artık bilmiyorum 🤷 benim ki emmeden hayatta uyumaz kıyamet kopuyor ..

Kızlar merhaba uzun zaman sonra bende gelebildim ancak çalışmaya başlayınca yetişemiyorum hiçbişeye. Benim kızım da o kadar memeye bağlı ki nasıl ayırocam bilmiyorum ayırırken gece de emmeden asla uyumaz 2 kere kalkıyor çoğu zaman zaten mama yapıp versem de yine istiyor 🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba uzun zaman sonra bende gelebildim ancak çalışmaya başlayınca yetişemiyorum hiçbişeye. Benim kızım da o kadar memeye bağlı ki nasıl ayırocam bilmiyorum ayırırken gece de emmeden asla uyumaz 2 kere kalkıyor çoğu zaman zaten mama yapıp versem de yine istiyor 🤦🏻‍♀️
Aa hoşgeldin, çoook uzun zaman geçti cidden 🥲 hey gidi günler.. hem çalışıp hemde süt bebesi bakmak çok zor annelik zaten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim ki emiyor bu yüzden kalkıyor . Gece 01:30-02:00 kalkış saati bazen sabah 6 gibi de kalkar bazen kalkmaz 😏
Gece beslenmesine gerek yok artık bilmiyorum 🤷 benim ki emmeden hayatta uyumaz kıyamet kopuyor ..
Bende gece emziriyorum 3-4 gibi emmek için uyanıyor

Bende gece emziriyorum 3-4 gibi emmek için uyanıyor
Bir çocuk doktoru ile görüşmüştüm . Belirli bi aya yaşa gelmiş bebeklerimiz bi rahatsızlığı yok ise bazı şeyleri alışkanlıktan yapar annesi dedi . Yani mesela gece emmeyi bırakan bebeklerde gündüz oynadığı oyunu gece oynamak için kalkar demişti :) bu 2-3 yaşına kadar böyle . Acıktığı için değil huy edindiği için kalkıyor dedi .

Hoşgeldin 🤗 tekrardan

Benimki aşırı emiyor geceleri. Dün yine 4-5 kez uyandı baya yorucu oluyor. Evet ihtiyacı yok normalde ama çalıştığım için çocuk uzun saatler memesiz kalıyor ben de kesmiyorum geceleri.
Selam güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl umarım hayatınızda herşey yolundadır uğrayıp bi selam vermek istedim 🙏🏻🌸
Ahh ben çok karmaşığım. Yoğun çalışma temposu iş yerimin eve uzak olması, yavrumu doğru düzgün göremeden büyümesi çok koyuyor. Tükenmiş durumdayken bir de ikinci hamileliğimi öğrendim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. İşe döneli 1 yıl bile olmadı, onlara nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Çocuğum emmeyi bırakacak mı benim yüzümden sütünden olacak mı vicdan azabı çekiyorum. Sizler umarım iyisinizdir güzel anneler..

Ahh iyiyiz canım benim sen nasılsın ☺️
Çok teşekkür ederim bende sizler gibi koşuşturma içindeyim lina hanım yoruyo biraz genelde iştahsız bu durum biraz zorluyo onun haricinde geceleri baya sık sık uyanıp emmek istiyo bu durumda yaklaşık bir aydır devam ediyo
Senin bebeğin nasıl canım gebelik sürecin nasıl gidiyor

Benimki aşırı emiyor geceleri. Dün yine 4-5 kez uyandı baya yorucu oluyor. Evet ihtiyacı yok normalde ama çalıştığım için çocuk uzun saatler memesiz kalıyor ben de kesmiyorum geceleri.

Ahh ben çok karmaşığım. Yoğun çalışma temposu iş yerimin eve uzak olması, yavrumu doğru düzgün göremeden büyümesi çok koyuyor. Tükenmiş durumdayken bir de ikinci hamileliğimi öğrendim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. İşe döneli 1 yıl bile olmadı, onlara nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Çocuğum emmeyi bırakacak mı benim yüzümden sütünden olacak mı vicdan azabı çekiyorum. Sizler umarım iyisinizdir güzel anneler..
Benimki de gece çok sık uyanır oldu ne değişti bilmiyorum gündüzleri sarhoş gibi geziyorum 😊

Çok teşekkür ederim bende sizler gibi koşuşturma içindeyim lina hanım yoruyo biraz genelde iştahsız bu durum biraz zorluyo onun haricinde geceleri baya sık sık uyanıp emmek istiyo bu durumda yaklaşık bir aydır devam ediyo
Senin bebeğin nasıl canım gebelik sürecin nasıl gidiyor
Bizde aynı şekilde canım günler günleri kovalıyor hep bi koşuşturma hali :) dönem dönem Alparslan da işhahsız oluyor inşallah sizinde geçicidir

Gebeliğimde son 1 aydayım bakalım şimdilik iyi gidiyor inşallah bu son ayı da sorunsuz atlatırız 😌

Bizde aynı şekilde canım günler günleri kovalıyor hep bi koşuşturma hali :) dönem dönem Alparslan da işhahsız oluyor inşallah sizinde geçicidir

Gebeliğimde son 1 aydayım bakalım şimdilik iyi gidiyor inşallah bu son ayı da sorunsuz atlatırız
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gebelikte emzirmeye devam edebildiniz mi acaba yoksa süt kesiliyor mu?

X