Benim perşembe sabah değerim 828 çıkmıştı bir hafta sonra perşembe gel dedi daha mı erken gitsem acabaEvet canm bin çıktı şükür. Ben de bundan sonra vermeyecem kan, çarşambaya randevu aldım direk doktora giderim artık.
Canım salı günü falan idrara sıkışık gidersen gözükür benceBenim perşembe sabah değerim 828 çıkmıştı bir hafta sonra perşembe gel dedi daha mı erken gitsem acaba
Benim önceden pek aram yoktu şimdi yemeye başladım güzelmiş aslında önceden yesem de olurmuşBen hamile olmadan önce sürekli avakado kabak çekirdeği çiğ badem bunları sürekli türettim şimdide aynı şekil devam ediyor şimdi artı olarak cevizde ekledim
Değer yükseldikçe olur bence normal bende daha göğüs harici hiç belirti bile yok önceki kimyasalımda her şeyi doruklara kadar yaşamıştım kasik ağrısı mide yanması bulantı ama şimdi hiç biri yok olsa bir dert olmasa birt dert valla şaşırdımKızlar midesi bulanan var mı yoksa bunlar için daha çok erken mi? Belirtileriniz neler??
Ctesi 1600 olur, ptesi 3200 çqrşamba 6400 baya iyi olur değeriniz.. ptesiden sonra herhalde keseniz görünür ama bebek küçükken görünmüyormuş hemen belki perşembe o da görünür:) beklenen adet ne zamandı? Onun üstünden 1 hafta geçmesi iyiymiş doktora gitmek içinBenim perşembe sabah değerim 828 çıkmıştı bir hafta sonra perşembe gel dedi daha mı erken gitsem acaba
Okuduğum kitaplarda da hep 7. 8. Haftada başlar diyor.. 6 da hissetmeye başlayanda oluyormuş. Daha iyi zamanlardayız :)Kızlar midesi bulanan var mı yoksa bunlar için daha çok erken mi? Belirtileriniz neler??
Valla hiç güzel değil midem bulanıyor yerken artıkBenim önceden pek aram yoktu şimdi yemeye başladım güzelmiş aslında önceden yesem de olurmuş
Hamilelikten mi çok yemekten miValla hiç güzel değil midem bulanıyor yerken artık
3 Ocaktı 2 ocakta önce kadar test yaptım sonra koştukCtesi 1600 olur, ptesi 3200 çqrşamba 6400 baya iyi olur değeriniz.. ptesiden sonra herhalde keseniz görünür ama bebek küçükken görünmüyormuş hemen belki perşembe o da görünür:) beklenen adet ne zamandı? Onun üstünden 1 hafta geçmesi iyiymiş doktora gitmek için
Yemekten yumurtlama döneminde başladım hala devam ediyorum yemeğeHamilelikten mi çok yemekten mi
Benimde göğüsler dolgunlaştı. Bişey diyeceğim büyüdükçe çatlaklar olacak ne kullanmak lazımBenim göğüslerim doldu resmen zaten büyüktü iyice dolgunlaştılar ve hassaslaştılar midem iyi hala şükür çarşamba beta 734 tü Salı gideceğim doktora kısmetse inşallah keseyi görürüm
Ne kadar yiyorsunuz hepsinden avuç içi kadar mı ?Yemekten yumurtlama döneminde başladım hala devam ediyorum yemeğe
Canım biraz daha fazla olabilir Kabuklu ceviz yiyorum.Ne kadar yiyorsunuz hepsinden avuç içi kadar mı ?
Aa yakinmisiz ben de gebze medikalpark hastanesine gidiyorum mine atli yaEvet bende istiyorum da eşim uzak istemiyor. Ne olur ne olmaz dr yakın olsun diyor. Biz de tuzladayız bu arada baya yakınız. Pendik medikal parka gideceğiz inş.
Ben birer avuç yiyorum her kahvaltıda ceviz badem ve fındıkNe kadar yiyorsunuz hepsinden avuç içi kadar mı ?
Ya ben onları kahvaltıda birşeyin yanında yiyemiyorum ki doyuruyor beniBen birer avuç yiyorum her kahvaltıda ceviz badem ve fındık
Salı günü 1 hafta doluyor sizin de ondan sonra rahat görünür herhalde. Genelde öyle yorumlamışlar.3 Ocaktı 2 ocakta önce kadar test yaptım sonra koştuk
Mağazadan yeni mi aldınız? Fiyat güncel mi yani. Ben de yarın gidip alayım bağri öyleyseKizlar size guzel bi bilgiyle geldim ben bebek bekleme hamile kitaplarıyla ilgili bissuru kitap aldım bi tanesi super akliniza ne takiliyosa hepsinin cevabi var logusaliga kadar günlük kac porsiyon protein kalsiyum almanız gerekiyor gunde kac bardak süt vs hersey var trendyolda ve d&r da 360 tl iken e bebek mağazasında 100 tl bilginiz olsun