Benim de tüp bebek. Progestan Estrofem kullandım ben de. Şu anda bıraktım ama. Oksapara devam ediyorum doğuma kadar kullanacam. Pıhtı riski varmış...Yok bu fitili veren tüp bebek doktorum zaten bişey olmaz diyip duruyor. Ben de doktor o sonuçta deyip Allaha emanet ettim artık. Progestan estrofem duphaston vitamin kullanıyorum ki bunlar sayısı düşmüş hali daha çoktu tüp bebek olduğu için bi ara antibiyotik kullandım crp yüksek olduğu için falan
Mecburen yemek zorundayız. Bulantı daha kötü. Değişik bi süreç hakikaten.bende aynı durumdayım inanılmaz bir açlık çekiyorum ve zor doyuyorum, acıkınca da direk bulantım başlıyor yemeden başka çarem kalmıyor yiyince geçiyoranlamıyorum herkesin farklı gebeliği , kimi yemekten tiksnir yiyemez kimi de bizim gibi aç
Ekledim sizi de hoş geldiniz aramıza
Çok teşekkürlerEkledim sizi de hoş geldiniz aramıza
Estrofemi bazi doktorlar 12.haftayi beklemeden kesiyormus. Benim dr da kesmedi. 12+3 e kadar proluetex, regenesis, estrofem, progestan kapsül kullanmaya devam, oksapar da doguma kadar inşBenim de tüp bebek. Progestan Estrofem kullandım ben de. Şu anda bıraktım ama. Oksapara devam ediyorum doğuma kadar kullanacam. Pıhtı riski varmış...
Benim takibi yapan dr bi daha ki kontrol icin bahsetti fetal dna dan. Ama hic detay bilmiyorum. İkizlerim olacak, ikili test yapilmiyormuş sanirim.. fetal dna tam olarak ne icin yapiliyorSelam kızlar aranızda fetal DNA testi yaptırmayı düşünenler var mı?
Down sendromu (trizomi 21) başta olmak üzere trizomi 18 ve trizomi 13 gibi patolojik durumlar ve bazı ender genetik hastalıklar hakkında bilgi veren bir test sanırım bunu yaptırdığınızda ikili veya üçlü teste gerek kalmıyormuş.Benim takibi yapan dr bi daha ki kontrol icin bahsetti fetal dna dan. Ama hic detay bilmiyorum. İkizlerim olacak, ikili test yapilmiyormuş sanirim.. fetal dna tam olarak ne icin yapiliyor
Peki numune nasil aliniyor bilginiz var mi.Down sendromu (trizomi 21) başta olmak üzere trizomi 18 ve trizomi 13 gibi patolojik durumlar ve bazı ender genetik hastalıklar hakkında bilgi veren bir test sanırım bunu yaptırdığınızda ikili veya üçlü teste gerek kalmıyormuş.
Ben yaptiricam canim yarin 10 mg kan alinicak 10. Haftadan itibaren yaptirabiliyosunPeki numune nasil aliniyor bilginiz var mi.
Anneden kan aliniyor bu sekilde sonuc cikiyor öyle mi. Devlette ya da araş.hastanelerinde yapiliyor mu yoksa özel labaratuvarda mi yaptirmak lazim. Bize dr.yap derse yaptiririm. Bir de sonuca göre tedavi ya da olasi bi rahatsizlikta önleme söz konusu mu yoksa bilmek adina mi yaptiriliyor bu testBen yaptiricam canim yarin 10 mg kan alinicak 10. Haftadan itibaren yaptirabiliyosun
Kuzum hastanelerde yapılmıyor ne devlet ne de ozel, ozel laboratuar firmaları yapıyor yaptirma amacin ikili uclu testte sana bir olasilik veriyor kesin sonuç saglikli veya degil demiyor fakat bu test de annenin kanından bebegin dna si ayrılırlar 46 kromozoma tek tek bakıyorlar cinsiyet dahil %99 saglikli olup olmadigi kesin sonuç çıkıyor 10 is günü sonuç dr una gidiyo sen laboratuara gitmiyosun onlar evine gelip kan alıyorlar kan yurtdisina gonderiliyor turkiyede bu test yapılmıyor sadece araci firmalar varAnneden kan aliniyor bu sekilde sonuc cikiyor öyle mi. Devlette ya da araş.hastanelerinde yapiliyor mu yoksa özel labaratuvarda mi yaptirmak lazim. Bize dr.yap derse yaptiririm. Bir de sonuca göre tedavi ya da olasi bi rahatsizlikta önleme söz konusu mu yoksa bilmek adina mi yaptiriliyor bu test
Nasipse ben düşünüyorumSelam kızlar aranızda fetal DNA testi yaptırmayı düşünenler var mı?
RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşALLAH... Tüm gebelerin gebeliği kolay geçsin.Estrofemi bazi doktorlar 12.haftayi beklemeden kesiyormus. Benim dr da kesmedi. 12+3 e kadar proluetex, regenesis, estrofem, progestan kapsül kullanmaya devam, oksapar da doguma kadar inş
Türkiye de yapan firmalarda var ama yurtdışı daha iyi diye duydum benim yaptıracağım türkiyedeKuzum hastanelerde yapılmıyor ne devlet ne de ozel, ozel laboratuar firmaları yapıyor yaptirma amacin ikili uclu testte sana bir olasilik veriyor kesin sonuç saglikli veya degil demiyor fakat bu test de annenin kanından bebegin dna si ayrılırlar 46 kromozoma tek tek bakıyorlar cinsiyet dahil %99 saglikli olup olmadigi kesin sonuç çıkıyor 10 is günü sonuç dr una gidiyo sen laboratuara gitmiyosun onlar evine gelip kan alıyorlar kan yurtdisina gonderiliyor turkiyede bu test yapılmıyor sadece araci firmalar var
Genox du dimi kuzum seninkiTürkiye de yapan firmalarda var ama yurtdışı daha iyi diye duydum benim yaptıracağım türkiyede
GenetixGenox du dimi kuzum seninki
Şuan tam kaç haftalık oldun Dr 10 haftadan sonra verebilirsin dedi ama ben 12 hafta geçsin istiyorum bide dün kahverengi lekelenme yaşadım korktum birazda daha önce kaybımda var normalde iki hafta sonra gel demişti ama lekelenmeden dolayı bugüne çağırdı akşam bi gidicem bakalımGenox du dimi kuzum seninki
Insallah bisey yoktur kuzum ben de lekelenmelerle geciyo zaman ben su an 11+5 imŞuan tam kaç haftalık oldun Dr 10 haftadan sonra verebilirsin dedi ama ben 12 hafta geçsin istiyorum bide dün kahverengi lekelenme yaşadım korktum birazda daha önce kaybımda var normalde iki hafta sonra gel demişti ama lekelenmeden dolayı bugüne çağırdı akşam bi gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?