2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim de tüp bebek. Progestan Estrofem kullandım ben de. Şu anda bıraktım ama. Oksapara devam ediyorum doğuma kadar kullanacam. Pıhtı riski varmış...

Mecburen yemek zorundayız. Bulantı daha kötü. Değişik bi süreç hakikaten.

Benim de tüp bebek. Progestan Estrofem kullandım ben de. Şu anda bıraktım ama. Oksapara devam ediyorum doğuma kadar kullanacam. Pıhtı riski varmış...
Estrofemi bazi doktorlar 12.haftayi beklemeden kesiyormus. Benim dr da kesmedi. 12+3 e kadar proluetex, regenesis, estrofem, progestan kapsül kullanmaya devam, oksapar da doguma kadar inş

Selam kızlar aranızda fetal DNA testi yaptırmayı düşünenler var mı?
Benim takibi yapan dr bi daha ki kontrol icin bahsetti fetal dna dan. Ama hic detay bilmiyorum. İkizlerim olacak, ikili test yapilmiyormuş sanirim.. fetal dna tam olarak ne icin yapiliyor

Benim takibi yapan dr bi daha ki kontrol icin bahsetti fetal dna dan. Ama hic detay bilmiyorum. İkizlerim olacak, ikili test yapilmiyormuş sanirim.. fetal dna tam olarak ne icin yapiliyor
Down sendromu (trizomi 21) başta olmak üzere trizomi 18 ve trizomi 13 gibi patolojik durumlar ve bazı ender genetik hastalıklar hakkında bilgi veren bir test sanırım bunu yaptırdığınızda ikili veya üçlü teste gerek kalmıyormuş.

Peki numune nasil aliniyor bilginiz var mi.

Ben yaptiricam canim yarin 10 mg kan alinicak 10. Haftadan itibaren yaptirabiliyosun
Anneden kan aliniyor bu sekilde sonuc cikiyor öyle mi. Devlette ya da araş.hastanelerinde yapiliyor mu yoksa özel labaratuvarda mi yaptirmak lazim. Bize dr.yap derse yaptiririm. Bir de sonuca göre tedavi ya da olasi bi rahatsizlikta önleme söz konusu mu yoksa bilmek adina mi yaptiriliyor bu test

Kuzum hastanelerde yapılmıyor ne devlet ne de ozel, ozel laboratuar firmaları yapıyor yaptirma amacin ikili uclu testte sana bir olasilik veriyor kesin sonuç saglikli veya degil demiyor fakat bu test de annenin kanından bebegin dna si ayrılırlar 46 kromozoma tek tek bakıyorlar cinsiyet dahil %99 saglikli olup olmadigi kesin sonuç çıkıyor 10 is günü sonuç dr una gidiyo sen laboratuara gitmiyosun onlar evine gelip kan alıyorlar kan yurtdisina gonderiliyor turkiyede bu test yapılmıyor sadece araci firmalar var

Estrofemi bazi doktorlar 12.haftayi beklemeden kesiyormus. Benim dr da kesmedi. 12+3 e kadar proluetex, regenesis, estrofem, progestan kapsül kullanmaya devam, oksapar da doguma kadar inş
RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşALLAH... Tüm gebelerin gebeliği kolay geçsin.

Türkiye de yapan firmalarda var ama yurtdışı daha iyi diye duydum benim yaptıracağım türkiyede

Genox du dimi kuzum seninki
Şuan tam kaç haftalık oldun Dr 10 haftadan sonra verebilirsin dedi ama ben 12 hafta geçsin istiyorum bide dün kahverengi lekelenme yaşadım korktum birazda daha önce kaybımda var normalde iki hafta sonra gel demişti ama lekelenmeden dolayı bugüne çağırdı akşam bi gidicem bakalım

Insallah bisey yoktur kuzum ben de lekelenmelerle geciyo zaman ben su an 11+5 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…