• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ne güzel canım benim yemen daha iyi bence, benim bulantılarım baslamadı yiyorum 😁 başlayınca ve yiyemeyince kilo veriyorum. Bence senin durumun daha iyi.
evet haklısın sürekli bulantı kusma yaşayıp yiyememektense benim durum daha iyi gibi :) ama bu da böyle gitmez ya kısıtlayacağım kendimi biraz, sağlıklı beslenerek tabi , yoksa önünü alamayacağım kilo alımım olacak

İyi bi ben değilmişim 😁 İnşallah çok kilo almayız da bebeğe zararı olmaz.
evet işte her şeyin fazlası zarar, hem anne hem de bebek için, biraz daha dikkat edicem ben şahsım adına çünkü gerçekten yemeye başlayınca durduramıyorum kendimi 🤦

Son
Insallah bisey yoktur kuzum ben de lekelenmelerle geciyo zaman ben su an 11+5 i
İnşallah bi problem olmaz son zamanlarda deprem olaylarına üzüldüm elimde olmadan ağladım bide direksiyon kursuna gidiyorum gebelikle denk geldi öyle onuda sitres ettim umarım sıkıntı yoktur. Sizin lekelenmeler kaçıncı haftada olmuştu

Benim de tüp bebek. Progestan Estrofem kullandım ben de. Şu anda bıraktım ama. Oksapara devam ediyorum doğuma kadar kullanacam. Pıhtı riski varmış...
yeni mi bıraktın ilaçları? ben hala kullanıyorum estrofemin dozu azaldı sadece

Selam kızlar aranızda fetal DNA testi yaptırmayı düşünenler var mı?
ben de yaptıracağım inşallah şu an 10+1'im haftaya gelip kan alacaklar 1 hafta geçsin bebeğin kanı size geçsin o şekilde kan alalım dediler.

2li 3lü test sadece olasılık bildiriyor ve kafa karışmaktan baska bir işe yaramıyor bence, bunun stresini yaşamaktansa direk fetal dna yaptırır rahatlarım diye düşündüm.

Kuzum hastanelerde yapılmıyor ne devlet ne de ozel, ozel laboratuar firmaları yapıyor yaptirma amacin ikili uclu testte sana bir olasilik veriyor kesin sonuç saglikli veya degil demiyor fakat bu test de annenin kanından bebegin dna si ayrılırlar 46 kromozoma tek tek bakıyorlar cinsiyet dahil %99 saglikli olup olmadigi kesin sonuç çıkıyor 10 is günü sonuç dr una gidiyo sen laboratuara gitmiyosun onlar evine gelip kan alıyorlar kan yurtdisina gonderiliyor turkiyede bu test yapılmıyor sadece araci firmalar var
Vaay bayagi kapsamli test. Cinsiyette belli oluyor mu. Benimkiler ikiz, bende ki kandan iki cinsiyette belli oluyor mu. Birde ortalama fiyatlar nasil.

Vaay bayagi kapsamli test. Cinsiyette belli oluyor mu. Benimkiler ikiz, bende ki kandan iki cinsiyette belli oluyor mu. Birde ortalama fiyatlar nasil.
Evet canim belli oluyor ben yarin kan verip 10 gun sonra ogrenicem 🥰😍 bide ortalama fiyat 7000 ile 7500 tl arasi hemen hemen yakın birbirine

image.webpGüzel bir kitap arayışında olanlara tavsiye ederim.

ben de yaptıracağım inşallah şu an 10+1'im haftaya gelip kan alacaklar 1 hafta geçsin bebeğin kanı size geçsin o şekilde kan alalım dediler.

2li 3lü test sadece olasılık bildiriyor ve kafa karışmaktan baska bir işe yaramıyor bence, bunun stresini yaşamaktansa direk fetal dna yaptırır rahatlarım diye düşündüm.
Katılıyorum size bende dün akşam görüştüm 9+1 im 2 hafta sonrası için randevu verdi daha net sonuç alırız dedi. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah:dua:

Back
X