2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sizin akıntınız da sarı bir akıntı mı.. Keşke baksaydı gerçekten benim de telaştan aklıma gelmedi umarım boşuna ilaç kullanmıyorumdur...
Kullan bakalım geçecek mi değişecek mi canım, mutlaka yazdığı ilaç gebeliğe bı zararı yok demekki , kandan enfeksiyona vs bakiyorlar ya lökosit miktarına vs. Orda görünüyor mu acaba, evet sarımsı benimde köyü ara sıra oluyor bende de bı rahatsızlık yok biraz fazla su içmeye çalışıyorum. Bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

İçinizi ferah tutun, enfeksiyon olsa beraberinde kaşıntı olur, koku olurdu. Belki de hamilelik öncesinde de akıntılarımızın rengi bu şekilde olduğu için sadece hamilelik dolayısıyla arttı. İyi düşünelim iyi olsun inşallah

Prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor. Doktorun bir bildiği vardır diye diye bugüne geldim bakalım tahlil falan hiç bir şey yapmadı.. Olmaz bir sıkıntı inşaallah ya

Teşekkür ederim koku kaşıntı yok ama doktor hiç bakmadan direkt enfeksiyona bağladı bilmiyorum inşaallah iyi olacak diyelim

Ben 10. haftamdayım. Sürekli açım. Sürekli yiyorum. Çok da kilo almamak lazımmış. Gerçi diyetisyene gidecem de... Normâl mi bu kadar acıkmak?
bende aynı durumdayım inanılmaz bir açlık çekiyorum ve zor doyuyorum, acıkınca da direk bulantım başlıyor yemeden başka çarem kalmıyor yiyince geçiyor anlamıyorum herkesin farklı gebeliği , kimi yemekten tiksnir yiyemez kimi de bizim gibi aç

Prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor. Doktorun bir bildiği vardır diye diye bugüne geldim bakalım tahlil falan hiç bir şey yapmadı.. Olmaz bir sıkıntı inşaallah ya
Aaa hamile olduğunu mu unuttu dicem canım bı doktora ya da eczaneye sorsaydın bilir onlar. Doktor biliyordur sonuçta diye düşünüyorum. İnşallah olmaz kuzu kaç ilaç var çok mu?

Ne güzel canım benim yemen daha iyi bence, benim bulantılarım baslamadı yiyorum başlayınca ve yiyemeyince kilo veriyorum. Bence senin durumun daha iyi.

Selam kızlar uzun süredir yazamıyorum depremden çok etkilendim psikolojik olarak telefonu yasakladı eşim çare olarak şimdi daha iyiyim herkese geçmiş olsun
Benim de burnum çok kuruyordu en sonunda geçen hafta nem makinesi aldık uygun bir şey 325₺ civarı ancak şimdilik iş gördü ablam bebek içinde lazım olacak bence faydalı oluyor çünkü kalorifer hep açık olacak mecburen dedi bizde alalım şimdiden dedik aklınızda olsun

İyi bi ben değilmişim İnşallah çok kilo almayız da bebeğe zararı olmaz.

Aaa hamile olduğunu mu unuttu dicem canım bı doktora ya da eczaneye sorsaydın bilir onlar. Doktor biliyordur sonuçta diye düşünüyorum. İnşallah olmaz kuzu kaç ilaç var çok mu?
Yok bu fitili veren tüp bebek doktorum zaten bişey olmaz diyip duruyor. Ben de doktor o sonuçta deyip Allaha emanet ettim artık. Progestan estrofem duphaston vitamin kullanıyorum ki bunlar sayısı düşmüş hali daha çoktu tüp bebek olduğu için bi ara antibiyotik kullandım crp yüksek olduğu için falan

Merhaba ben de hyaloronik asit, güneş kremi jel kullanıyorum urunlerim tamamen doğal. Ben rahiki mahtumdan aldım iyi ydi ürünleri
Rahiki mahtum tamamen doğal ama bazı organiklerde zararlı olabiliyor yine Bi danışıp kullan istersen canım.. Tabi dışardan aldıklarıma göre yine çok daha az zararı vardır ama yine de temkinli yaklaş

Kızlar selam, benim genetiğimden dolayı çok fazla beyazım var. Sanırım 50 yaş biriyle yarışırım bu konuda ilk 3 ay saç boyamasını önermedi doktorum ama 3 aydan sonra organik boyalarla boyayabilirsin demişti. Bildiğiniz organik saç boyası var mı?

Kızlar selam
8+1 hamileyim
Bugün testlerin vardı kan testi
TSH çok düşük çıktı 0.14 çıktı
Ne yapmak lazım moralim gitti yine

Evet biliyorum tüp bebekten sonra çok ilaç kullanılabiliyor kuzu, Allah yardımcın olsun sagsaglim kavuş inşallah

Depremden etkilenmemek mümkün değil canım malesef, herkes üzüldü bence Ya hangi marka alacağımı bilemedim memnunsan bana özelden yazar mısın canım hangi markaya nereden aldığını?

Depremden etkilenmemek mümkün değil canım malesef, herkes üzüldü bence Ya hangi marka alacağımı bilemedim memnunsan bana özelden yazar mısın canım hangi markaya nereden aldığını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…