Kullan bakalım geçecek mi değişecek mi canım, mutlaka yazdığı ilaç gebeliğe bı zararı yok demekki , kandan enfeksiyona vs bakiyorlar ya lökosit miktarına vs. Orda görünüyor mu acaba, evet sarımsı benimde köyü ara sıra oluyor bende de bı rahatsızlık yok biraz fazla su içmeye çalışıyorum. Bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Sizin akıntınız da sarı bir akıntı mı.. Keşke baksaydı gerçekten benim de telaştan aklıma gelmedi umarım boşuna ilaç kullanmıyorumdur...
Evet canım özellikle geceEvet onlar da işe yarayabilir denemek lazım. Burun tıkanıklığı aşırı kötü gündüz o kadar sıkıntı yok ama geceleri ikisi birden tıkanıyor
İçinizi ferah tutun, enfeksiyon olsa beraberinde kaşıntı olur, koku olurdu. Belki de hamilelik öncesinde de akıntılarımızın rengi bu şekilde olduğu için sadece hamilelik dolayısıyla arttı. İyi düşünelim iyi olsun inşallahYa ben en az günde 2 litre içiyorum. Çok dikkat ediyorum her şeye.. Benim doktorum ilk 3 ayda kullanmamam gereken ne varsa kullandırdı. Tüp bebek olduğu için bişey olur endişesiyle doktor ne derse yapıyorum ama çok da güvenemiyorum..Nidazidol diye bir fitil kullanıyorum şu an.. Umarım değildir.. Yine sarı akıntı yaşadığını yazanlar da oldu belki normaldir. Doktor bakmadan kültür bişey almadan bilemez ki ben anlamadım
.
Prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor. Doktorun bir bildiği vardır diye diye bugüne geldim bakalımKullan bakalım geçecek mi değişecek mi canım, mutlaka yazdığı ilaç gebeliğe bı zararı yok demekki , kandan enfeksiyona vs bakiyorlar ya lökosit miktarına vs. Orda görünüyor mu acaba, evet sarımsı benimde köyü ara sıra oluyor bende de bı rahatsızlık yok biraz fazla su içmeye çalışıyorum. Bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Teşekkür ederimİçinizi ferah tutun, enfeksiyon olsa beraberinde kaşıntı olur, koku olurdu. Belki de hamilelik öncesinde de akıntılarımızın rengi bu şekilde olduğu için sadece hamilelik dolayısıyla arttı. İyi düşünelim iyi olsun inşallah
Merhaba ben de hyaloronik asit, güneş kremi jel kullanıyorum urunlerim tamamen doğal. Ben rahiki mahtumdan aldım iyi ydi ürünleriDoktorlar serumu ve cilt bakımlarını önermiyorlar siz görüştünüz mü doktorunuzla
bende aynı durumdayım inanılmaz bir açlık çekiyorum ve zor doyuyorum, acıkınca da direk bulantım başlıyor yemeden başka çarem kalmıyor yiyince geçiyorBen 10. haftamdayım. Sürekli açım. Sürekli yiyorum. Çok da kilo almamak lazımmış. Gerçi diyetisyene gidecem de... Normâl mi bu kadar acıkmak?
Aaa hamile olduğunu mu unuttu dicemProspektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor. Doktorun bir bildiği vardır diye diye bugüne geldim bakalımtahlil falan hiç bir şey yapmadı.. Olmaz bir sıkıntı inşaallah ya
Ne güzel canım benim yemen daha iyi bence, benim bulantılarım baslamadı yiyorumbende aynı durumdayım inanılmaz bir açlık çekiyorum ve zor doyuyorum, acıkınca da direk bulantım başlıyor yemeden başka çarem kalmıyor yiyince geçiyoranlamıyorum herkesin farklı gebeliği , kimi yemekten tiksnir yiyemez kimi de bizim gibi aç
İyi bi ben değilmişimbende aynı durumdayım inanılmaz bir açlık çekiyorum ve zor doyuyorum, acıkınca da direk bulantım başlıyor yemeden başka çarem kalmıyor yiyince geçiyoranlamıyorum herkesin farklı gebeliği , kimi yemekten tiksnir yiyemez kimi de bizim gibi aç
Ben de sürekli açım normal sanırım yiyemediğim zaman midem bulanıyorBen 10. haftamdayım. Sürekli açım. Sürekli yiyorum. Çok da kilo almamak lazımmış. Gerçi diyetisyene gidecem de... Normâl mi bu kadar acıkmak?
Yok bu fitili veren tüp bebek doktorum zaten bişey olmaz diyip duruyor. Ben de doktor o sonuçta deyip Allaha emanet ettim artık. Progestan estrofem duphaston vitamin kullanıyorum ki bunlar sayısı düşmüş hali daha çoktu tüp bebek olduğu için bi ara antibiyotik kullandım crp yüksek olduğu için falanAaa hamile olduğunu mu unuttu dicemcanım bı doktora ya da eczaneye sorsaydın bilir onlar. Doktor biliyordur sonuçta diye düşünüyorum. İnşallah olmaz kuzu kaç ilaç var çok mu?
Rahiki mahtum tamamen doğal ama bazı organiklerde zararlı olabiliyor yine Bi danışıp kullan istersen canım.. Tabi dışardan aldıklarıma göre yine çok daha az zararı vardır ama yine de temkinli yaklaşMerhaba ben de hyaloronik asit, güneş kremi jel kullanıyorum urunlerim tamamen doğal. Ben rahiki mahtumdan aldım iyi ydi ürünleri
Evet biliyorum tüp bebekten sonra çok ilaç kullanılabiliyor kuzu, Allah yardımcın olsun sagsaglim kavuş inşallahYok bu fitili veren tüp bebek doktorum zaten bişey olmaz diyip duruyor. Ben de doktor o sonuçta deyip Allaha emanet ettim artık. Progestan estrofem duphaston vitamin kullanıyorum ki bunlar sayısı düşmüş hali daha çoktu tüp bebek olduğu için bi ara antibiyotik kullandım crp yüksek olduğu için falan
Depremden etkilenmemek mümkün değil canım malesef, herkes üzüldü benceSelam kızlar uzun süredir yazamıyorum depremden çok etkilendim psikolojik olarak telefonu yasakladı eşim çare olarak şimdi daha iyiyim herkese geçmiş olsun
Benim de burnum çok kuruyordu en sonunda geçen hafta nem makinesi aldık uygun bir şey 325₺ civarı ancak şimdilik iş gördü ablam bebek içinde lazım olacak bence faydalı oluyor çünkü kalorifer hep açık olacak mecburen dedi bizde alalım şimdiden dedik aklınızda olsun
Depremden etkilenmemek mümkün değil canım malesef, herkes üzüldü benceSelam kızlar uzun süredir yazamıyorum depremden çok etkilendim psikolojik olarak telefonu yasakladı eşim çare olarak şimdi daha iyiyim herkese geçmiş olsun
Benim de burnum çok kuruyordu en sonunda geçen hafta nem makinesi aldık uygun bir şey 325₺ civarı ancak şimdilik iş gördü ablam bebek içinde lazım olacak bence faydalı oluyor çünkü kalorifer hep açık olacak mecburen dedi bizde alalım şimdiden dedik aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?