2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya ben de her zaman kullandığım ziaja nın yüz temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum güneş kremi olarak da lr kullanıyorum her zaman kullandığım şeyler ama siyah nokta falan çok oluşmaya başladı ürünlerini değiştirsem diye düşündüm. Dediğiniz gibi hormonlardan sanırım. Yüzüm de bi kırmızılıklar bişiler sinir olmaya başladım

Ay evet öyle diyorlar ben de ilk öğrendiğimden beri rüyam da kız görüyorum ve kız hissediyorum ama bakalım Allah bilir
Allahim hayırlısını nasip etsin, gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah
Eşim de kız istiyordu doktora ayağıdır doktor bey bi daha bakın falan dedi hatta cok şanslısınız. Biz üç kız kardeşiz ve okadar guzel ki

Amin inşallah hepimizinkini ahaha ayağıdır mı çok iyi tepki inşaallah sizde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Selam kızlar benimde yarın kontrolüm var İnşaAllah herşey yolundadır ara ara kahverengi lekeler geliyor geçen hafta acile gittim şimdi bi daha kontrol için gidicem. İkili test yaptıran var mı ben istemiyorum ama devlet hastanesi illa yapıcaz diyo zaten yaştan dolayı riskli çıkıyor ama hayırlısı İnşaAllah o da 10 gün sonraya

Yaa canım ciinsiyet mi söyledi? Kaçıncı haftada söyledi?

Hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor? Cilt problemi yaşayan var mı yüz de leke sivilce vs. Gibi bir çözüm bulabildiniz mi?
Kuruluk yaşiyorum, saç diplerimden ayak parmaklarima kadar her yerim kupkuru ve pul pul dökülüyor.. 8.haftaya kadarda ellerim kollarim kaşiniyordu, egzama gibi olmuştu. Leke sivilce yasamiyorum

Kızlar ileri haftads olanlar, 2li test vs yaptıran oldu mu? Artık yavaştan başlıyoruz o döneme sanırım. Ben yarın 10+0 'ım benden bir iki hafta önden gidenler vardı. Sanırım 12. Hafta civarı başlanıyor. Ben 13+2 de gideceğim doktor o zaman çağırdı.. 2li test vs. O zaman söyleyecek herhalde...
Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş.

Yaa canım ciinsiyet mi söyledi? Kaçıncı haftada söyledi?
10+2de gösterdi bizimki Ama karindan baktı muhtemelen 10+5 falansın dedi doktor kendi doktoruma kontrolüm bu cuma.
Çalıştığım hastanedeki radyoloji doktoruna gösterdim ben o da 10 sene kadın doğum hastanesinde çalışmış baya tecrübeli. Bakalım degisedebilir dimi doktor bey dedim cok erken çünkü yok ben göreceğimi gördüm dedi

Kuruluk yaşiyorum, saç diplerimden ayak parmaklarima kadar her yerim kupkuru ve pul pul dökülüyor.. 8.haftaya kadarda ellerim kollarim kaşiniyordu, egzama gibi olmuştu. Leke sivilce yasamiyorum
Sivilce yaşamaman güzel en azından Benim de kuruluk bacaklarımda var. Çok ilginç bütün vücut değişiyor daha dün farkettim önden keçe gibi çok farkedilir miktarda bebek saçlarım çıkmış. Vücudumuza bir şeyler oluyor tepeden tırnağa

Merhaba, sadece balık değil her gün mutlaka 1 yumurta da deniyor ancak ben kesinlikle yumurta yiyemiyorum. yararlı olan her şey kokuyor gibi...

Bende 10+6 ayın 1 inde çağırdı test için inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Çok erken aslında daha yeni oluşuyor cinsiyet organları şanslıymışsın hayırlısı olsun canım

Birkaç gündür sabah uyandığımda midem bulanıyor.
Bugün tam 7 haftalık.

Bu bulantılar ne zaman geçer ki ?
Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…