- 9 Eylül 2020
- 284
- 308
- 53
- 33
Ya ben de her zaman kullandığım ziaja nın yüz temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum güneş kremi olarak da lr kullanıyorum her zaman kullandığım şeyler ama siyah nokta falan çok oluşmaya başladı ürünlerini değiştirsem diye düşündüm. Dediğiniz gibi hormonlardan sanırım. Yüzüm de bi kırmızılıklar bişiler sinir olmaya başladımKorkarımki bir çözümü yok galiba, tamamen hormonal, bu dönemde ciltte sebum miktarı artıyormuş hormonlara bağlı olarak, o da gözenekleri tıkıyormuş ve sivilcelere neden oluyormuş. C vitaminli yüz temizleme jeli aldım her gün uyguluyorum. Ayrıca cilt lekeleri olmasın diye Solante Pregna güneş kremi kullanmaya başladım. Solante acnes kullanıyordum 6 yıldır. Solantenin üzerine tanımam
Ayrıca doktorumda pregnayı önermişti
Ay evet öyle diyorlarHemen kocakari yorumum geliyor benim cildim güzelleşti erkek dedi doktorkızı olanların cildi bozuluyor yağlanıyor ve leke oluyor
Allahim hayırlısını nasip etsin, gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallahAy evet öyle diyorlarben de ilk öğrendiğimden beri rüyam da kız görüyorum ve kız hissediyorum ama bakalım Allah bilir
Amin inşallah hepimizinkiniAllahim hayırlısını nasip etsin, gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah
Eşim de kız istiyordu doktora ayağıdır doktor bey bi daha bakın falan dedi hatta cok şanslısınız. Biz üç kız kardeşiz ve okadar guzel ki
Amin insallah rabbim isteyen nerde kim varsa herkese bizlere deAmin inşallah hepimizinkiniahaha ayağıdır mı çok iyi tepki inşaallah sizde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Tamamdır yarın ekleyeceğim inş. Bilgisayardan eklemem gerekiyor çünkü. Tahmini doğum tarihi ve şehir öğrenebilir miyim
Merhabalar hoş geldiniz. İlk posttaki tüm bilgileri eksiksiz yazar mısınız? Yarın ekleyeceğimSon adet tarihim 03.12.22 doğum 09.09.23NewMamaa
Yaa canım ciinsiyet mi söyledi? Kaçıncı haftada söyledi?Allahim hayırlısını nasip etsin, gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah
Eşim de kız istiyordu doktora ayağıdır doktor bey bi daha bakın falan dedi hatta cok şanslısınız. Biz üç kız kardeşiz ve okadar guzel ki
Rize 18 eylül kendi doğum günüm son gün görünüyorTamamdır yarın ekleyeceğim inş. Bilgisayardan eklemem gerekiyor çünkü. Tahmini doğum tarihi ve şehir öğrenebilir miyim
Kuruluk yaşiyorum, saç diplerimden ayak parmaklarima kadar her yerim kupkuru ve pul pul dökülüyor.. 8.haftaya kadarda ellerim kollarim kaşiniyordu, egzama gibi olmuştu. Leke sivilce yasamiyorumHanımlar nasılsınız nasıl gidiyor? Cilt problemi yaşayan var mı yüz de leke sivilce vs. Gibi bir çözüm bulabildiniz mi?
10+2de gösterdi bizimkiYaa canım ciinsiyet mi söyledi? Kaçıncı haftada söyledi?
Sivilce yaşamaman güzel en azındanKuruluk yaşiyorum, saç diplerimden ayak parmaklarima kadar her yerim kupkuru ve pul pul dökülüyor.. 8.haftaya kadarda ellerim kollarim kaşiniyordu, egzama gibi olmuştu. Leke sivilce yasamiyorum
Bir kız da bana inşallahAllahim hayırlısını nasip etsin, gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah
Bende 10+6 ayın 1 inde çağırdı test için inşallah hayırlı sonuçlar alırızKızlar ileri haftads olanlar, 2li test vs yaptıran oldu mu? Artık yavaştan başlıyoruz o döneme sanırım. Ben yarın 10+0 'ım benden bir iki hafta önden gidenler vardı. Sanırım 12. Hafta civarı başlanıyor. Ben 13+2 de gideceğim doktor o zaman çağırdı.. 2li test vs. O zaman söyleyecek herhalde...
Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş.
Çok erken aslında daha yeni oluşuyor cinsiyet organları şanslıymışsın hayırlısı olsun canım10+2de gösterdi bizimkiAma karindan baktı muhtemelen 10+5 falansın dedi doktor kendi doktoruma kontrolüm bu cuma.
Çalıştığım hastanedeki radyoloji doktoruna gösterdim ben o da 10 sene kadın doğum hastanesinde çalışmış baya tecrübeli. Bakalım degisedebilir dimi doktor bey dedim cok erken çünküyok ben göreceğimi gördüm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?