2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba ben de merak ediyorum 7+2 vajinal ultrason

Eklentiler

• ACCE68D0-1D90-4B09-9E35-E14AA176E18E.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 109
Kendiliğinden oldu canım, daha önce bı kaybım var, bugün bir arkadaşım da öyle dedi, kaybı olanlara veriliyor dedi. Olsun kullanırız sorun yok, onlar iyi olsun
Kaybınız var diyedir bir zararı yok zaten bazı doktorlar genetik testi istemeden ilk kayıptan sonra iğne ve ya asprin verebiliyor doktorunuza güveniyorsanız hiiic sorun yok.sağlıkla ilerlesin insallah

Kızlar merhaba,
11 +2 yim. doktor ikili tarama istedi kan verdim.bu tarihlerde yaptıran var mı? Birde Folikasitim bitmedi az kaldıysa kullan bitsin dedi. ama decavitte verdi başlamam için. onun içinde de folikasit mevcut, ikisini berabar kullanmam iyi mi olur kötü mü olur bilen var mi (bi haftalık folikasit hapım var)
son olarak sağlık ocağı yaklaşık 10 gün sonra başlamam için monovit verdi.ama doktor onada başla dedi sizde durum nasıl oldu?

Doktorunuzun dediğini yapın

Benim günü kontrolüm vardı 10+4tüm doktor haftaya cumartesi ikili tarama testi yapalım dedi ayın 18 inde ikili taramam var şimdilik bekliyorum hala sen yaptirdin mı ikili tarama yoksa sadece kan mı verdin

Benim günü kontrolüm vardı 10+4tüm doktor haftaya cumartesi ikili tarama testi yapalım dedi ayın 18 inde ikili taramam var şimdilik bekliyorum hala sen yaptirdin mı ikili tarama yoksa sadece kan mı verdin
Şöyle bi önceki gittiğimde ense kalınlığına falan bakıcaz bu önemli 11.hafta gel demişti.
gidince de söyledim bunu demiştiniz diye tamam dedi ultrasonda baktı herşey normal dedi. Sonrada ikili tarama yaptıralım bu normal bsey dedi .form doldurdum kan vericeksin dedi. Verdim 15 güne çıkar sonuçlar dedi bekliyorum. Eksik bsey mi var acaba

Kızlar mide bulantım ağrım çok var demiştim ya bugün acilden hastaneye yatırdılar beni lütfen benim ve bebeğim için bana dua eder misiniz
Rabbim selamet versin canım. Ben yeni katıldım aranıza . Ben daha yeniyim 7+2 yim benim de çok bulanıyor ne yesem de ağrıtıyor.

Arkadaslar mide bulantisi midesi hassas olanlarda cok oluyor diye olmuştu. Sizce de öyle mi? Benim ikinci hamileliğim ilkinde çok hafif bulantim olmustu az sürmüstü, şimdi ikizlerime gebeyim bulantim ilk hamileligime göre fazla ama yine de cok fazla denmez. Hassas bi midem de yok. İkiz gebelik diye ilkime göre daha fazla bulantim var diye düsünüyorum.

Bende bulantıdan dolayı o kadar kötüyüm ki hiçbişe yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyor. Prilam Dr kullanıyorum biraz iyi geliyor ama akşamları yine aynı

Merhabalar, acaba aranızda hem prolutex iğne kullanıp (sabah-akşam) hem de progestan hap içen var mı? Lkelenmem oldu diye tüp bebek doktoruma değil de başka doktora gittim, ekstradan progestan hap yazdı; tüp bebek doktorum “benim yazdıklarım yeterli, başka birşey kullanma” dedi. Açıkçası kafam karıştı, ikisi aynı anda kullanılmıyor mu acaba bilen varsa yanıtlarınızı bekliyorum.

Bennn. İğne haftada bir progestan her gün sabah akşm 2 şer tane. Ama progestanı vajinal alıyorum. Ben de kanama içteydi bir hafta sonra yok olmuştu ama hala kullanıyorum

Pruloton dopot iğne ve progestan fitil kullanıyorum fitil sabah akşam iğne haftada bir olacak şekilde. Doktorum böyle önerdi

Canım ne doktorun neyi öneriyorsa iç çünkü senin kan değerlerine göre yorumluyor. Folik asidin fazlası sıkıntı olsa içme derdi zaten. Ki fazlası idrarla atılıyor. 1 hafta daha iç sorun olmaz doktor dediyse.

Kızlar merhaba, bu ikili tarama testlerini özelde kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa ayrı bir perinatologa mı gitmek gerekiyor, bilen var mı?

Kızlar merhaba, bu ikili tarama testlerini özelde kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa ayrı bir perinatologa mı gitmek gerekiyor, bilen var mı?
Bana devletteki doktorum perinatologdan randevu aldırdı ikili test için. Ama hastaneden hastaneye bu değişir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…