Torch şey değil mi ya toksoplazma falan bakıyorlar. Devlette yaptırmıştım ben onuTorch istediyse o devlette yapılmıyor diye biliyorum canım, bana öyle dedi ASM deki hemşire onu paralı yaptırdım. Diğerleri yapılıyor diye biliyorum bugün verdim çünkü bende
Asm de yok ama devlet hastanelerinde var torch.Torch istediyse o devlette yapılmıyor diye biliyorum canım, bana öyle dedi ASM deki hemşire onu paralı yaptırdım. Diğerleri yapılıyor diye biliyorum bugün verdim çünkü bende
Benim Asm de yapıldı İzmir deyim önce bilgi alabilirsiniz Ebeyi arayıpAsm de yok ama devlet hastanelerinde var torch.
Ben de izmirdeyim suan ama Bergama’da yaşıyorum burdaki asm yapmadı kanı Bergama devlette aldırdım İzmir’de tepecik hastanesine gitti. Sevindim asm de olmasinaBenim Asm de yapıldı İzmir deyim önce bilgi alabilirsiniz Ebeyi arayıp
Ne güzel haberler çook sevindim canımKızlar bugun eşim gidecekti gitmeden bi çocuğu görsün diye haftaya cuma kontrolüm ama çalıştığım hastanede radyologa gösterdik 10+2 çıktı 10+4 olması lazım ama vajinal baktırmadım doktor vajinalde 3 4 gün önde çıkar dedi haftasıyla uyumlu okadar hareketli okadar guzel ki.
Çıkıntısı var yüksek ihtimal erkek dedi. Ense kalınlığı yok dedi allahim insallah hepinize nasip etsin guzel haberler
Bilmiyorum kuzu tam nette kızamıkçık diye geçiyorTorch şey değil mi ya toksoplazma falan bakıyorlar. Devlette yaptırmıştım ben onu
Neymiş cinsiyeti bize de söyleben 15+4 te sağlığından endişe ediyorum diye gittim cinsiyeti de söyleyeyim dedi çat diye söyledi şok olduk
Bende de gidip geliyor canım, bı gün sızlıyor böyle diğer gün birşey yok, normal diye düşünüyorum çok dinlememeye çalışİyi akşamlar kızlar, deprem bölgesindekilere geçmiş olsun diyorum. İki gün önce doktor kontrolüm vardı şükürler olsun kalp atışını duyduk. Bu gün 6+2 yim ama bu gün göğüs hassasiyetim çok azaldı. Sizde de böyle durumlar oluyor mu?
Merhabalar sizi ekledim tabloya. Bİlginiz olsun.Yaş 23- ve birinci çocuk. Son adet tarihi 30.11.22 tahmini doğum 06.09.23 şehir Bursa
yukarda söyledim ya :) Allah nasip ederse erkekmiş çok net dedi doktorNeymiş cinsiyeti bize de söyle
Merhaba çok sevindim sizin adınıza. Bugün benim de randevum vardı kalp atışını vajinal muayenede ekranda görebildik. Tektaş görüntüsü vardı ve pıt pıt hareket eden noktayı gösterdi sadece doktor. Sizin kaçıncı haftada?Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim, çok şükür kalp atışını duydukRabbim devamında güzellikle sağlıkla getirsin dilerim. Coraspirin verdi neden vermiş olabilir ?
Daha önceden bi kaybınız var mi? Gebelik tansiyonu olmasin diye veriyorlar bazen ama ileri haftalarda veriyorlar doktora sorsaydınız keske. Kendiliğinden mi hamile kaldınız aşılama vs mi oldu?Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim, çok şükür kalp atışını duydukRabbim devamında güzellikle sağlıkla getirsin dilerim. Coraspirin verdi neden vermiş olabilir ?
Sonradan gördüm canım sağlıkla ogluşyukarda söyledim ya :) Allah nasip ederse erkekmiş çok net dedi doktor
Kendiliğinden oldu canım, daha önce bı kaybım var, bugün bir arkadaşım da öyle dedi, kaybı olanlara veriliyor dedi. Olsun kullanırız sorun yok, onlar iyi olsunDaha önceden bi kaybınız var mi? Gebelik tansiyonu olmasin diye veriyorlar bazen ama ileri haftalarda veriyorlar doktora sorsaydınız keske. Kendiliğinden mi hamile kaldınız aşılama vs mi oldu?
Bende 6 +1deyim.canım duyduk düzenli, atım hızı güzel dedi doktor. Ama evet çok minikler henüz, biraz uğrastı öyle duyduk, nefesimi falan tuttum kıpırdamadım falanMerhaba çok sevindim sizin adınıza. Bugün benim de randevum vardı kalp atışını vajinal muayenede ekranda görebildik. Tektaş görüntüsü vardı ve pıt pıt hareket eden noktayı gösterdi sadece doktor. Sizin kaçıncı haftada?
Ay gördün mü hareket edişiniEki Görüntüle 3205252 hanımlar merhaba,, bugün baya kontrolü olan varmış bizimde vardı kontrolümüz8+3 son regly tarihine göre.. Nasıl gözüküyor anlayan var mı? Çok minik minik el ayak hareket ediyor bu çok farklı bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?