• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Torch istediyse o devlette yapılmıyor diye biliyorum canım, bana öyle dedi ASM deki hemşire onu paralı yaptırdım. Diğerleri yapılıyor diye biliyorum bugün verdim çünkü bende
Torch şey değil mi ya toksoplazma falan bakıyorlar. Devlette yaptırmıştım ben onu

Kızlar bugun eşim gidecekti gitmeden bi çocuğu görsün diye haftaya cuma kontrolüm ama çalıştığım hastanede radyologa gösterdik 10+2 çıktı 10+4 olması lazım ama vajinal baktırmadım doktor vajinalde 3 4 gün önde çıkar dedi haftasıyla uyumlu okadar hareketli okadar guzel ki.
Çıkıntısı var yüksek ihtimal erkek dedi. Ense kalınlığı yok dedi allahim insallah hepinize nasip etsin guzel haberler💕💕

Kızlar bugun eşim gidecekti gitmeden bi çocuğu görsün diye haftaya cuma kontrolüm ama çalıştığım hastanede radyologa gösterdik 10+2 çıktı 10+4 olması lazım ama vajinal baktırmadım doktor vajinalde 3 4 gün önde çıkar dedi haftasıyla uyumlu okadar hareketli okadar guzel ki.
Çıkıntısı var yüksek ihtimal erkek dedi. Ense kalınlığı yok dedi allahim insallah hepinize nasip etsin guzel haberler💕💕
Ne güzel haberler çook sevindim canım🥰 cinsiyet tahmini bile almışsın, sağlıkla kolaylıkla afiyetle kucağina al 🙏🌸

İyi akşamlar kızlar, deprem bölgesindekilere geçmiş olsun diyorum. İki gün önce doktor kontrolüm vardı şükürler olsun kalp atışını duyduk. Bu gün 6+2 yim ama bu gün göğüs hassasiyetim çok azaldı. Sizde de böyle durumlar oluyor mu?
Bende de gidip geliyor canım, bı gün sızlıyor böyle diğer gün birşey yok, normal diye düşünüyorum çok dinlememeye çalış

Selam arkadaşlar. Bende 8+3 ikizlerime hamileyim. Pt den beri haber takibindeydim, gecem gündüzüme karisti, çok hirpalamasamda kendimi icten içe kaygi seviyem tavan yapti. Mide bulantim azalsa, uyku halim geçse hemen evham yapiyordum. Dr haberleri yasakladi bana. Elimden geleni yapacağim ama izlemeyeceğim. Daha kontrolüme 4 hafta var nasil bekleyecegim bilemiyorum. Sağlikla atlatalim şu süreçleri 🤲

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim, çok şükür kalp atışını duyduk🙏🌸💓 Rabbim devamında güzellikle sağlıkla getirsin dilerim. Coraspirin verdi neden vermiş olabilir ?
Merhaba çok sevindim sizin adınıza. Bugün benim de randevum vardı kalp atışını vajinal muayenede ekranda görebildik. Tektaş görüntüsü vardı ve pıt pıt hareket eden noktayı gösterdi sadece doktor. Sizin kaçıncı haftada?

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim, çok şükür kalp atışını duyduk🙏🌸💓 Rabbim devamında güzellikle sağlıkla getirsin dilerim. Coraspirin verdi neden vermiş olabilir ?
Daha önceden bi kaybınız var mi? Gebelik tansiyonu olmasin diye veriyorlar bazen ama ileri haftalarda veriyorlar doktora sorsaydınız keske. Kendiliğinden mi hamile kaldınız aşılama vs mi oldu?

IMG_20230210_161039.webp
hanımlar merhaba,, bugün baya kontrolü olan varmış bizimde vardı kontrolümüz🤭 8+3 son regly tarihine göre.. Nasıl gözüküyor anlayan var mı? Çok minik minik el ayak hareket ediyor bu çok farklı bir his😢😭

Daha önceden bi kaybınız var mi? Gebelik tansiyonu olmasin diye veriyorlar bazen ama ileri haftalarda veriyorlar doktora sorsaydınız keske. Kendiliğinden mi hamile kaldınız aşılama vs mi oldu?
Kendiliğinden oldu canım, daha önce bı kaybım var, bugün bir arkadaşım da öyle dedi, kaybı olanlara veriliyor dedi. Olsun kullanırız sorun yok, onlar iyi olsun 🌸💓

Merhaba çok sevindim sizin adınıza. Bugün benim de randevum vardı kalp atışını vajinal muayenede ekranda görebildik. Tektaş görüntüsü vardı ve pıt pıt hareket eden noktayı gösterdi sadece doktor. Sizin kaçıncı haftada?
Bende 6 +1deyim.canım duyduk düzenli, atım hızı güzel dedi doktor. Ama evet çok minikler henüz, biraz uğrastı öyle duyduk, nefesimi falan tuttum kıpırdamadım falan ☺️ görmüşsün sonuçta canım çok şükür, senin kaçıncı haftaydı?

Back
X