• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba, bu ikili tarama testlerini özelde kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa ayrı bir perinatologa mı gitmek gerekiyor, bilen var mı?
Devlette prinatolog yapıyor, özel bölüm olduğu için öncesinde dr muayenenesi olmanız ve doktorun bu alanı yeşil alan olarak size açması lazım, özelde ise değişir, radyoloji uzmanı da var prinatolog da

Bennn. İğne haftada bir progestan her gün sabah akşm 2 şer tane. Ama progestanı vajinal alıyorum. Ben de kanama içteydi bir hafta sonra yok olmuştu ama hala kullanıyorum
Haftada bir proluton depot iğnesi bende vuruluyorum da ayrıca göbekten prolutex vuruyorum. Progestan hapı gereksiz gördü doktor, bende içmedim. Umarım tekrar lekelenmeler olmaz. Haftada bir vurulan iğne kanama önleyici, size de geçmiş olsun. Teşekkür ederim yanıtınız için. 💐
Pruloton dopot iğne ve progestan fitil kullanıyorum fitil sabah akşam iğne haftada bir olacak şekilde. Doktorum böyle önerdi
Anladım, bakalım ben biraz daha beklemedeyim doktor kullanma dedi diye. Umarım lekelenme olmaz daha da gerek olmaz progestanı kullanmaya. Teşekkür ederim yanıtınız için💐

Kızlar merhaba, bu ikili tarama testlerini özelde kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa ayrı bir perinatologa mı gitmek gerekiyor, bilen var mı?
Normal doktorunuz yapabiliyor canım, ben hep kandan baktirarak yaptırmıştım normal doktorumda

Aranızda baş ağrısı çeken var mı acaba, benim normalde migrenim var çok şükür şu an o kadar şiddetli değil uykusuzluktan tek taraflı baş ağrım var. Malum ilaç içemiyoruz, sizin çözümleriniz ne oluyor ağrıyı kesmek için

Selam arkadaşlar. Bende 8+3 ikizlerime hamileyim. Pt den beri haber takibindeydim, gecem gündüzüme karisti, çok hirpalamasamda kendimi icten içe kaygi seviyem tavan yapti. Mide bulantim azalsa, uyku halim geçse hemen evham yapiyordum. Dr haberleri yasakladi bana. Elimden geleni yapacağim ama izlemeyeceğim. Daha kontrolüme 4 hafta var nasil bekleyecegim bilemiyorum. Sağlikla atlatalim şu süreçleri 🤲
İnsanın elimde değil ki ben de çok aşırı etkilendim canım. Geceleri uyuyamıyorum sürekli tedirginim. Kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş ben öyle yapmaya çalışıyorum kitap okumaya çalışıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun..

Merhaba çok sevindim sizin adınıza. Bugün benim de randevum vardı kalp atışını vajinal muayenede ekranda görebildik. Tektaş görüntüsü vardı ve pıt pıt hareket eden noktayı gösterdi sadece doktor. Sizin kaçıncı haftada?
Gözünüz aydın 🫠 o tek taş görüntüsü aynı bnmkinde de var ah bakıp bakıp gözlerim doluyor ultrason fotosuna.

İnsanın elimde değil ki ben de çok aşırı etkilendim canım. Geceleri uyuyamıyorum sürekli tedirginim. Kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş ben öyle yapmaya çalışıyorum kitap okumaya çalışıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
Dünden bu güne haberleri izlemiyorum, biraz daha iyiyim. Utaniyorum bunu söylerken 🥺 Allah yardim etsin cümlesine 🤲

Benim son regl tarihim 20 Aralık. Eylül sonu gibi doğumu hesapladım. Ama doktorum muhtemelen geç döllenme diyor. Tam kaç haftalık olduğunu söylemedi Salı günü kalp atışı için gideceğiz. Doğru yerde miyim acaba? :)

Dünden bu güne haberleri izlemiyorum, biraz daha iyiyim. Utaniyorum bunu söylerken 🥺 Allah yardim etsin cümlesine 🤲
Canım hamile olmasak oralara gider elimizden gelenin fazlasını yapardık ama bebeğimizin sağlığını da düşünmemiz lazım bu çok normal. Ben de haberlere bakmıyorum arada bakıyorum sadece ama sürekli dua ediyorum. Aminn hepimizin yardımcısı olsun Allahım

Aranızda baş ağrısı çeken var mı acaba, benim normalde migrenim var çok şükür şu an o kadar şiddetli değil uykusuzluktan tek taraflı baş ağrım var. Malum ilaç içemiyoruz, sizin çözümleriniz ne oluyor ağrıyı kesmek için
Canım omuzlarına masaj iyi gelebilir, bende de ilerleyen haftalarda olacak biliyorum hep olur, sakin bir yere geç tuz lambası var ben onu yakıyorum bazen kur an bazen sakin bir klasik müzik açıyorum uykuya dalıyorum iyi geliyor.

Canım omuzlarına masaj iyi gelebilir, bende de ilerleyen haftalarda olacak biliyorum hep olur, sakin bir yere geç tuz lambası var ben onu yakıyorum bazen kur an bazen sakin bir klasik müzik açıyorum uykuya dalıyorum iyi geliyor.
Tuz lambasını duymuştum bende temin edeyim. Çok teşekkür ederim, umarım yaşamazsınız 💐

Benim son regl tarihim 20 Aralık. Eylül sonu gibi doğumu hesapladım. Ama doktorum muhtemelen geç döllenme diyor. Tam kaç haftalık olduğunu söylemedi Salı günü kalp atışı için gideceğiz. Doğru yerde miyim acaba? :)
Doğru yerdesin canım hoşgeldin 😍😁

İyi akşamlar depremden dolayı hiç giremedim ülkemiz çok zor dönemlerden geçiyor rabbim yardım etsin oradaki insanlara çok çok üzülüyor insan ağlamaktan mahvolduk. Bende dr gittim ikiz gebelik kesinleşti 8 haftalık oldum. Grupta baya ikiz bebek olacak gibi rabbim kaderlerini güzel etsin inşş sağlıkla doğsunlar

Şöyle bi önceki gittiğimde ense kalınlığına falan bakıcaz bu önemli 11.hafta gel demişti.
gidince de söyledim bunu demiştiniz diye tamam dedi ultrasonda baktı herşey normal dedi. Sonrada ikili tarama yaptıralım bu normal bsey dedi .form doldurdum kan vericeksin dedi. Verdim 15 güne çıkar sonuçlar dedi bekliyorum. Eksik bsey mi var acaba
Kusura bakma mesajını daha yeni okudum bu zamanlarda pek bakamıyorum mesajlara gelen depremzedelerle ilgileniyorum
Aslında bende bilmiyorum ama sanırım eksik bişey yok bende böyle biliyorum bu hafta sonu bende yaptırıcam hayırlısı bakalim

kızlar sizlerde mide bulantısı serüveni bittimi bende hala devam 😄

Back
X