5+5 ti muayene olduğum gün net duyamayınca üzüldüm açıkçası önceki gebeliğimde de böyle ekranda görebilmiştik sonra kalp atışı duyamadık. Haftalık muayene oluyorum inşallah net duyarım ben de teşekkür ederimBende 6 +1deyim.canım duyduk düzenli, atım hızı güzel dedi doktor. Ama evet çok minikler henüz, biraz uğrastı öyle duyduk, nefesimi falan tuttum kıpırdamadım falangörmüşsün sonuçta canım çok şükür, senin kaçıncı haftaydı?
Bendede tam gaz devamkızlar sizlerde mide bulantısı serüveni bittimi bende hala devam
Teşekkür ederim sizin kaçıncı haftada? Ben hala sevinemiyorum 2 düşük olunca tedirginim açıkçası. Duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum. Çok şükür hamile kalabildim ama Kalp atışını duyabilirim ve sağlıklı devam eder inşallahGözünüz aydıno tek taş görüntüsü aynı bnmkinde de var ah bakıp bakıp gözlerim doluyor ultrason fotosuna.
7+4 olduk bugün. Kayıplarınız için üzüldüm kalp atışı duyulmadan mı düşük olmuştu.sebepleri araştırıldı mı..Teşekkür ederim sizin kaçıncı haftada? Ben hala sevinemiyorum 2 düşük olunca tedirginim açıkçası. Duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum. Çok şükür hamile kalabildim ama Kalp atışını duyabilirim ve sağlıklı devam eder inşallah
5+5 erken henüz duyulması için. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıkla duyarsınızz5+5 ti muayene olduğum gün net duyamayınca üzüldüm açıkçası önceki gebeliğimde de böyle ekranda görebilmiştik sonra kalp atışı duyamadık. Haftalık muayene oluyorum inşallah net duyarım ben de teşekkür ederim
Haftaya net ve güzel şekilde duyarsın diye düşünüyorum canım5+5 ti muayene olduğum gün net duyamayınca üzüldüm açıkçası önceki gebeliğimde de böyle ekranda görebilmiştik sonra kalp atışı duyamadık. Haftalık muayene oluyorum inşallah net duyarım ben de teşekkür ederim
Sade maden suyuna izin veriyor doktor günde bir tane içebilirsin dedi banaArkadaşlar günde 1 tane maden suyu içiyor musunuz , içip içmemek konusunu doktoruna soran oldu mu acaba aramızda
Geçmiş olsun bende bulantılarla çok kötü hissediyorum kendimiBen hala hastanedeyim bebiş iyi çok şükür 10+5 haftasıyla uyumlu gidiyor ama kusmalar devam sürekli serum yiyorum ne zaman taburcu olurum bilemiyorum
Sağol İnşallah ve umarım bu bulantılar uzun sürmezGeçmiş olsun bende bulantılarla çok kötü hissediyorum kendimikısa sürede çıkarsınız inşaallah
Tatlım son adet tarihimiz aynı cuma günü gittim 7+2 çıktı vajinal ultrason dan. Bende bir uygulama var ona göre 8+5 çıkıyor ama hakikati ultrason daki ölçümdür.Benim son regl tarihim 20 Aralık. Eylül sonu gibi doğumu hesapladım. Ama doktorum muhtemelen geç döllenme diyor. Tam kaç haftalık olduğunu söylemedi Salı günü kalp atışı için gideceğiz. Doğru yerde miyim acaba? :)
Bende bir hafta oldu başlayalı yemek yapamıyorum yapınca kokusu beni mahvediyor, midemi bulandırıyor ve canım sürekli kebap istiyorBendede tam gaz devam
Canım çok geçmiş olsun, zor zamanlar.. Rabbim şifa versin sana ve bebişine, bebişin birşeyi olmamasına çok sevindim, kişiden kişiye değişiyor canım, doktorun birşey dedi mi?Ben hala hastanedeyim bebiş iyi çok şükür 10+5 haftasıyla uyumlu gidiyor ama kusmalar devam sürekli serum yiyorum ne zaman taburcu olurum bilemiyorum
Beta hcg yi tekrar ettin mi değerler in artıyorsa sıkıntı yapmaTeşekkür ederim sizin kaçıncı haftada? Ben hala sevinemiyorum 2 düşük olunca tedirginim açıkçası. Duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum. Çok şükür hamile kalabildim ama Kalp atışını duyabilirim ve sağlıklı devam eder inşallah
Birşey demedi kimisinin böyle zor geçiyormuşCanım çok geçmiş olsun, zor zamanlar.. Rabbim şifa versin sana ve bebişine, bebişin birşeyi olmamasına çok sevindim, kişiden kişiye değişiyor canım, doktorun birşey dedi mi?
ilkinde dayamamıştık ikinci de ekranda gördük. Ayın 17 sinde randevum var inşallah o zaman duyulur. Pıhtılaşma çıktı oksapar coraspirin kullanıyorum histereskobi de oldum. Elimden geleni yaptım açıkçası inşallah sağlıklı devam eder7+4 olduk bugün. Kayıplarınız için üzüldüm kalp atışı duyulmadan mı düşük olmuştu.sebepleri araştırıldı mı..
Bu yepyeni bir gebelik ve sağlıkla ilerleyecek inşallah. Kendini ferahlatmaya iyi düşünmeye odaklayın. Şuan kaçıncı haftadasınız randevunuz ne zaman
5+5 erken henüz duyulması için. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıkla duyarsınızz
Aynen 6+5 olacak inşallah duyarız teşekkür ederimHaftaya net ve güzel şekilde duyarsın diye düşünüyorum canım6+5 mi olacak, olumsuz yaşantılarım beni de üzüyor canım, ama umut güzel şey , herşey yolunda gider dilerim haftaya güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Önlemleri almış doktorunuz içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kucağınıza alınilkinde dayamamıştık ikinci de ekranda gördük. Ayın 17 sinde randevum var inşallah o zaman duyulur. Pıhtılaşma çıktı oksapar coraspirin kullanıyorum histereskobi de oldum. Elimden geleni yaptım açıkçası inşallah sağlıklı devam eder
Aynen 6+5 olacak inşallah duyarız teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?