- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.218
- 598
Amın amın saglıkla buyusunler doğsunlar kucagımıza alalım ınsallah amınDarısı bizlerin başına inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın amın saglıkla buyusunler doğsunlar kucagımıza alalım ınsallah amınDarısı bizlerin başına inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sonucta yüksek çıkarsa da için ferah olsun ilaçla çok Kısa bi sürede normale dönüyor amin inşallah Rabbim hepimize dağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinTeşekkür ederim canım cmt kan verdim sonuç yarın çıkar arar herhalde doktorum bekliyorum normalde yoktu tiroidim ama son testimde çıkınca testi tekrar etmek istedi doktor.Bakalım sağlıkla büyüsün de pirinç taneleri kullanırız ilaçları biz
Geçmiş olsun güzel haberler ve şifa ile dönersin inşallahKızlar ağrıdan artık ağladığım için şuan acile gidiyorum inşallah bisey yoktur nolur dua edin
InsallahGeçmiş olsun güzel haberler ve şifa ile dönersin inşallah
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler verirsin canımKızlar ağrıdan artık ağladığım için şuan acile gidiyorum inşallah bisey yoktur nolur dua edin
İnşallah canımDaha şuan bile var kasıklarımda ağrı insan endişeleniyor ama napalım insallah dediğin gibi büyüme iyice tutunma ağrılarıdır bunlar
Nasıl bir ağrı yaşıyorsun canım. İnşallah bir sprun yoktur bize güzel haberler verKızlar ağrıdan artık ağladığım için şuan acile gidiyorum inşallah bisey yoktur nolur dua edin
Merhaba . Öyle hamile kalan tanıdıklarım var ama hamile Kalamamaya sebeptir sigara . Toksik maddeler çok fazla çünkü. Hamile kalsanız bile bebeğe zararlı.siz de biliyorsunuzdur ama inşallah birakabilirsiniz Allah gönlünüze göre versin bebeğiniz sizinledir insallahArkadaslar size bir sorum olacak..
Ben günde bir paket sigara kullaniyorum. Acaba sigara hamile kalmaya engel olurmu tutunmasina? Test positiv cikar cikmaz birakicam fakat su bekleme asamasinda henüz birakmis degilim korkuyorum bu sekilde hamile kalinirmi? Varmi sigara kullanip hamile kalan veya tanidiginiz??
Test için diyorsanız gerek yok gitmeye. Kan tahlili yaptırın. Sonra 5 haftalık iken doktora gitmeniz yeterli . Ama zaten rutin gittiğiniz bir doktorunuz varsa . test Pozitif çıkar çıkmaz da gidebilirsiniz. Ama onlar yine de 5. Hafta bitince gel diyorlar. Ancak kanama vs olursa 5 haftadan önce görmek isteyebilirler. Benim doktorum lekelemeyin olunca gel demedi ama progesteron ilacı önerdi. 2 gün sonra 5 hafta dolacak, o gün gel dedi .keseyi görmeye çağırıyorHerkese selam dün adetime 1 gün kala silik çizgi çıktı testim bu sabah tekrarladım daha koyulaşmıştı zaten belirtilerim de vardı şüpheleniyordum inşallah sağlıkla yükselir hcg değerim ve sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm. Bugün regl olacaktım ama tık yok bir kaç gün daha geçsin doktora gideceğim. Öneriniz var mı? Şu zamanda gitsen daha iyi olur vs :)
Bende de şu an kabızlık var o ağrı yapıyor diye düşünüyorumKızlar ağrıdan artık ağladığım için şuan acile gidiyorum inşallah bisey yoktur nolur dua edin
Henüz kalp atışı duymadım bu hafta randevum varsağlıkla geçsin günler sağlıkla kavuşalım inşallahGünler peşpeşe hadi bakalım beraber sağlıcakla yürütelim bu süreci inşallah. Ben kalp atışını da duydum. Bulantılarla başım dertte bu ara. Siz de durum nasıl
Anladım canım sağol gidince sorayım ben de sadece folik asit kullanıyor musun dedi bana vitamin falan söylemedi sorayım ben de gidinceBen kendım talep ettım dırek kuzum basladıgı ıcın yazdı bana , prilam gece ıkı tane ama duzenlı kullanılırsa fayda saglar dedı bulantım var ıceyım gecsın gıbı bı hap degıl dedı. Folık asıt bı kutu bıtınce vıtamıne baslanıyor dedı bırde haftada ıkı gun dvıt
Sağol canım hamilelik çok başkaymış hepimiz benzer tedirginlik leri yaşıyoruz ama burda tecrübelerle rahatlatmak iyi oluyor birbirimizi yoksa Google a yazınca hemen en olumsuz çıkıyor karşımıza Hayırlısı hakkımızdaSonucta yüksek çıkarsa da için ferah olsun ilaçla çok Kısa bi sürede normale dönüyor amin inşallah Rabbim hepimize dağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de onu farkettim boş olunca daha çok bulanıyormuş ama aksi gibi de canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum zorluyorum kraker vs. ayran da iyi geldi faydalı hem deBir de o kadar hassaslaştı ki burnum çok zorluyor beni,her koku rahatsız ediyor artıkKızlar selam bende de bulantılar bir iki gündür başladı midem boş olduğu an midem bulanıyor o yüzden iki saatte bir bir şeyler yiyorum ve çok çabuk acıkıyorum gibi geliyor sizde de öyle oluyor mu?
Bende koku hassasiyeti yok şimdi ama bulantı var o da iştahımı açtı sık sık yemekten inşallah hızlı kilo almamBen de onu farkettim boş olunca daha çok bulanıyormuş ama aksi gibi de canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum zorluyorum kraker vs. ayran da iyi geldi faydalı hem deBir de o kadar hassaslaştı ki burnum çok zorluyor beni,her koku rahatsız ediyor artık