• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Teşekkür ederim canım cmt kan verdim sonuç yarın çıkar arar herhalde doktorum bekliyorum normalde yoktu tiroidim ama son testimde çıkınca testi tekrar etmek istedi doktor.Bakalım sağlıkla büyüsün de pirinç taneleri kullanırız ilaçları biz😊🧿
Sonucta yüksek çıkarsa da için ferah olsun ilaçla çok Kısa bi sürede normale dönüyor 🥰 amin inşallah Rabbim hepimize dağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌹

Arkadaslar size bir sorum olacak..
Ben günde bir paket sigara kullaniyorum. Acaba sigara hamile kalmaya engel olurmu tutunmasina? Test positiv cikar cikmaz birakicam fakat su bekleme asamasinda henüz birakmis degilim korkuyorum bu sekilde hamile kalinirmi? Varmi sigara kullanip hamile kalan veya tanidiginiz??
Merhaba . Öyle hamile kalan tanıdıklarım var ama hamile Kalamamaya sebeptir sigara . Toksik maddeler çok fazla çünkü. Hamile kalsanız bile bebeğe zararlı.siz de biliyorsunuzdur ama inşallah birakabilirsiniz Allah gönlünüze göre versin bebeğiniz sizinledir insallah

Herkese selam dün adetime 1 gün kala silik çizgi çıktı testim bu sabah tekrarladım daha koyulaşmıştı zaten belirtilerim de vardı şüpheleniyordum inşallah sağlıkla yükselir hcg değerim ve sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm. Bugün regl olacaktım ama tık yok bir kaç gün daha geçsin doktora gideceğim. Öneriniz var mı? Şu zamanda gitsen daha iyi olur vs :)
Test için diyorsanız gerek yok gitmeye. Kan tahlili yaptırın. Sonra 5 haftalık iken doktora gitmeniz yeterli . Ama zaten rutin gittiğiniz bir doktorunuz varsa . test Pozitif çıkar çıkmaz da gidebilirsiniz. Ama onlar yine de 5. Hafta bitince gel diyorlar. Ancak kanama vs olursa 5 haftadan önce görmek isteyebilirler. Benim doktorum lekelemeyin olunca gel demedi ama progesteron ilacı önerdi. 2 gün sonra 5 hafta dolacak, o gün gel dedi .keseyi görmeye çağırıyor

Herkse merhaba. 24 ekimde tahmini doğum tarihi . 4+5 haftalık gebeliğim. 10 ay ince boş gebelikten kürtaj olmuştum. Darısı isteyen herkesin başına. Bugün biraz sari açık kahverengi gibi bir leke geldi . Biraz araç kullandım ve yürüdüm çarşıda. Çok pişmanım. Bu kadarcıktan bir şey olmaz diyorum ama yine de pişmanım bir yandan da. İnşallah bebegim sağlıklıdır.

Günler peşpeşe ♥️ hadi bakalım beraber sağlıcakla yürütelim bu süreci inşallah. Ben kalp atışını da duydum. Bulantılarla başım dertte bu ara. Siz de durum nasıl
Henüz kalp atışı duymadım bu hafta randevum var🥰sağlıkla geçsin günler sağlıkla kavuşalım inşallah

Ben kendım talep ettım dırek kuzum basladıgı ıcın yazdı bana , prilam gece ıkı tane ama duzenlı kullanılırsa fayda saglar dedı bulantım var ıceyım gecsın gıbı bı hap degıl dedı. Folık asıt bı kutu bıtınce vıtamıne baslanıyor dedı bırde haftada ıkı gun dvıt
Anladım canım sağol gidince sorayım ben de sadece folik asit kullanıyor musun dedi bana vitamin falan söylemedi sorayım ben de gidince 😊

Kızlar Ankara'da özel bir hastane ile anlaşmayı düşünüyorum paket yapıyorlarmış gebelik ve doğum ile ilgili bilgisi ya da tavsiye si olan var mı?

Sonucta yüksek çıkarsa da için ferah olsun ilaçla çok Kısa bi sürede normale dönüyor 🥰 amin inşallah Rabbim hepimize dağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌹
Sağol canım hamilelik çok başkaymış hepimiz benzer tedirginlik leri yaşıyoruz ama burda tecrübelerle rahatlatmak iyi oluyor birbirimizi yoksa Google a yazınca hemen en olumsuz çıkıyor karşımıza 😄Hayırlısı hakkımızda 😊

Kızlar selam bende de bulantılar bir iki gündür başladı midem boş olduğu an midem bulanıyor o yüzden iki saatte bir bir şeyler yiyorum ve çok çabuk acıkıyorum gibi geliyor sizde de öyle oluyor mu?

Kızlar selam bende de bulantılar bir iki gündür başladı midem boş olduğu an midem bulanıyor o yüzden iki saatte bir bir şeyler yiyorum ve çok çabuk acıkıyorum gibi geliyor sizde de öyle oluyor mu?
Ben de onu farkettim boş olunca daha çok bulanıyormuş ama aksi gibi de canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum zorluyorum kraker vs. ayran da iyi geldi faydalı hem de😊Bir de o kadar hassaslaştı ki burnum çok zorluyor beni,her koku rahatsız ediyor artık😒

Ben de onu farkettim boş olunca daha çok bulanıyormuş ama aksi gibi de canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum zorluyorum kraker vs. ayran da iyi geldi faydalı hem de😊Bir de o kadar hassaslaştı ki burnum çok zorluyor beni,her koku rahatsız ediyor artık😒
Bende koku hassasiyeti yok şimdi ama bulantı var o da iştahımı açtı sık sık yemekten inşallah hızlı kilo almam😊

Back