- 20 Eylül 2022
- 1.245
- 1.481
- 63
Biraz kurcalayayım bende bakalımAyarlar da aktif ediyorsun cnm bende bugün zar zor yapabildim saolsun çoook yardımcı oldular hem kendi hemde hamiş arkadaslari görebiliyorsun
Sağlıkla duyalım inşallahYok hayır illa 8 e gerek yok genelde 6 da duyuluyor.
Evet tamamen böyle bugün kasık ağrısıyla uyandırdı bu durum beni aslında sağa veya sola yattığımda bu olmuyor sırt üstü uyandığım zaman bunu çok yaşıyorum gece istemeden dönüyorumAy bunu bende çok yaşıyorum. Ve normalde hiç böyle birşey yapmazdım. İstemsizce gerinirken buluyorum kendimi ve hemen düzeltiyorum biriey olur diye korkuyorum
Bişey yaşamadın ama değil mi ilk gebeliğindede olumsuz bu yüzdenBunu diğer hamileliğimde bende çok yapıyordum. Uyku halindeyken oluyordu. Kayınvalidemle aynı odada uyuyordum o da farketmiş
Bende bakınca aynısı düşündüm aslındaMaşallah bebiş sağdan tutunmuş kız mı geliyor acabaa
Bugün adet günüm kan verdim sonuç 101 iyimi 3 gün önce 42 idiHenüz yeniyse silik çıkar zaten canım. Kötü düşünme hemen kanaman falan olursa kimyasal olur diye biliyorum ben.
Resmen aynı durumdayız bende kasık ağrısıyla uyandım bugün. Bilmiyorum inşallah zatarı olmazEvet tamamen böyle bugün kasık ağrısıyla uyandırdı bu durum beni aslında sağa veya sola yattığımda bu olmuyor sırt üstü uyandığım zaman bunu çok yaşıyorum gece istemeden dönüyorum
Bişey yaşamadın ama değil mi ilk gebeliğindede olumsuz bu yüzden
Bende bakınca aynısı düşündüm aslında
Bakalımm Rabbım nasıp ederseee inşallah sağlıklaMaşallah bebiş sağdan tutunmuş kız mı geliyor acabaa
Kanama var canım malesef düştü mü bilmiyorum daben de ilk beta 15 le öğrendim reglime 5 gün varken. İki gün sonra 49, iki gün sonra 198 oldu. 5 haftalık olunca da keseyi gördük, hiçbir sıkıntı yok. Umudunu kaybetme mutlaka beta artışını takip etmeni öneriyorum
Sağda olunca kızmı oluyormuş benimde sağdaMaşallah bebiş sağdan tutunmuş kız mı geliyor acabaa
İnşallah canımResmen aynı durumdayız bende kasık ağrısıyla uyandım bugün. Bilmiyorum inşallah zatarı olmaz
Bu olay yüzünden olumsuz bir şey yaşadığımı düşünmüyorum aşırı yol yürümüştüm ondan sonra olumsuz oldu. Kötü düşünme sen nasipse her türlü oluyor bizim köydeki kadınlardan biliyorumBişey yaşamadın ama değil mi ilk gebeliğindede olumsuz bu yüzden
Amin inşallah nasibimizde vardırBu olay yüzünden olumsuz bir şey yaşadığımı düşünmüyorum aşırı yol yürümüştüm ondan sonra olumsuz oldu. Kötü düşünme sen nasipse her türlü oluyor bizim köydeki kadınlardan biliyorum
Kan uyuşmazlığı bizde de var canım. Benim ilki düşük oldu sonrasında bir iğne yaptılar bana. Şimdi söylediğimde de 7.ayda bidaha yapıcaz dedi. İlk gebelikler de sorun olmuyor sonrakiler de olabiliyor bilgin olsunArkadaşlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? Benim kan uyuşmazlığım var ve bu durum risk oluşturabiliyormuş
Amin canım inşallah, bende duydum cok şükürGünler peşpeşehadi bakalım beraber sağlıcakla yürütelim bu süreci inşallah. Ben kalp atışını da duydum. Bulantılarla başım dertte bu ara. Siz de durum nasıl
Nerden anlıyoruz sağ mı sol mu cok merak ettimmmSağda olunca kızmı oluyormuş benimde sağda
Çok şükürAmin canım inşallah, bende duydum cok şükür
Benimde her gün olmamakla birlikte sabahları çok kötü akşam saat 4-5e kadar midem bulantı kazınma devam ediyor akşam rahatlıyor garip bi şekilde
Ultrrasonda bakınca yolksacın sağındayı bebek ben ondan yola çıkarak sağ dedimNerden anlıyoruz sağ mı sol mu cok merak ettimmm
Ayy inşallah canım sabahları bide aç öğürmek kadar kötüsü yok bişe de gelmiyo gelince rahatlıyorsun daÇok şükürbenim de sabahları daha çok sonra da ara ara hep bulantı devam ediyor yatana kadar inşallah bir an önce geçer şu bulantılarımız.
Gittigimde 5+5 di, su an 7+0 izKaç haftalık sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?