Evet videoyu izleyince emin oldum bende. Rabbim o günleri de görmeyi nasip etsinBence de değşiyor bu sürekli bende pek inanmıyorum ama bakalım görcez nasipse benimde ilkte kese uzundu 2. Kontrolde yuvarlaktı. Açı falan çok değiştiriyor bencede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet videoyu izleyince emin oldum bende. Rabbim o günleri de görmeyi nasip etsinBence de değşiyor bu sürekli bende pek inanmıyorum ama bakalım görcez nasipse benimde ilkte kese uzundu 2. Kontrolde yuvarlaktı. Açı falan çok değiştiriyor bencede
Sağol canımBurada yolk sac görünmemiş bebek gözüküyor sadece
UmarımMerhabalar, bende Halide hanıma gidiyorum. Eylül grubundayım ben doktorla ilgili bilgi var mı diye ararken sizin yazıyı gördüm.. İnşallah doktorla memnun ilerleriz
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah benimdr gittiğimde 7+ 6 olacakGittigimde 5+5 di, su an 7+0 iz
Yumurtlama sonra 21.gun adet gecıkmesınden bı hafta sonra var , beta hcg onemlı degıl bu haftalardan sonra ama . Ayrıca haftan kucuk bebıs gözükmemesı normal canım ıcını ferah tutkızlar merhaba , bulunduğum yerde doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum normalde bat a göre 5+6 olmam gerek ama hiç hcg bakılmadı 5+1 kem vajinal ultrasonla baktılar keseyi göremedi ama rahim kalınlaşmış kendini çok iyi hazırlamış çok küçük olduğu için göremiyoruz muhtemelen dedi çok çok endişeleniyorum kendi kendime hala gebelik testi yapıp koyuluk takip ediyorum
Size sormak istediğim birincisi keseyi geç gören oldu mu ikincisi benim gibi 5-6 . Haftada yaptığınız gebelik testiniz var mı yani koyuluğa göre ortalama bi hcg tahmin edebilir miyiz ?
Hayır hayır boyle anlayamazsın doktor ultrasonla bakarken yattıgında, usg baslıgı ıle sag tarafta kasıkta mı gördü bebegı yoksa sol taraftamıBenim ki nerde ben anlamadım tam ortada sanki tövbeler olsun akdldldş
Kız o yuvarlagın ıcındekı konumu degıl bahsettıgımız bildiğin sag kasıgının ustunden bakınca mı bebek kese gorundu sol kasıgından mıAhaha sola doğru yatmış sanki sol diyelim biz bence maşallah minnoşa
Google yolk sac yaz bı suru görsel gorursun kuzumSağol canım
Baktım şimdi yüzük gibi ama galiba doktorun gösteriş şeklinden herkeste çıkmıyor öyle anladımGoogle yolk sac yaz bı suru görsel gorursun kuzum
Ayy hiç bilmiyorum ne ben sordum ne o söyledi doğrusu öylemiHayır hayır boyle anlayamazsın doktor ultrasonla bakarken yattıgında, usg baslıgı ıle sag tarafta kasıkta mı gördü bebegı yoksa sol taraftamı
Bende dikkat etmedim heralde muayene de tüh şimdi aklıma takılır buKız o yuvarlagın ıcındekı konumu degıl bahsettıgımız bildiğin sag kasıgının ustunden bakınca mı bebek kese gorundu sol kasıgından mı
Oha şu an başka bir şey daha öğrendim peki bu hangi kasıktan yumurtladığımızla mı alakalıKız o yuvarlagın ıcındekı konumu degıl bahsettıgımız bildiğin sag kasıgının ustunden bakınca mı bebek kese gorundu sol kasıgından mı
2 günde 2 katı artması bekleniyor 2 katı artmış salı günü tekrar yaptır. Doktora ne zaman gideceksin.Bugün adet günüm kan verdim sonuç 101 iyimi 3 gün önce 42 idi
Aminn inşallahEvet videoyu izleyince emin oldum bende. Rabbim o günleri de görmeyi nasip etsin
Doktora 42 çıktığında gittim adetten bir hafta sonra gel dedi bende düşük diye korkuyorum kimyasal gebelik mi diye2 günde 2 katı artması bekleniyor 2 katı artmış salı günü tekrar yaptır. Doktora ne zaman gideceksin.
Heeeee ay öyle desenize bizde ne teoriler uydurdukKız o yuvarlagın ıcındekı konumu degıl bahsettıgımız bildiğin sag kasıgının ustunden bakınca mı bebek kese gorundu sol kasıgından mı
Evet canım birde cihazdan falanda farkeder ben bir önceki gebeliğimde hiç yolksac falan görmedim bunda gördüm ilk defaBaktım şimdi yüzük gibi ama galiba doktorun gösteriş şeklinden herkeste çıkmıyor öyle anladım
Adet tarihi geçtikten 1 hafta sonra falan kanama olursa kimyasal diyorlar yani en azından ben öyle biliyorum. çok şükür böyle bişey başıma gelmedi inşallah kimsenin başına da gelmez. Sakin kal stres yapma. Acil de beta takibi yapabiliyorsan salı günü tekrar kan ver. Herhangi Bi ağrı kanama lekelenme vs var mı peki?Doktora 42 çıktığında gittim adetten bir hafta sonra gel dedi bende düşük diye korkuyorum kimyasal gebelik mi diye
Canım kimyasalda normal adet gibi görüyoruzGoogle yolk sac yaz bı suru görsel gorursun kuzum
Leke falan yok ama belimle kasığımda arada ağrı oluyor okadar şiddetli degilAdet tarihi geçtikten 1 hafta sonra falan kanama olursa kimyasal diyorlar yani en azından ben öyle biliyorum. çok şükür böyle bişey başıma gelmedi inşallah kimsenin başına da gelmez. Sakin kal stres yapma. Acil de beta takibi yapabiliyorsan salı günü tekrar kan ver. Herhangi Bi ağrı kanama lekelenme vs var mı peki?