• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay bunu bende çok yaşıyorum. Ve normalde hiç böyle birşey yapmazdım. İstemsizce gerinirken buluyorum kendimi ve hemen düzeltiyorum biriey olur diye korkuyorum 😒
Evet tamamen böyle bugün kasık ağrısıyla uyandırdı bu durum beni aslında sağa veya sola yattığımda bu olmuyor sırt üstü uyandığım zaman bunu çok yaşıyorum gece istemeden dönüyorum 🤦🏻‍♀️
Bunu diğer hamileliğimde bende çok yapıyordum. Uyku halindeyken oluyordu. Kayınvalidemle aynı odada uyuyordum o da farketmiş😄
Bişey yaşamadın ama değil mi ilk gebeliğindede olumsuz bu yüzden😊
Maşallah bebiş sağdan tutunmuş kız mı geliyor acabaa 😍
Bende bakınca aynısı düşündüm aslında🙈

Evet tamamen böyle bugün kasık ağrısıyla uyandırdı bu durum beni aslında sağa veya sola yattığımda bu olmuyor sırt üstü uyandığım zaman bunu çok yaşıyorum gece istemeden dönüyorum 🤦🏻‍♀️
Bende bakınca aynısı düşündüm aslında🙈
Resmen aynı durumdayız bende kasık ağrısıyla uyandım bugün. Bilmiyorum inşallah zatarı olmaz 🤷🏼‍♀️

ben de ilk beta 15 le öğrendim reglime 5 gün varken. İki gün sonra 49, iki gün sonra 198 oldu. 5 haftalık olunca da keseyi gördük, hiçbir sıkıntı yok. Umudunu kaybetme mutlaka beta artışını takip etmeni öneriyorum
Kanama var canım malesef düştü mü bilmiyorum da

Bu olay yüzünden olumsuz bir şey yaşadığımı düşünmüyorum aşırı yol yürümüştüm ondan sonra olumsuz oldu. Kötü düşünme sen nasipse her türlü oluyor bizim köydeki kadınlardan biliyorum😊

Bu olay yüzünden olumsuz bir şey yaşadığımı düşünmüyorum aşırı yol yürümüştüm ondan sonra olumsuz oldu. Kötü düşünme sen nasipse her türlü oluyor bizim köydeki kadınlardan biliyorum😊
Amin inşallah nasibimizde vardır 🤲

Arkadaşlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? Benim kan uyuşmazlığım var ve bu durum risk oluşturabiliyormuş
Kan uyuşmazlığı bizde de var canım. Benim ilki düşük oldu sonrasında bir iğne yaptılar bana. Şimdi söylediğimde de 7.ayda bidaha yapıcaz dedi. İlk gebelikler de sorun olmuyor sonrakiler de olabiliyor bilgin olsun

Günler peşpeşe ♥️ hadi bakalım beraber sağlıcakla yürütelim bu süreci inşallah. Ben kalp atışını da duydum. Bulantılarla başım dertte bu ara. Siz de durum nasıl
Amin canım inşallah, bende duydum cok şükür 😊
Benimde her gün olmamakla birlikte sabahları çok kötü akşam saat 4-5e kadar midem bulantı kazınma devam ediyor akşam rahatlıyor garip bi şekilde 😀

Amin canım inşallah, bende duydum cok şükür 😊
Benimde her gün olmamakla birlikte sabahları çok kötü akşam saat 4-5e kadar midem bulantı kazınma devam ediyor akşam rahatlıyor garip bi şekilde 😀
Çok şükür ♥️ benim de sabahları daha çok sonra da ara ara hep bulantı devam ediyor yatana kadar 🤨 inşallah bir an önce geçer şu bulantılarımız.

kızlar merhaba , bulunduğum yerde doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum normalde bat a göre 5+6 olmam gerek ama hiç hcg bakılmadı 5+1 kem vajinal ultrasonla baktılar keseyi göremedi ama rahim kalınlaşmış kendini çok iyi hazırlamış çok küçük olduğu için göremiyoruz muhtemelen dedi çok çok endişeleniyorum kendi kendime hala gebelik testi yapıp koyuluk takip ediyorum
Size sormak istediğim birincisi keseyi geç gören oldu mu ikincisi benim gibi 5-6 . Haftada yaptığınız gebelik testiniz var mı yani koyuluğa göre ortalama bi hcg tahmin edebilir miyiz ?

Back