2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ayy inşallah canım sabahları bide aç öğürmek kadar kötüsü yok bişe de gelmiyo gelince rahatlıyorsun da
Ben daha hiç kusmadım. Sabahları uyanır uyanmaz hemen çubuk kraker yiyorum . Bi süre yataktan kalkmıyorum. Midem bi tık rahatlıyor öyle kalkıyorum. Sende denemediysen dene canım. Sabah bulantılarına iyi geliyor.

Ben de arada gebelik testi yaptım keseyi görmeyi beklerken ama koyuluğun belirleyici olacağını sanmıyorum bana kalırsa aile hekimliğine gidip detaylı kan tahlili isteyebilrsin gebelik testi ile beraber.zaten doktorunun da istemiş olması gerekirdi.Hem diğer hormonlara da bakarlar.Bir sonraki doktora gittiğinde ultrasonla beraber tahlili de yorumlatabilirsin.diğer bir konu da bat ya da HCG hesabı ile doktorun haftalık hesabı tutmuyor o yüzden stres yapma göremedi diye.

Canım sağlık ocağında kan verebilirsin

Benim de ilk kürtajımdan sonra iğne vurdular. Doktor indirmekte coombs diye bir test istedi . Aile hekimi de kan uyuşmazlığı riskli dedi canımı sıktı

Benim de ilk kürtajımdan sonra iğne vurdular. Doktor indirmekte coombs diye bir test istedi . Aile hekimi de kan uyuşmazlığı riskli dedi canımı sıktı
Aile hekimleri iş yapmak için yorum yapıyo. Hiç bir riski yok doktoruna hatırlat gerekli tedbirleri onlar alıyor zaten. Bana 7. Ay dedi iğne tekrarı için sana da öyle der muhtemeln sıkma canını
Bu sefer ki sağlıkla ilerler inş her birimiz için

Gerçekmi ki bunlar canım hiç bilmiyorum ben
Sen yazdıktan sonra biraz yorum baktım tutan da var tutmayan da
Ama sanmıyorum yaaa az önce videosunu açıp izledim kalp atışının bazısında sağda bazısı solda bazı açılarda kese yuvarlak bazı açıda fasulye gibi duruyo yani doktor hangi an cektiyse elimiz de o görsel oluyo ona bağlamak zor bence

Haklısın canım her doktorun söylediğine de kulak asmamak lazım

1HANIM yurt dışında yaşıyorum burda dolu oldukları gerekçesiyle kabul etmiyorlar doktor bulamadık zar zor bir tane bulduk size az önce bahsettiğim , o da tüm değerlere bakıp hcg ye bakmamış ve bekleme odasındayken hastasıyla konuştum hiç iyi şeyler duymadım tekrar oraya da gitmek istemiyorum ardından aracıyla bi yer daha bulduk o da hafta ortası bakacak ama benim içim içim yiyor

Bence de değşiyor bu sürekli bende pek inanmıyorum ama bakalım görcez nasipse benimde ilkte kese uzundu 2. Kontrolde yuvarlaktı. Açı falan çok değiştiriyor bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…