Benim ki nerde ben anlamadım tam ortada sanki tövbeler olsun akdldldşUltrrasonda bakınca yolksacın sağındayı bebek ben ondan yola çıkarak sağ dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki nerde ben anlamadım tam ortada sanki tövbeler olsun akdldldşUltrrasonda bakınca yolksacın sağındayı bebek ben ondan yola çıkarak sağ dedim
Ben daha hiç kusmadım. Sabahları uyanır uyanmaz hemen çubuk kraker yiyorum . Bi süre yataktan kalkmıyorum. Midem bi tık rahatlıyor öyle kalkıyorum. Sende denemediysen dene canım. Sabah bulantılarına iyi geliyor.Ayy inşallah canım sabahları bide aç öğürmek kadar kötüsü yok bişe de gelmiyo gelince rahatlıyorsun da
Ben de arada gebelik testi yaptım keseyi görmeyi beklerken ama koyuluğun belirleyici olacağını sanmıyorum bana kalırsa aile hekimliğine gidip detaylı kan tahlili isteyebilrsin gebelik testi ile beraber.zaten doktorunun da istemiş olması gerekirdi.Hem diğer hormonlara da bakarlar.Bir sonraki doktora gittiğinde ultrasonla beraber tahlili de yorumlatabilirsin.diğer bir konu da bat ya da HCG hesabı ile doktorun haftalık hesabı tutmuyor o yüzden stres yapma göremedi diye.kızlar merhaba , bulunduğum yerde doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum normalde bat a göre 5+6 olmam gerek ama hiç hcg bakılmadı 5+1 kem vajinal ultrasonla baktılar keseyi göremedi ama rahim kalınlaşmış kendini çok iyi hazırlamış çok küçük olduğu için göremiyoruz muhtemelen dedi çok çok endişeleniyorum kendi kendime hala gebelik testi yapıp koyuluk takip ediyorum
Size sormak istediğim birincisi keseyi geç gören oldu mu ikincisi benim gibi 5-6 . Haftada yaptığınız gebelik testiniz var mı yani koyuluğa göre ortalama bi hcg tahmin edebilir miyiz ?
Canım sağlık ocağında kan verebilirsinkızlar merhaba , bulunduğum yerde doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum normalde bat a göre 5+6 olmam gerek ama hiç hcg bakılmadı 5+1 kem vajinal ultrasonla baktılar keseyi göremedi ama rahim kalınlaşmış kendini çok iyi hazırlamış çok küçük olduğu için göremiyoruz muhtemelen dedi çok çok endişeleniyorum kendi kendime hala gebelik testi yapıp koyuluk takip ediyorum
Size sormak istediğim birincisi keseyi geç gören oldu mu ikincisi benim gibi 5-6 . Haftada yaptığınız gebelik testiniz var mı yani koyuluğa göre ortalama bi hcg tahmin edebilir miyiz ?
Canım naptın ?Kanama var canım malesef düştü mü bilmiyorum da
Ahaha sola doğru yatmış sanki sol diyelim biz bence maşallah minnoşaBenim ki nerde ben anlamadım tam ortada sanki tövbeler olsun akdldldş
Aa tamam aklımda olsun bende deniyim canım sağolBen daha hiç kusmadım. Sabahları uyanır uyanmaz hemen çubuk kraker yiyorum . Bi süre yataktan kalkmıyorum. Midem bi tık rahatlıyor öyle kalkıyorum. Sende denemediysen dene canım. Sabah bulantılarına iyi geliyor.
Benim de ilk kürtajımdan sonra iğne vurdular. Doktor indirmekte coombs diye bir test istedi . Aile hekimi de kan uyuşmazlığı riskli dedi canımı sıktıKan uyuşmazlığı bizde de var canım. Benim ilki düşük oldu sonrasında bir iğne yaptılar bana. Şimdi söylediğimde de 7.ayda bidaha yapıcaz dedi. İlk gebelikler de sorun olmuyor sonrakiler de olabiliyor bilgin olsun
Ahhh sol dedinAhaha sola doğru yatmış sanki sol diyelim biz bence maşallah minnoşa
Aile hekimleri iş yapmak için yorum yapıyo. Hiç bir riski yok doktoruna hatırlat gerekli tedbirleri onlar alıyor zaten. Bana 7. Ay dedi iğne tekrarı için sana da öyle der muhtemeln sıkma canınıBenim de ilk kürtajımdan sonra iğne vurdular. Doktor indirmekte coombs diye bir test istedi . Aile hekimi de kan uyuşmazlığı riskli dedi canımı sıktı
Gerçekmi ki bunlar canım hiç bilmiyorum benAhhh sol dedin
Maşallah oğlan görünüyor yani olsun canım o da bizim sağlıklı olmaları tek dileğim.
Meslaa bunda yolk sac nerede tamAhaha sola doğru yatmış sanki sol diyelim biz bence maşallah minnoşa
Sen yazdıktan sonra biraz yorum baktım tutan da var tutmayan daGerçekmi ki bunlar canım hiç bilmiyorum ben
Haklısın canım her doktorun söylediğine de kulak asmamak lazımAile hekimleri iş yapmak için yorum yapıyo. Hiç bir riski yok doktoruna hatırlat gerekli tedbirleri onlar alıyor zaten. Bana 7. Ay dedi iğne tekrarı için sana da öyle der muhtemeln sıkma canını
Bu sefer ki sağlıkla ilerler inş her birimiz için
1HANIM yurt dışında yaşıyorum burda dolu oldukları gerekçesiyle kabul etmiyorlar doktor bulamadık zar zor bir tane bulduk size az önce bahsettiğim , o da tüm değerlere bakıp hcg ye bakmamış ve bekleme odasındayken hastasıyla konuştum hiç iyi şeyler duymadım tekrar oraya da gitmek istemiyorum ardından aracıyla bi yer daha bulduk o da hafta ortası bakacak ama benim içim içim yiyorBen de arada gebelik testi yaptım keseyi görmeyi beklerken ama koyuluğun belirleyici olacağını sanmıyorum bana kalırsa aile hekimliğine gidip detaylı kan tahlili isteyebilrsin gebelik testi ile beraber.zaten doktorunun da istemiş olması gerekirdi.Hem diğer hormonlara da bakarlar.Bir sonraki doktora gittiğinde ultrasonla beraber tahlili de yorumlatabilirsin.diğer bir konu da bat ya da HCG hesabı ile doktorun haftalık hesabı tutmuyor o yüzden stres yapma göremedi diye.
Forum seçeneklerinde imza izni yazıyordu sanırım oraya tık at oluyor öyleydi sanirimNasıl ayarlardan banada öğretebilir misiniz
Bekliyorum canım yarın sabah gidecem hastaneye sıra matikten sıra almaya çalışacam yoğun değil şuan kanama ama varCanım naptın ?
Burada yolk sac görünmemiş bebek gözüküyor sadeceMeslaa bunda yolk sac nerede tam
Bence de değşiyor bu sürekli bende pek inanmıyorum ama bakalım görcez nasipse benimde ilkte kese uzundu 2. Kontrolde yuvarlaktı. Açı falan çok değiştiriyor bencedeSen yazdıktan sonra biraz yorum baktım tutan da var tutmayan da
Ama sanmıyorum yaaa az önce videosunu açıp izledim kalp atışının bazısında sağda bazısı solda bazı açılarda kese yuvarlak bazı açıda fasulye gibi duruyo yani doktor hangi an cektiyse elimiz de o görsel oluyo ona bağlamak zor bence