Şimdi başka kaset test yaptım silik çizgi çıktı bence kimyasal olduStres yapma.beta takibi yap düzenli artış var mı doktora görünmeyi ihmal etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi başka kaset test yaptım silik çizgi çıktı bence kimyasal olduStres yapma.beta takibi yap düzenli artış var mı doktora görünmeyi ihmal etme
Henüz yeniyse silik çıkar zaten canım. Kötü düşünme hemen kanaman falan olursa kimyasal olur diye biliyorum ben.Şimdi başka kaset test yaptım silik çizgi çıktı bence kimyasal oldu
o nasıl bir şey ki. İlk çocuğum olacak inşallah bir şey bilmiyorum yani. Misafirliğe gitmiştik orada otururken başladıKuzum sen hamilelik takvimi yapmadın mi ? Bu arada korkma yıpratma kendini
Bana yazmadı sadece folik asit yazdı. Bana da oluyordu önceden ani sancı geçti oProgesteron yazmıştı doktor belki ağrılar için de ii gelebilir
Ayarlar da aktif ediyorsun cnm bende bugün zar zor yapabildim saolsun çoook yardımcı oldular hem kendi hemde hamiş arkadaslari görebiliyorsuno nasıl bir şey ki. İlk çocuğum olacak inşallah bir şey bilmiyorum yani. Misafirliğe gitmiştik orada otururken başladı
Çok mantıklı olmuş 2 doktorla ilerlemek ben devlette zor buluyorum randevuyu sadece testlere giderimYok canım testleri özelde yaptırmam zaten zorda kalmadıkça, o yüzden iki dr la ilerliyorum biri devlette. Bu testler çok maliyetli oluyor özelde
Evet kullanıyorum progestan da verdi onuda kullanıyorum ama şiddetli ağrılarım Bi türlü geçmiyorMerhaba bu ilacı düşük önleyici olarak mı verdi doktorunuz progesteron iceriyormus.. kullaniyor musunuz
Kac haftalik? Valla dün ki ağrı beni baya gerdi... hep yatıp dinlendim ama yarın 8 saatlik yola evime geri donucem inşallah ağrılar kesilir... ve bebeklerimiz bize sağlıkla tutunurEvet kullanıyorum progestan da verdi onuda kullanıyorum ama şiddetli ağrılarım Bi türlü geçmiyor
Nasıl ayarlardan banada öğretebilir misinizAyarlar da aktif ediyorsun cnm bende bugün zar zor yapabildim saolsun çoook yardımcı oldular hem kendi hemde hamiş arkadaslari görebiliyorsun
5+3 şuan ama ağrılarım uzun süredir var ve gerçekten ağrıdan ağladığım geceler oluyoKac haftalik? Valla dün ki ağrı beni baya gerdi... hep yatıp dinlendim ama yarın 8 saatlik yola evime geri donucem inşallah ağrılar kesilir... ve bebeklerimiz bize sağlıkla tutunur
benim sat 8 ocak.bugün 6 haftalık oldukKızlar son adet 7 ocak olan var mı
Vitamin eksikligi olabilir mi acaba? Bakıyorlar mi tüm vitaminlere5+3 şuan ama ağrılarım uzun süredir var ve gerçekten ağrıdan ağladığım geceler oluyo
crl diye yazması lazım cnmUltrason çıktısında bebeğin boyutu nerde yazıyor biliyor musunuz ?
Kan tahlili aldı ama bakmadı 10 gün sonra bakarım dediVitamin eksikligi olabilir mi acaba? Bakıyorlar mi tüm vitaminlere
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahKan tahlili aldı ama bakmadı 10 gün sonra bakarım dedi
Sağol canim senin bebisinde sağlıklı olsun inşallahHayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
Merhabalar, bende Halide hanıma gidiyorum. Eylül grubundayım ben doktorla ilgili bilgi var mı diye ararken sizin yazıyı gördüm.. İnşallah doktorla memnun ilerlerizAnladım canım, memnunsundur umarım ben de medical parkta Halide Yüksel var ona gidiyorum..
Yaa o nasıl oluyor neye benziyor şekliValla ikisi birbirine benziyor. Ama ne yuvarlaak ne fasulye değişik Bi şekil ikiside