• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar günaydın her sabah kendimi gerinirken yakalıyorum farkında değilim bugün sağ kasığıma şiddetli ağrıyla farkettim buna nasıl çözüm bulcağım bilmiyorum bir öneriniz var mı gerilme riskli mi

Kızlarr iyi geceler ❤️ Son adet tarihim 1 ocaktı. Bugün ilk kez doktora gittim. Keseyi ve bebişi gördü, kalp atışını da kuvvetlice duyduk çok şükür 🥰 SAT'a göre 6+6 olmalıydı bebeğim fakat boyunu ölçünce 7+4 çıktı, kese ölçümüne göre de 8+3 dedi doktor. Şükür kese çevresinde kanama vs yokmuş her şey yolunda dedi 🤲 1 ay sonra çağırdı kontrole, bir aksilik olmazsa 5 hafta sonra giderim muhtemelen hem ikili tarama testi yapılır diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun inşallah aslında sizin doğum Eylül sonu gibi mi denk gelecek 😊

Kızlar günaydın her sabah kendimi gerinirken yakalıyorum farkında değilim bugün sağ kasığıma şiddetli ağrıyla farkettim buna nasıl çözüm bulcağım bilmiyorum bir öneriniz var mı gerilme riskli mi
Günaydın canım gerilme riskli mi net bilgim yok ama benim de ilk gebeliğim bir arkadaşım bebek tutunurken ilk trimesterda karnını germe dikkat et demişti dikkat et bakalım sende

Günaydın canım gerilme riskli mi net bilgim yok ama benim de ilk gebeliğim bir arkadaşım bebek tutunurken ilk trimesterda karnını germe dikkat et demişti dikkat et bakalım sende
Uyanırken yapmıyorum ama uyku haliyle istemeden oluyor malesef😞

Ben de bazen yapıyorum sonra tehlikeli olur diye toparlıyorum kendimi. Hareketlerimize ne derece dikkat etmeliyiz acaba . Doktorlara kalsa ağır kaldırma soğukta ve ayakta fazla durma yeterli diyor

Arkadaşlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? Benim kan uyuşmazlığım var ve bu durum risk oluşturabiliyormuş

Canım kanı salı günü verdim hamileliği öğrenmiştim 18.73 çıkmıştı dün tekrar verdim daha çıkmadı aile hekimi olunca bugünde lekelenme başladı biraz kanamaya yöneldi acile gittim kimyasal olabilir dedi ultrasonda görülmedi küçük olduğı için dedi lan almıyorlarmış polikliniğe gel dedi
ben de ilk beta 15 le öğrendim reglime 5 gün varken. İki gün sonra 49, iki gün sonra 198 oldu. 5 haftalık olunca da keseyi gördük, hiçbir sıkıntı yok. Umudunu kaybetme mutlaka beta artışını takip etmeni öneriyorum

Kizlar gunaydin. Benim kokulara hassasiyetim asiri basladii 😢 ayrica sabah kalktim midem bulaniyor gibi ama normal bir bulanti gibi de degil off 😔
Benim de aşırı bulantım var 3 gündür başladı 6 haftalık olduk bugün tam, kusmadım hiç şükür. Yatağımın başına tuzlu çubuk koymayı düşünüyorum mide boş olunca bulanıyor

Merhaba bende aranıza yeni katıldım
Keseyi gördük ama kalp atışı için doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi
Sizlerde ne zaman aralıkla veriyor randevuyu acaba
Keseyi gördükten sonra 10 gün sonra falan kalp atışı için çağırıyor. Bu perşembe kalp atışını duymaya dieceğiz biz de 🥰

Ay bunu bende çok yaşıyorum. Ve normalde hiç böyle birşey yapmazdım. İstemsizce gerinirken buluyorum kendimi ve hemen düzeltiyorum biriey olur diye korkuyorum 😒

Evet peşpeşeyiz sağlıcakla ilerlesin inşallah 💕 Gitmedim randevu hemen bulamadım bulunduğum yerde özel hastane yok.Farklı ilçeye de gidemiyorum ufak kızım var
Ooo sen tecrübelisin o yüzden rahatsın. Benim de bulunduğum ilde özle yok ama koşa koşa gittim valla 🤣 hadi bakalım sağlıcakla gelsin inşallah ♥️

Sat 18 ocak 4 hafta+4 inşallah 🙏🙏
Dün doktora gittim belli belirsiz var bi kese dedi beta 2.060 çıktı..

Bulunduğum yerde misafirim yarın eve döneceğim tekrar kontrol randevusu almak için ne kadar beklediniz? Kaçıncı haftalarda gel dedi doktorunuz..

Sat 18 ocak 4 hafta+4 inşallah 🙏🙏
Dün doktora gittim belli belirsiz var bi kese dedi beta 2.060 çıktı..

Bulunduğum yerde misafirim yarın eve döneceğim tekrar kontrol randevusu almak için ne kadar beklediniz? Kaçıncı haftalarda gel dedi doktorunuz..
Hayırlı olsun 🧸♥️Beta 5000 i geçince karından rahatça kese gözüküyor. Keseden 1 hafta sonra da kalp atışı duyuluyor. Benim böyle oldu. Beta 6000 civarında iken gitmiştim direk keseyi görmüştük.

Benimde 1 ocak😁 henüz kalp atışı duymadım ben salı günü gideceğim. Kese ve yolk saç görüldü gectigimiz salı günü.
Benim de 29 Aralık 😀
Günler peşpeşe ♥️ hadi bakalım beraber sağlıcakla yürütelim bu süreci inşallah. Ben kalp atışını da duydum. Bulantılarla başım dertte bu ara. Siz de durum nasıl

Hayırlı olsun 🧸♥️Beta 5000 i geçince karından rahatça kese gözüküyor. Keseden 1 hafta sonra da kalp atışı duyuluyor. Benim böyle oldu. Beta 6000 civarında iken gitmiştim direk keseyi görmüştük.
Amin hepimizin inşallah 🤲 çok teşekkür ediyorum
Kalp atışı için 8.hafta mi bekleniyor..

Bunu diğer hamileliğimde bende çok yapıyordum. Uyku halindeyken oluyordu. Kayınvalidemle aynı odada uyuyordum o da farketmiş😄

Back