2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
o nasıl bir şey ki. İlk çocuğum olacak inşallah bir şey bilmiyorum yani. Misafirliğe gitmiştik orada otururken başladı
Ayarlar da aktif ediyorsun cnm bende bugün zar zor yapabildim saolsun çoook yardımcı oldular hem kendi hemde hamiş arkadaslari görebiliyorsun

Kizlar gunaydin. Benim kokulara hassasiyetim asiri basladii ayrica sabah kalktim midem bulaniyor gibi ama normal bir bulanti gibi de degil off

Evet kullanıyorum progestan da verdi onuda kullanıyorum ama şiddetli ağrılarım Bi türlü geçmiyor
Kac haftalik? Valla dün ki ağrı beni baya gerdi... hep yatıp dinlendim ama yarın 8 saatlik yola evime geri donucem inşallah ağrılar kesilir... ve bebeklerimiz bize sağlıkla tutunur

Kac haftalik? Valla dün ki ağrı beni baya gerdi... hep yatıp dinlendim ama yarın 8 saatlik yola evime geri donucem inşallah ağrılar kesilir... ve bebeklerimiz bize sağlıkla tutunur
5+3 şuan ama ağrılarım uzun süredir var ve gerçekten ağrıdan ağladığım geceler oluyo

Diğer gruplarda liste tutmuşlar son adet tarihi,yaşı,ili falan diye bizim grubumuzda da olsun lütfen editör kim

Anladım canım, memnunsundur umarım ben de medical parkta Halide Yüksel var ona gidiyorum..
Merhabalar, bende Halide hanıma gidiyorum. Eylül grubundayım ben doktorla ilgili bilgi var mı diye ararken sizin yazıyı gördüm.. İnşallah doktorla memnun ilerleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…