- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
Ben deHangi ildesin canım. ArkadŞlar herkes nerden ben İstanbul Anadolu yakası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deHangi ildesin canım. ArkadŞlar herkes nerden ben İstanbul Anadolu yakası
Kime hangi hastaneye gidiyorsunNe güzel hepimiz farklı yerlerdeyiz ama yaşadığımız duygular ortak
Benim de saat 1 de randevum var kalp atışını daha kuvvetli duyalım diye gel demişti.
Kalp atışını duyan arkadaşım hayırlı olsun kalp atış hızını söyledi mi doktorun
Muayene ücreti 700 müydü onun?Anladım canım, memnunsundur umarım ben de medical parkta Halide Yüksel var ona gidiyorum..
9 benimkiKızlar son adet 7 ocak olan var mı
Net tutar bilmiyorum doğrusu. Özel sağlık sigortam var o karşılıyor. Ama bankoda 800 civarı bir şey duymuştum.Muayene ücreti 700 müydü onun?
Selamlar bende 4+5 haftalik bugün vajinal muayeneden sonra sağ kasigima bicak batması gibi ağrı saplanıp durdu hep... Hala ara ara giriyor.. bacağıma kadar da vuruyor.. sizin nasıl agrinizSağ tarafıma ağrı gibi bir şey giriyor normal mi acaba
Benim şu an 5+3. Benimki daha çok karnım geriliyor gibi hissediyorum.Selamlar bende 4+5 haftalik bugün vajinal muayeneden sonra sağ kasigima bicak batması gibi ağrı saplanıp durdu hep... Hala ara ara giriyor.. bacağıma kadar da vuruyor.. sizin nasıl agriniz
Progesteron yazmıştı doktor belki ağrılar için de ii gelebilirBenim şu an 5+3. Benimki daha çok karnım geriliyor gibi hissediyorum.
Ayyy minnoş çok sevindimGıttık bugun bebegıde kalbınıde gorduk duyduk cok şükür canım benım
Kuzum sen hamilelik takvimi yapmadın mi ? Bu arada korkma yıpratma kendiniSağ tarafıma ağrı gibi bir şey giriyor normal mi acaba
Bende gecen hafta gittigimde keseyi ve yolk sac gordu, kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi beni deMerhaba bende aranıza yeni katıldım
Keseyi gördük ama kalp atışı için doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi
Sizlerde ne zaman aralıkla veriyor randevuyu acaba
Kaç haftalık sizinkiBende gecen hafta gittigimde keseyi ve yolk sac gordu, kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi beni de
Evet geçen cumartesi duyduk 5+2 demişti. Bu cuma tekrar gittik 7+1 dedi bu kez. Cok şükür darısı duymayı bekleyenlerin başınaKalp atışını duydunuz siz o zaman
Pendik’te, Mete Ünal ve Murat Api doktorlarım. Özel muayenehane canımKime hangi hastaneye gidiyorsun
Tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşEvet geçen cumartesi duyduk 5+2 demişti. Bu cuma tekrar gittik 7+1 dedi bu kez. Cok şükür darısı duymayı bekleyenlerin başına
Amiin inşallah hepimiz, sağlıklaTebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım inş
Valla ikisi birbirine benziyor. Ama ne yuvarlaak ne fasulye değişik Bi şekil ikisideEvet çok merak ettim canım bizimlede paylas
Stres yapma.beta takibi yap düzenli artış var mı doktora görünmeyi ihmal etmeİns canım yarın adet günüm gelecek diye çok korkuyorum