Yuvarlaksa kız fasulye gibiyse etkek diyorlarYuvarlaksa ne oluyor fasulye gibiyse ne oluyor acaba merak ettim de
Eve geçince bakayım hemenYuvarlaksa kız fasulye gibiyse etkek diyorlar
Evet çok merak ettim canım bizimlede paylasEve geçince bakayım hemenkızımın ultrason görüntüsü ile şimdiki ultrason görüntüsü nasıl benziyor mu
Evet peşpeşeyiz sağlıcakla ilerlesin inşallahBenim de 1 Ocakdı. Peşpeşe günlerimizdaha hiç gitmediniz mi ?
İnşallah onlardan biri de benimdir
AY sevindim canim benim allah kucaginada almayi nadip etsin bende sali gunu gidicem kntrole keseyi gormek icin hayirlisi bakalimBenimde 1 ocakhenüz kalp atışı duymadım ben salı günü gideceğim. Kese ve yolk saç görüldü gectigimiz salı günü.
Gıttık bugun bebegıde kalbınıde gorduk duyduk cok şükür canım benımSen hast gidecektin en son girebildin mi duyabildin mi biseyler
Oglumda fasulyemıymiş kız baktım daYuvarlaksa kız fasulye gibiyse etkek diyorlar
Bir arkadaş daha atacak şimdi merak ediyorum bu karın ultrasonumuOglumda fasulyemıymiş kız baktım da
Yok canım testleri özelde yaptırmam zaten zorda kalmadıkça, o yüzden iki dr la ilerliyorum biri devlette. Bu testler çok maliyetli oluyor özeldeBende aynıyım. Zaten özelde devam ediyordum sadece orda kan tahlilleri 3 bin tutunca ve o kadar vermeye artık gücüm yok devletten yararlanayım diye gittim. Ve sonuç başıma gelen
İlk gebelik dediğini anlıyamadım canımKimyasal benim de olmuştu normal regl gibi oluyor.regl 5-7 gün gecikmeden bakmamak lazım.ilk gebelikse kanama olsa da ilaç vermiyorlar sağlıklıysa tutunur diyor burdaki doktorlar.benim bir düşük olduktan sonraki gebelikte de kanama olunca progestan fitil verip hiç kalkmamı söylediler bir hafta yattıktan sonra lekelenme geçti ama yine de 3 ay ilişki yasağı koyup 2 ay daha fitil kullandırdılar.sağlıcakla doğdu çok şükür
Benim de 29 AralıkBenim de 1 Ocakdı. Peşpeşe günlerimizdaha hiç gitmediniz mi ?
Beni 3 hafta aralıklarla çağıracağını söyledi doktorum. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimMerhaba bende aranıza yeni katıldım
Keseyi gördük ama kalp atışı için doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi
Sizlerde ne zaman aralıkla veriyor randevuyu acaba
İns canım yarın adet günüm gelecek diye çok korkuyorumArtar canım Allah ın izniyle. Ben öğrendiğimde 77.5 Du şimdi keseyi gördük çok şükür. Stres yapma doktor kontrolünü aksatma, hepimize sağlıklı hamilelikler inşallahh
Kalp atışını duydunuz siz o zamanBeni 3 hafta aralıklarla çağıracağını söyledi doktorum. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Teşekkür ederim sağolun allah olmayanlarin da kucağına almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun, gebeliğiniz de hayırlı da olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bir hafta bekleyip direkt bir kadın doğuma gitmek en güzel ve stressizi olur sanıyorum. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?