- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
Yuvarlak yada fasulye olunca noluyor kııBulantı için sen mi ilaç istedin kesen nasıl yuvarlak mı fasulye seklınde mi ay ben cok heyecanladım kalp atısı duymak cok güzel bir histir
Kanaman coğalcakmı acaba bekleyeceksın gibi duruyorEvet canım halk sağlığı laboratuvarına baktım ordada onaylı görünmüyor
Ben küç0k değerle öğrendim ya acaba yeni yerleşiyor olabilir mi kü kanama ondan mi acaba aklıma o geldüEvet canım halk sağlığı laboratuvarına baktım ordada onaylı görünmüyor
Bende göreyim kesin aglarimYuvarlak yada fasulye olunca noluyor kııay evet valla gozlerım dolu dolu oldu cıkınca cok sukur Rabbıme Herkese nasıp etsın Rabbım
Mecburen bekliyecem yapacağımız bişey yok dedi ultrasonla baktı görünmez ama yine bakayım dedi doktor görülmediKanaman coğalcakmı acaba bekleyeceksın gibi duruyor
Yuvarlaksa kız fasulyeyse erkek diyorlardıYuvarlak yada fasulye olunca noluyor kııay evet valla gozlerım dolu dolu oldu cıkınca cok sukur Rabbıme Herkese nasıp etsın Rabbım
Yok evet daha görünmez doğru canımMecburen bekliyecem yapacağımız bişey yok dedi ultrasonla baktı görünmez ama yine bakayım dedi doktor görülmedi
Amın ınsallahBende göreyim kesin aglarim
O yüzden bişey yapamazlar 18.73 dü salı 2 kat artsa bile çok küçükYok evet daha görünmez doğru canım
Yeni yerleşiyor olabilirmi kiYok evet daha görünmez doğru canım
Aman o ıs yalan bebegımYuvarlaksa kız fasulyeyse erkek diyorlardıhet gördüğüm keseye o yüzden bakasın geliyor. Çok şükür canım amin inşallah bizde o güz
Doktor bana kahverengi lekeler olabilirse yerlersme kanaması olabılır korkma dedi kırmıza dönerse hemen acile gel demişti dün canımYeni yerleşiyor olabilirmi ki
Öyle mi diyorsunAman o ıs yalan bebegımınsallah en kısa zamanda gorursunuz
Senin ne kadarlık olmuştu canımDoktor bana kahverengi lekeler olabilirse yerlersme kanaması olabılır korkma dedi kırmıza dönerse hemen acile gel demişti dün canım
Yolk sacı gormus onu gorduyse bebek olusuyor demektır kuzum zaten halka yuzuk gıbı düşün ilk o halka olusuyor sonra tasınıda bebek dusun orda da bebek olusuyorÖyle mi diyorsunamin kuzum peki bana ultrasonda bebeği göremiyorum ama eşine benzer bir şey görüyorum dedi demek istediği acaba ne olabilir ben anlamadım açıkçası
Kesem 7.5 mm 5+5 im kuzuSenin ne kadarlık olmuştu canım
Valla yolk sac demedi acaba onu kastetti acaba bilmiyorum canım perşembe gideceğim kendi doktoruma özele inşallah görürüz minnoşuYolk sacı gormus onu gorduyse bebek olusuyor demektır kuzum zaten halka yuzuk gıbı düşün ilk o halka olusuyor sonra tasınıda bebek dusun orda da bebek olusuyor
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua etmeyi unutmayın canım kaybetmeyeyim bebeğimiKesem 7.5 mm 5+5 im kuzu
Devlette tahlillerimi yaptırıp özelde muayeneye devam etmeyi düşünüyorum artık canımAyy senle evet aynı şeyi yaşamışız. Hayır bide ben özelde yolk kesesini gördüğümü söylediğim halde bebek yok diyopazartesi özele gidicem sanırım görürüm. İnsanı durduk yere üzüyolar zaten zor kavuşmuşum tüp bebek olduğunu söylediğim halde çok sert davrandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?