2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bulantı için sen mi ilaç istedin kesen nasıl yuvarlak mı fasulye seklınde mi ay ben cok heyecanladım kalp atısı duymak cok güzel bir histir
Yuvarlak yada fasulye olunca noluyor kıı ay evet valla gozlerım dolu dolu oldu cıkınca cok sukur Rabbıme Herkese nasıp etsın Rabbım

Eklentiler

• AFDEED52-5884-4C99-BD4A-CB44703C4540.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 57
Yuvarlak yada fasulye olunca noluyor kıı ay evet valla gozlerım dolu dolu oldu cıkınca cok sukur Rabbıme Herkese nasıp etsın Rabbım
Yuvarlaksa kız fasulyeyse erkek diyorlardı het gördüğüm keseye o yüzden bakasın geliyor. Çok şükür canım amin inşallah bizde o güzel atışları görebiliriz

Öyle mi diyorsun amin kuzum peki bana ultrasonda bebeği göremiyorum ama eşine benzer bir şey görüyorum dedi demek istediği acaba ne olabilir ben anlamadım açıkçası
Yolk sacı gormus onu gorduyse bebek olusuyor demektır kuzum zaten halka yuzuk gıbı düşün ilk o halka olusuyor sonra tasınıda bebek dusun orda da bebek olusuyor

Yolk sacı gormus onu gorduyse bebek olusuyor demektır kuzum zaten halka yuzuk gıbı düşün ilk o halka olusuyor sonra tasınıda bebek dusun orda da bebek olusuyor
Valla yolk sac demedi acaba onu kastetti acaba bilmiyorum canım perşembe gideceğim kendi doktoruma özele inşallah görürüz minnoşu

Devlette tahlillerimi yaptırıp özelde muayeneye devam etmeyi düşünüyorum artık canım
Doktorlar bilgili ilgili dahi olsa cihazları malesef yetersiz ve bizi panikletiyorlar.
Oysaki sakin geçirmemiz gerek bu süreci bebeğe de zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…