• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugün kahverengi lekelenme oldu çok korkuyorum bişey oldu diye dün gece deprem olmuştu baya korkmuştum ondan mi etkilendiki yoksa yerleşiyormuki😔😔

Bugün kahverengi lekelenme oldu çok korkuyorum bişey oldu diye dün gece deprem olmuştu baya korkmuştum ondan mi etkilendiki yoksa yerleşiyormuki😔😔
Eğer çok ağrıı ve yoğun bi kanama değilse korkmayın diyorlar 🤷🏼‍♀️ lekelenme normal diyorlar 🤷🏼‍♀️

Ne olur dua edin kanama değişince acile gittim kimyasal olabilir dedi hiç bişey görmedi göremeyeceğini biliyordum çok küçük çünkü kanamanı takip et dinlen dedi 😔😔😪😪

Benimde oluyor lekelenme 3 kere endişeleniyorum diye gittim. Ped dolusu adet kanaması gibi olursa gel bunlar normal dedi. İnsan her türlü farklı şeyden korkuyor. Devam ederse için rahat etsin diye bir kere git istersen kesen normal bozulmamış ise sorun yok

Benimde oluyor lekelenme 3 kere endişeleniyorum diye gittim. Ped dolusu adet kanaması gibi olursa gel bunlar normal dedi. İnsan her türlü farklı şeyden korkuyor. Devam ederse için rahat etsin diye bir kere git istersen kesen normal bozulmamış ise sorun yok
Rengi şekli nasıl canım

Ben daha keseyi görmedik çok küçük

Back