Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ağrılar o kadar normal kiTeşekkür ederim inşallah yükselir ağrılarım var korkuyorum işte
Eğer çok ağrıı ve yoğun bi kanama değilse korkmayın diyorlar lekelenme normal diyorlarBugün kahverengi lekelenme oldu çok korkuyorum bişey oldu diye dün gece deprem olmuştu baya korkmuştum ondan mi etkilendiki yoksa yerleşiyormuki
Ağrım var normal sürekli olan ağrılar gibi ben bata bir gün kala 18.73 le öğrendim bi ters durum var diye korktum şimdilik lekelenme tarzındaEğer çok ağrıı ve yoğun bi kanama değilse korkmayın diyorlar lekelenme normal diyorlar
Evet evet ya yanlıs almısımAnlamadım ama diğer arkadaşımı yorum yapmak istediniz
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Teşekkür ederim bitanemHayırlı olsun canım çok sevindim
Insallah kesılır kuzum ya adet gıbı mı pekıNe olur dua edin kanama değişince acile gittim kimyasal olabilir dedi hiç bişey görmedi göremeyeceğini biliyordum çok küçük çünkü kanamanı takip et dinlen dedi
Tam adet gibi değil canım inşallah acildeki doktor kimyasal olabilir dedi kanda almadı moralim çok bozuk dün aile hekimine vermiştim sonucu göremiyorumInsallah kesılır kuzum ya adet gıbı mı pekı
Ozelde versen ıkı saate cıkar aslındaTam adet gibi değil canım inşallah acildeki doktor kimyasal olabilir dedi kanda almadı moralim çok bozuk dün aile hekimine vermiştim sonucu göremiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz yaNe olur dua edin kanama değişince acile gittim kimyasal olabilir dedi hiç bişey görmedi göremeyeceğini biliyordum çok küçük çünkü kanamanı takip et dinlen dedi
Şuan özele gitme durumum yok canımOzelde versen ıkı saate cıkar aslında
İnşallah dua edin ne olurGeçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz ya
Benimde oluyor lekelenme 3 kere endişeleniyorum diye gittim. Ped dolusu adet kanaması gibi olursa gel bunlar normal dedi. İnsan her türlü farklı şeyden korkuyor. Devam ederse için rahat etsin diye bir kere git istersen kesen normal bozulmamış ise sorun yokBugün kahverengi lekelenme oldu çok korkuyorum bişey oldu diye dün gece deprem olmuştu baya korkmuştum ondan mi etkilendiki yoksa yerleşiyormuki
Rengi şekli nasıl canımBenimde oluyor lekelenme 3 kere endişeleniyorum diye gittim. Ped dolusu adet kanaması gibi olursa gel bunlar normal dedi. İnsan her türlü farklı şeyden korkuyor. Devam ederse için rahat etsin diye bir kere git istersen kesen normal bozulmamış ise sorun yok
Ben daha keseyi görmedik çok küçükBenimde oluyor lekelenme 3 kere endişeleniyorum diye gittim. Ped dolusu adet kanaması gibi olursa gel bunlar normal dedi. İnsan her türlü farklı şeyden korkuyor. Devam ederse için rahat etsin diye bir kere git istersen kesen normal bozulmamış ise sorun yok
Ayy çok şükür sağlıkla ilerlesin minnoş büyüsün gözün aydınnn kese kaç mmdi hatırlıyor musun kuzum