- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
Anladım kuzum ama kan alıp bakması gerekırdı ya cok ılgıncŞuan özele gitme durumum yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum ama kan alıp bakması gerekırdı ya cok ılgıncŞuan özele gitme durumum yok canım
Keseyı soylemedı kuzum bebısı soyledı 0.5 cm mınnosAyy çok şükür sağlıkla ilerlesin minnoş büyüsün gözün aydınnn kese kaç mmdi hatırlıyor musun kuzum
Kahverengimsi mii lekelerNe olur dua edin kanama değişince acile gittim kimyasal olabilir dedi hiç bişey görmedi göremeyeceğini biliyordum çok küçük çünkü kanamanı takip et dinlen dedi
Allahım çok şükür maşallah bebişeee 6+2 çıktın yani kese kaç mm iken bebek görülebiliyor acaba onu merak etmiştim canımKeseyı soylemedı kuzum bebısı soyledı 0.5 cm mınnos
Evet canım polikliniğe gel dedi pazartesi kan ver 2 güne bi baktır dedi galiba düşecek gibi geliyor diğer çocuklarda üstüne görme yaşadım ama nasildi hiç hatırlamıyorumAnladım kuzum ama kan alıp bakması gerekırdı ya cok ılgınc
Kahveyle başladı canım şimdi koyu kırmızı gibide değil tam bilemedimKahverengimsi mii lekeler
Baktım da keseyı olcmedı bıle hıc doktorum kuzum konumuna durumuna baktı , bırde benım okadar solum agrıdı ana bebek tam tersı solda ultrasonda gordu keseyı Folıbol kutu bıtene kadar devam sonradan decavıt baslıyoruz haftada ıkı kez d vıtamını kapsul , prilam aksam ıkı kez yatmadan bulantı ıcın ben ıstedım bu kadarAllahım çok şükür maşallah bebişeee 6+2 çıktın yani kese kaç mm iken bebek görülebiliyor acaba onu merak etmiştim canım
Ayy senle evet aynı şeyi yaşamışız. Hayır bide ben özelde yolk kesesini gördüğümü söylediğim halde bebek yok diyo pazartesi özele gidicem sanırım görürüm. İnsanı durduk yere üzüyolar zaten zor kavuşmuşum tüp bebek olduğunu söylediğim halde çok sert davrandıHiç moralini bozma canım.
Ben de bugün benzer bişey yaşadım
6+1 im ama 12.6 cm kese var içi boş dedi.
Ben de öğleden sonra özele gittim doktor keseyi de bebişi de gördü şükür.
Haftaya kalp atışı için de özele gidicem
Devlet hastanelerinde cihazlar malesef özeldekiler kadar iyi değil
Ben yasadım canım , normal adet oluyorsun bat gunu yada battan sonra dıydugum kadarıyla bı haftayı cok gecmıyor benım battan besgun sonra kanamam baslamıstıSiz kimyasal yaşadınız mi nasıl oluyor ki
Hadi ya keske acilde bir beta baksaydılarKahveyle başladı canım şimdi koyu kırmızı gibide değil tam bilemedim
İçim rahatladı çoğu kişi dediğin gibi dedi bana amin inşallahBenim de 2 yıl sonunda oldu. Çok sevindim ama dediğim gibi hiç endişe etme devlette ki cihazlar gerçekten eski teknoloji. Bizzat şahit oldum.
Sağlıklı nice günlerini görmek nasip olsun
Bulantı için sen mi ilaç istedin kesen nasıl yuvarlak mı fasulye seklınde mi ay ben cok heyecanladım kalp atısı duymak cok güzel bir histirBaktım da keseyı olcmedı bıle hıc doktorum kuzum konumuna durumuna baktı , bırde benım okadar solum agrıdı ana bebek tam tersı solda ultrasonda gordu keseyı Folıbol kutu bıtene kadar devam sonradan decavıt baslıyoruz haftada ıkı kez d vıtamını kapsul , prilam aksam ıkı kez yatmadan bulantı ıcın ben ıstedım bu kadar
Ben 15de olacaktım bugün 4 .gün o zmn dediği gibimi ki yaaBen yasadım canım , normal adet oluyorsun bat gunu yada battan sonra dıydugum kadarıyla bı haftayı cok gecmıyor benım battan besgun sonra kanamam baslamıstı
Canını sıkma daha dün devletteki doktor kendi ağzıyla dedi bana devletteki cihazlar kötü belki burda göremiyoruz olabiliriz çoğu şeyi dedi kesem 7.5 mm idiAyy senle evet aynı şeyi yaşamışız. Hayır bide ben özelde yolk kesesini gördüğümü söylediğim halde bebek yok diyo pazartesi özele gidicem sanırım görürüm. İnsanı durduk yere üzüyolar zaten zor kavuşmuşum tüp bebek olduğunu söylediğim halde çok sert davrandı
Ayva ye canım tuzlayıp çok iyi geliyoKızlar bu mide bulantısına ne iyi geliyor her şeyden tiksinir oldum kızıma yemek zor hazırlıyorum
Bakmadılar canım ya dün kan verdm ASM ye ama sonuç çıkmadıHadi ya keske acilde bir beta baksaydılar
Şimdi daha iyiyim dün pat diye yüzüme öyle diyince bi modum düşmüştüde iyiym şimdi çok şükürCanını sıkma daha dün devletteki doktor kendi ağzıyla dedi bana devletteki cihazlar kötü belki burda göremiyoruz olabiliriz çoğu şeyi dedi kesem 7.5 mm idi
Asmde cıkam gec yuklenıyor canım enabızaBakmadılar canım ya dün kan verdm ASM ye ama sonuç çıkmadı
Öyle oluyor tabi dün doktor bana da haftaya geldiğinde bebeği göremezsem boş gebelik olabilir dedi ben de çok sorguladım ondan sonra hiç mi bir şey göremediniz yok mudur sizce diye insan kötü hissediyor haklısın ondan sonra bana cihazlar çok kötü devlete tam bir net görüntü göremiyoruz ama eşine benzer bir şey mi gördüm dedi onu tam anlamadım açıkçası ne olduğunuda bilmiyorumŞimdi daha iyiyim dün pat diye yüzüme öyle diyince bi modum düşmüştüde iyiym şimdi çok şükür
Evet canım halk sağlığı laboratuvarına baktım ordada onaylı görünmüyorAsmde cıkam gec yuklenıyor canım enabıza
Öyle oluyor tabi dün doktor bana da haftaya geldiğinde bebeği göremezsem boş gebelik olabilir dedi ben de çok sorguladım ondan sonra hiç mi bir şey göremediniz yok mudur sizce diye insan kötü hissediyor haklısın ondan sonra bana cihazlar çok kötü devlete tam bir net görüntü göremiyoruz ama eşine benzer bir şey mi gördüm dedi onu tam anlamadım açıkçası ne olduğunuda bilmiyorum