Pozitif canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahAdete 4 gün kala tek attığım resim olan test çıktı adete 3 gün kala kan verdim 42 çıktı iki gün kala yani bugün de test yaptım ikili kaset test resimdeki ama kasık ağrım var gebelik beta hcgsi artarmi diye çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3207445
Burda yorumları okuyunca kimyasal olur diye çok korkuyorumPozitif canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahBetaya çok takılma hemen bir randevu al doktorundan
intrauterin=Rahım ıcı demek gs gebelık kesesı , rahım ıcınde gebelık kesesı var demek ıstemıs doktorun ınternette dalıp gıtme bıdaha o uzgun emojıyıde kaldırKizlar merhaba, bugun beni bir sey durttu ve gecen haftaki muayene kagidima baktim. Intrauterin gs izlendi, 5w4d ile uyumlu. Yolk sac mevcut yaziyor. Bu intrauterin gs ne demek? Intrauterin icin cesitli seyler yazmislar internette, sizin de yazdi mi boyle bisey? Icimi endise kapladi
Testlerde artmaya devam edıyor gıbı gorunuyorAdete 4 gün kala tek attığım resim olan test çıktı adete 3 gün kala kan verdim 42 çıktı iki gün kala yani bugün de test yaptım ikili kaset test resimdeki ama kasık ağrım var gebelik beta hcgsi artarmi diye çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3207445
Böyle şeyler düşünüp kendini olumsuza çekme her şey olacağına varır. En güzel yönlendirmeyi doktorun yapacaktır hemen bir randevu al ultrasona girBurda yorumları okuyunca kimyasal olur diye çok korkuyorum
Tmm teşekkür ederim ilginiz içinBöyle şeyler düşünüp kendini olumsuza çekme her şey olacağına varır. En güzel yönlendirmeyi doktorun yapacaktır hemen bir randevu al ultrasona gir
Allah razi olsun aciklaman icin, icime su serpildi. Internette gelisim geriligi vs yaziyordu endiselenmistim cok sagolintrauterin=Rahım ıcı demek gs gebelık kesesı , rahım ıcınde gebelık kesesı var demek ıstemıs doktorun ınternette dalıp gıtme bıdaha o uzgun emojıyıde kaldır
Her tıbbı bırımın yanına gelen eklerle yada duruma gore degerlendırmesı farklı olabılırTmm teşekkür ederim ilginiz için
Anlamadım ama diğer arkadaşımı yorum yapmak istedinizHer tıbbı bırımın yanına gelen eklerle yada duruma gore degerlendırmesı farklı olabılırİnternete cok ıtıbar etmeyın hep en kotu senaryo cıkıyor karsımıza cunku
Geçmiş olsun. Bebeğiniz de ne hoş gelmişMerhaba kızlar ben 4 yillik evliyim oğluma ilk 3 ayda hamile kaldım sonra yine çocuk istedik 2 yıl olmadi şimdi deprem oldu adıyamandan ailemize sığındık ve bebek beklemiyordum olmuyor ve deprem yüzünden ama bebeğim bize süpriz yaptı bize bir umut oldu ama 4+6 günlük ama beta 89.34 acilde kan verdim doktoruma da gidemiyorum sizce normal mi düşük mü?
Neymiş ki ?Kizlar merhaba, bugun beni bir sey durttu ve gecen haftaki muayene kagidima baktim. Intrauterin gs izlendi, 5w4d ile uyumlu. Yolk sac mevcut yaziyor. Bu intrauterin gs ne demek? Intrauterin icin cesitli seyler yazmislar internette, sizin de yazdi mi boyle bisey? Icimi endise kapladi
Hayırlı olsunAdete 4 gün kala tek attığım resim olan test çıktı adete 3 gün kala kan verdim 42 çıktı iki gün kala yani bugün de test yaptım ikili kaset test resimdeki ama kasık ağrım var gebelik beta hcgsi artarmi diye çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3207445
Umarım beklemediğim zaman da geldi misafirim..Geçmiş olsun. Bebeğiniz de ne hoş gelmişhiç düşük falan diye düşünmeyin. Geç döllenmedir, depremin stresidir….
Merhaba, doktora kime gidiyorsunuz? Ben daha karar veremedim de doktor konusundaBen Denizlii :)
Teşekkür ederim inşallah yükselir ağrılarım var korkuyorum işteHayırlı olsuntabi ki artar niye artmasın. Güzel düşünün güzel olsun. Kendinizi tebrik edin hamilesiniz
Hayırlı olsun beraber buyutursun ins biraz zor olur ama Allah kolaylık verirMrb kizlar bende aranıza yeni katıldım 15 aylık kızım var hamile olduğumu öğrendim 5gun önce bgn Dr gittik daha kese minicikti nokta kadar Dr haftaya çağırdı gelişimini kontrol edicez dedi hayırlısı olsun çok ani bir gebelik oldu
Benim de 2 yıl sonunda oldu. Çok sevindim ama dediğim gibi hiç endişe etme devlette ki cihazlar gerçekten eski teknoloji. Bizzat şahit oldum.Yani bende öyle düşünüyorum ama insanın ister istemez modunu düşürdü. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızıbenim bide ilk 4 senenin ardından tüp bebekle geldi mucizem. İnsan daha çok tedirgin oluyo. Neyse bi 3 gün daha bekleyip özelde görelim
Çok geçmiş olsun, gebeliğiniz de hayırlı da olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin.Merhaba kızlar ben 4 yillik evliyim oğluma ilk 3 ayda hamile kaldım sonra yine çocuk istedik 2 yıl olmadi şimdi deprem oldu adıyamandan ailemize sığındık ve bebek beklemiyordum olmuyor ve deprem yüzünden ama bebeğim bize süpriz yaptı bize bir umut oldu ama 4+6 günlük ama beta 89.34 acilde kan verdim doktoruma da gidemiyorum sizce normal mi düşük mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?