2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Pozitif canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Betaya çok takılma hemen bir randevu al doktorundan

intrauterin=Rahım ıcı demek gs gebelık kesesı , rahım ıcınde gebelık kesesı var demek ıstemıs doktorun ınternette dalıp gıtme bıdaha o uzgun emojıyıde kaldır

Testlerde artmaya devam edıyor gıbı gorunuyor

intrauterin=Rahım ıcı demek gs gebelık kesesı , rahım ıcınde gebelık kesesı var demek ıstemıs doktorun ınternette dalıp gıtme bıdaha o uzgun emojıyıde kaldır
Allah razi olsun aciklaman icin, icime su serpildi. Internette gelisim geriligi vs yaziyordu endiselenmistim cok sagol

Geçmiş olsun. Bebeğiniz de ne hoş gelmiş hiç düşük falan diye düşünmeyin. Geç döllenmedir, depremin stresidir….

Neymiş ki ?

Hayırlı olsun tabi ki artar niye artmasın. Güzel düşünün güzel olsun. Kendinizi tebrik edin hamilesiniz

Hayırlı olsun beraber buyutursun ins biraz zor olur ama Allah kolaylık verir

Benim de 2 yıl sonunda oldu. Çok sevindim ama dediğim gibi hiç endişe etme devlette ki cihazlar gerçekten eski teknoloji. Bizzat şahit oldum.
Sağlıklı nice günlerini görmek nasip olsun

Çok geçmiş olsun, gebeliğiniz de hayırlı da olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bir hafta bekleyip direkt bir kadın doğuma gitmek en güzel ve stressizi olur sanıyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…