2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Gerçekten sizi rahatlatmak için değil . Kese kalp atışı kullanılan cihaz kalitesine çok çok bağlı ve bebeğin döllenme gününe göre değişkenlik gösterir 6. Haftasını tamamlamis olup hala kese görememek biraz sorun olabilir.oda geç döllenme degilse

Biraz heyecanlı biraz tedirgin biraz sabırsız karışık duygular içerisindeyim sen nasılsın
Bende yüzde 10 heyecan yüzde 90 korku. İlk gebeligim zor.gecmisti rahim ağzı kısalığı oldu şu an da çok tedirginim bazen sonra da şükür ediyorum 1 evladım var Rabbım sen bilirsin siyorum öyle karman çorman işler

İyi akşamlar herkese bişey danışmak istiyorum fikri olan yazabilirimi? İki adet önce düşük yaptım sonra 35.gün adet oldum ve 10 gün sürdü
Sonra 36. Gün adet oldum ve 5 gün sürdü
6.gün yumurta akıntısı geldi 3 gün sürdü ve 3.günün sonunda anca birliktelik oldu yakaladım mı bilmiyorum ama adetten hemen sonra yumurtlama olurmu başına gelen varmı acaba 16. gündeyim ve bir daha yumurtlama belirtisi olmadı

O korku bende de var daha önce bir kayıp yaşadım aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorum . Yarın da doktora gitcem kese görünür mü diye heyecan yapıyorum . Ne güzel bir evladınız var Allah bağışlasın kardeşi de sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Çok çok teşekkür ederim. Yarın hem devlet hastanesine hemde özele muayene olacağım bakalım inşallah güzel haberleri sizinle de paylaşırım

Sizin kaç haftalık bebişiniz. Allah ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Kızlar merhaba, bende sanırım Ekim annesi olucam
Cumartesi günü bebeğimizi ve kalp atışını duyduk.
Sata göre 6+4 usg göre 5+4 görünüyor.

Benim de geçen yıl bir düşüğüm olmuştu, bende tedirginim ama güzelde hissediyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Liste varsa eklenirsem sevinirim sat 29 Aralık.

İnşallah güclü bir şekilde duyarsın canım. Lekeler için birşey kullanıyormusun. İş yapma yat bol bol
Progestan 200mg kullaniyorum 27 ocaktan beri sabah 1 akşam 1 + folikasit +dvitamin +maltofer kan hapı bunları kullaniyorum. Progestan a rağmen lekelerim hiiic azalmadı da bitmedi de. Bende durumlar böyle. Amin amin inşallah. Allah razı olsun. İnşallah

Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalıksınız sizde mi kahverengi lekelenme yaşıyorsunuz.

Aktif kırmızı olmadığı sürece korkma demişti benim doktorum dinlen inşallah birşey olmaz. Ama doktoruna yinede söyle. Benim birkere oldu kahve lekelenmem sonra proluton depont başladı doktorum haftalık. Hemşire progestanı vücutta depo yapıyor kanamanın önüne geciyor demişti. Belki öyle birşeyler de dener

Tabi benim tüp bebek olduğundan ben ekstra progestan dex ve fitilde kullanıyorum

Keseyi henüz görememiş olman normal canım. Yarın görünme ihtimali daha yüksek. Yerleşirken Kahverengi lekelenmeler olabilir demişti bana doktorum. Kırmızı değilse endişelenme canım.

Hayırlısıyla kalbini duyup kendisini de görürsün inşallah

İnşallah canım inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun yarın güzel haberleri paylaşmayı da nasip etsin

Çok şükür çok şükür Allah razı olsun bende gidicem 4 de yarın haberleşelim

Akıntı olmadan da ovulasyin olabilir tabi illa olan vardır hemen adet sonradi gebe kalan hayırlı haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…