- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Gerçekten sizi rahatlatmak için değil . Kese kalp atışı kullanılan cihaz kalitesine çok çok bağlı ve bebeğin döllenme gününe göre değişkenlik gösterir 6. Haftasını tamamlamis olup hala kese görememek biraz sorun olabilir.oda geç döllenme degilseYorumunuz için teşekkür ederim. Cumartesi günü icapçı doktor olumlu konuşmadı moralim bozuldu. Burada bir çok yorum okudum 4000 lerde hala kesenin görülmediği olmuş. Ama kahverengi akıntıyı okumamıştım umarım herşey yolundadır ve bebeğim tutunmaya çalışıyordur
Bende yüzde 10 heyecan yüzde 90 korku. İlk gebeligim zor.gecmisti rahim ağzı kısalığı oldu şu an da çok tedirginim bazen sonra da şükür ediyorum 1 evladım var Rabbım sen bilirsin siyorum öyle karman çorman işlerBiraz heyecanlı biraz tedirgin biraz sabırsız karışık duygular içerisindeyimsen nasılsın
O korku bende de var daha önce bir kayıp yaşadım aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorum . Yarın da doktora gitcem kese görünür mü diye heyecan yapıyorumBende yüzde 10 heyecan yüzde 90 korku. İlk gebeligim zor.gecmisti rahim ağzı kısalığı oldu şu an da çok tedirginim bazen sonra da şükür ediyorum 1 evladım var Rabbım sen bilirsin siyorum öyle karman çorman işler
Çok çok teşekkür ederim. Yarın hem devlet hastanesine hemde özele muayene olacağım bakalım inşallah güzel haberleri sizinle de paylaşırımGerçekten sizi rahatlatmak için değil . Kese kalp atışı kullanılan cihaz kalitesine çok çok bağlı ve bebeğin döllenme gününe göre değişkenlik gösterir 6. Haftasını tamamlamis olup hala kese görememek biraz sorun olabilir.oda geç döllenme degilse
Sizin kaç haftalık bebişiniz. Allah ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinBende yüzde 10 heyecan yüzde 90 korku. İlk gebeligim zor.gecmisti rahim ağzı kısalığı oldu şu an da çok tedirginim bazen sonra da şükür ediyorum 1 evladım var Rabbım sen bilirsin siyorum öyle karman çorman işler
Progestan 200mg kullaniyorum 27 ocaktan beri sabah 1 akşam 1 + folikasit +dvitamin +maltofer kan hapı bunları kullaniyorum. Progestan a rağmen lekelerim hiiic azalmadı da bitmedi de. Bende durumlar böyle. Amin amin inşallah. Allah razı olsun. İnşallahİnşallah güclü bir şekilde duyarsın canım. Lekeler için birşey kullanıyormusun. İş yapma yat bol bol
Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalıksınız sizde mi kahverengi lekelenme yaşıyorsunuz.Progestan 200mg kullaniyorum 27 ocaktan beri sabah 1 akşam 1 + folikasit +dvitamin +maltofer kan hapı bunları kullaniyorum. Progestan a rağmen lekelerim hiiic azalmadı da bitmedi de. Bende durumlar böyle. Amin amin inşallah. Allah razı olsun. İnşallah
Aktif kırmızı olmadığı sürece korkma demişti benim doktorum dinlen inşallah birşey olmaz. Ama doktoruna yinede söyle. Benim birkere oldu kahve lekelenmem sonra proluton depont başladı doktorum haftalık. Hemşire progestanı vücutta depo yapıyor kanamanın önüne geciyor demişti. Belki öyle birşeyler de denerProgestan 200mg kullaniyorum 27 ocaktan beri sabah 1 akşam 1 + folikasit +dvitamin +maltofer kan hapı bunları kullaniyorum. Progestan a rağmen lekelerim hiiic azalmadı da bitmedi de. Bende durumlar böyle. Amin amin inşallah. Allah razı olsun. İnşallah
Keseyi henüz görememiş olman normal canım. Yarın görünme ihtimali daha yüksek. Yerleşirken Kahverengi lekelenmeler olabilir demişti bana doktorum. Kırmızı değilse endişelenme canım.Merhaba arkadaşlar.. 4 şubat cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 77. 5 çıktı. 6 şubat pazartesi 231 çıktı. Sorun şu ki dün kahverengi lekelenmem oldu acile gittim 2645 olmuş beta ama kahverengi lekelenmem hala devam ediyor henüz keseyi göremedik. Yarın tekrar doktor kontrolü var dua edin lütfen.. Böyle bişey başına gelen var mı çok tedirginim.
İnşallah canım inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsunKeseyi henüz görememiş olman normal canım. Yarın görünme ihtimali daha yüksek. Yerleşirken Kahverengi lekelenmeler olabilir demişti bana doktorum. Kırmızı değilse endişelenme canım.
Hayırlısıyla kalbini duyup kendisini de görürsün inşallah
Bekliyoruz Allah’ın izniyleİnşallah canım inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsunyarın güzel haberleri paylaşmayı da nasip etsin
Çok şükür çok şükür Allah razı olsun bende gidicem 4 de yarın haberleşelimO korku bende de var daha önce bir kayıp yaşadım aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorum . Yarın da doktora gitcem kese görünür mü diye heyecan yapıyorum. Ne güzel bir evladınız var Allah bağışlasın kardeşi de sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Çok.sevinirim hadi inşallahÇok çok teşekkür ederim. Yarın hem devlet hastanesine hemde özele muayene olacağım bakalım inşallah güzel haberleri sizinle de paylaşırım
İnşallah Rabbım herkese hayırlı haberler nasip etsinSelam kızlar adet ustunden 12 gun gectı bende hala doktora gıtmedımGüzel güzel buyuyordur inşallah orda amın
Bende 6 haftalık oldum sat 2 ocakSizin kaç haftalık bebişiniz. Allah ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Akıntı olmadan da ovulasyin olabilir tabi illa olan vardır hemen adet sonradi gebe kalan hayırlı haberler alırsınız inşallahİyi akşamlar herkese bişey danışmak istiyorum fikri olan yazabilirimi? İki adet önce düşük yaptım sonra 35.gün adet oldum ve 10 gün sürdü
Sonra 36. Gün adet oldum ve 5 gün sürdü
6.gün yumurta akıntısı geldi3 gün sürdü ve 3.günün sonunda anca birliktelik oldu yakaladım mı bilmiyorum ama adetten hemen sonra yumurtlama olurmu başına gelen varmı acaba 16. gündeyim ve bir daha yumurtlama belirtisi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?