Hepsini birleştirince emekleyerek kaçacakMcm
Oturuyorum artık bebe yatmaz aldım çocuk sakinleşti resmen bu haftada mama sandalyesi alacağız :) bugün yüz üstünden sırt üstü döndü sırt üstünden yan döndü hepsini bir birleştirse tutamacagiz herhalde
Bana yastık tehlikeli geliyor ağzına almaya çalışıp yüzünü kapatabilir diye. Yastık desteğini belki çarşafının altından yapabilirsin o zaman alamazEvet yüz üstü döner ve öyle kalır , uyku sersemine kafayı kaldıramaz ve nefessiz kalırsa , ağlamazsa, duymazsam diye korkuyorum. Normal odada evin bir ucundan diğer ucuna yuvarlanıyor. Yani sırt üstü dönmeyi biliyor ama hep aynı yöne dönüyor. Sağa doğru döndü yüz üstü yattı diyelim, beşikte kendini çevirmesi için sol taraftan sırt üstü yapması gerekiyor. Ama kızım yine sağ taraftan sırt üstüne dönmeye çalışıyor. Dolayısıyla beşikte onu yapamaz. Zaten hep aynı yönden yüzüstü ve sırt üstü yaptığı için evin içinde yuvarlanarak gezmiş oluyor. Diğer tarafa beceremiyor nedense. Zamanla öğrenir herhalde.
Yan yatıyor ama yüz üstü dönmesini engellemek için karın ile üst bacak kısmına küçük yastık koydum. Yan yatabiliyor en fazla. Yastık tehlikeli olabilir evet , bilemedim. Biraz daha büyüse, diğer tarafa da sırt üstü dönse içim daha rahat olacak.
Şekli değiştiyse değiştir emziği bence zaten hepsinin bir ömrü oluyor. Çoğu ayda bir değiştirmeyi öneriyor. Kauçuk emziklerin ucu büyüyormuş bir süre sonraKızlar emzikte şekil değişikliği farkeder mi yada renk değişikliği
Damak ve diş gelişimi için değiştirmeyin diyorlarmış. Bir de kabul etmeyebilir farklı emziği ben riske atmadım aynı modelin 6-18 ay olanını aldımKızlar emzikte şekil değişikliği farkeder mi yada renk değişikliği
Şekli değiştiyse değiştir emziği bence zaten hepsinin bir ömrü oluyor. Çoğu ayda bir değiştirmeyi öneriyor. Kauçuk emziklerin ucu büyüyormuş bir süre sonra
Philips avent ultra soft kullanıyoruz ama aynı markanın farklı rengini alsam farkeder mi diye merak ettimDamak ve diş gelişimi için değiştirmeyin diyorlarmış. Bir de kabul etmeyebilir farklı emziği ben riske atmadım aynı modelin 6-18 ay olanını aldım
Ben yanlış anlamışım sanırımPhilips avent ultra soft kullanıyoruz ama aynı markanın farklı rengini alsam farkeder mi diye merak ettim
Yok ben eksik yazmışım benim cadaloz ağlıyordu o araBen yanlış anlamışım sanırımvalla normalde fark etmemesi lazım ama bebek bu belli olmaz
Aynı marka aynı model olsun yine ultra soft alırsın rengi farketmez. Aventler az para değil ben riske atamadım ya istemezse yine. Aynı marka aynı model aldım.Philips avent ultra soft kullanıyoruz ama aynı markanın farklı rengini alsam farkeder mi diye merak ettim
Bunu meral etmiştim soft olanla air yazan arasında fark var mı diye. Aynen bir emzige o kadar para vermek zoruma gidiyor ama iyi ki de emzik tutmuş diyorum bu 3. emzik denememdiAynı marka aynı model olsun yine ultra soft alırsın rengi farketmez. Aventler az para değil ben riske atamadım ya istemezse yine. Aynı marka aynı model aldım.
Emzik iyi birşey ya. Kuzey sadece uykuya geçişte kullanıyor işime yarıyor. Derin uykuya geçince kendi atıyor. Bu kadar istemiştim zaten yetti ☺Bunu meral etmiştim soft olanla air yazan arasında fark var mı diye. Aynen bir emzige o kadar para vermek zoruma gidiyor ama iyi ki de emzik tutmuş diyorum bu 3. emzik denememdi
O sırada evde 6 emzik bulunan ve bebesi emzik tutmayan benBunu meral etmiştim soft olanla air yazan arasında fark var mı diye. Aynen bir emzige o kadar para vermek zoruma gidiyor ama iyi ki de emzik tutmuş diyorum bu 3. emzik denememdi
Melike de öyle genelde uykusu olduğu zaman alıyor emzigi birde bu ara kıyafet değiştirirken de ağlıyor o zaman da veriyoruz bana çok kolaylık sağlıyorEmzik iyi birşey ya. Kuzey sadece uykuya geçişte kullanıyor işime yarıyor. Derin uykuya geçince kendi atıyor. Bu kadar istemiştim zaten yetti ☺
Emzik büyük kolaylık benim için ya iyi ki tutmuş aslında aynı sorunu bende yaşamıştım 40ı çıkana kadar az da olsa emmisti bir tane emzigi sonra bırakmıştı bizde bi süre sonra yine denemistikO sırada evde 6 emzik bulunan ve bebesi emzik tutmayan bendoğduğunda annem tepmiş philips avent shootie vardı 40ı çıkana kadar belli aralıkla emdi sonra ilk atakta bi bıraktı gittim bakkal emziği aldım yok philips ultra air aldım yine yok öyle duruyolar
Bende geçen yaz kendime sürmüştüm hamileyken ve kesinlikle spreyli modelinden memnun kalmıştım. Bende muhtemelen yine aynısını alacağım. Burada kızlar birşey sormak istiyorum bebişimin önce iki yanağı ve çenesinde pembe benekler çıktı pütür gibi az az sonra poposu ve bacaklarında çıktı neden olabilir. Demir damlasına başladık belki ondan mı diyorum. İnsanların hediye ettiği kalitesiz bir kaç kıyafet vardı onları giydirmeye başlamıştım ondan mı? BilemedimBen siveno aldım. Sürmeye de başladım. Geçen yaz da kendime sürmüştüm.. memnun kaldım canım biraz beyaz kalıyor iyice yedirmek lazım sadece
Benimde denemediğim model marka kalmadı en son bir haftadır emzikle diş kaşımaya başladı bu da birşeydirO sırada evde 6 emzik bulunan ve bebesi emzik tutmayan bendoğduğunda annem tepmiş philips avent shootie vardı 40ı çıkana kadar belli aralıkla emdi sonra ilk atakta bi bıraktı gittim bakkal emziği aldım yok philips ultra air aldım yine yok öyle duruyolar
Sıcaklamis olabilir canım, yanaklarında salyadan dolayı olmuştur belkide.. bizim ara ara oluyor alerjiden suphelendim bende cuma test yaptiracagim..Bende geçen yaz kendime sürmüştüm hamileyken ve kesinlikle spreyli modelinden memnun kalmıştım. Bende muhtemelen yine aynısını alacağım. Burada kızlar birşey sormak istiyorum bebişimin önce iki yanağı ve çenesinde pembe benekler çıktı pütür gibi az az sonra poposu ve bacaklarında çıktı neden olabilir. Demir damlasına başladık belki ondan mı diyorum. İnsanların hediye ettiği kalitesiz bir kaç kıyafet vardı onları giydirmeye başlamıştım ondan mı? Bilemedim
Sadece baş parmak uzadı bizim onu kesiyorum canimKızlar ya sizin bebişlerin ayak tırnakları uzuyor mu bizim kızın doğduğundan beri hiç uzamıyor el tırnaklarını kesiyorum ama ayak tırnaklarını hiç kesmedimnormal mi
Bizim de 5. Aya kadar baş parmağını anca kesiyordum şimdi diğerleri de uzuyorKızlar ya sizin bebişlerin ayak tırnakları uzuyor mu bizim kızın doğduğundan beri hiç uzamıyor el tırnaklarını kesiyorum ama ayak tırnaklarını hiç kesmedimnormal mi
Ben de suluktan su içemiyo diye kullanmadığı biberonuna su doldurup verdim tiksine tiksine dişlerini kaşıdı sonra onu da attıBenimde denemediğim model marka kalmadı en son bir haftadır emzikle diş kaşımaya başladı bu da birşeydir