Bizde onda da yok neyse takip edeyim çok teşekkür ederimSadece baş parmak uzadı bizim onu kesiyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde onda da yok neyse takip edeyim çok teşekkür ederimSadece baş parmak uzadı bizim onu kesiyorum canim
Bu ay yok derken, hangi ay varmış?Kızlar cmt pzr yoğurt denedik sorun olmadı pzt kabak bugün de havuç verdim. Doktoru 3 gün kuralı bu ay yok sadece tattır dedi. Yarın patates sonraki gün elma avokado, muz, yeşil fasulye bezelye ,balkabağı böyle gitmeyi düşünüyorum sebzeler bitince de havuç patates kabaktan çorba yapmayı düşünüyorum yine tadımlık. Tattırırken lor veya yumurta sarısı veren var mı? Diğer kontrol 22 nisanda o zamana kadar biter tadacak mevsim sebze ve meyveleri napmak lazım
3 gün alerjiye yatkın besinlerde oluyor bi de bıktırıcı oluyor bazen ek gıda reddi yaşanıyo mesela kabağı sevmedi ama 3 gün zorluyosun ister istemez diğerlerini de yemek istemiyo dedi. Tadımlık 1-2 çay kaşığı yeter dedi. Ben de yoğurttan korktuğum için 2gün günde 2 kez 6 saat arayla verdim 4 kez kaka yaptı kakası normal ve vücutta da bişey olmayınca kabağa geçtim. Kabakta da kaka yapmasını bekledim ve vücudunu izledim onda da sorun olmayınca havuca geçtimBu ay yok derken, hangi ay varmış?
İlk tadımlarda oluyor üç gün kuralı. Mesela bu akşam çocuk alerjik reaksiyon göstermiş olsa, kabaktan mı bileceksin havuçtan mı ?
Bence üç gün olmayacaksa bile iki gün bari aynı gıdayı ver. Ya da bir gün boşluk koy. Ayrıca bu kadar art arda vermek bağırsak sistemine de birden yüklenici olabilir. Kendin bilirsin yine de, ben naçizane fikrimi söylemek istedim.
Ben 2 gün şeklinde veriyorum ama yoğurdu genelde her gün ek olarak veriyorum daha önce denemiştim çünkü. Birde meyve emzigiyle meyve veriyorumBu ay yok derken, hangi ay varmış?
İlk tadımlarda oluyor üç gün kuralı. Mesela bu akşam çocuk alerjik reaksiyon göstermiş olsa, kabaktan mı bileceksin havuçtan mı ?
Bence üç gün olmayacaksa bile iki gün bari aynı gıdayı ver. Ya da bir gün boşluk koy. Ayrıca bu kadar art arda vermek bağırsak sistemine de birden yüklenici olabilir. Kendin bilirsin yine de, ben naçizane fikrimi söylemek istedim.
Benimki bi yoğurtta ilk şaşırdı titredi sonra ona da alıştı kabağı çok az yedi zorlamadım ama havucu normalde de elime veriyodum dişlerini kaşıyodu ordan tanıdık mı geldi ne baya sevdi yedi. Bi de ben önüne koyuyorum tabakla elliyo ağzına götürmeye çalışıyo daha da ilgisini çekiyo sanırımR ririi Flowervillage
Benimki yoğurtu yedi , ancak ondan sonra verdiğim sebzeleri yemedi. Çatalla iyice ezip, birkaç damla zeytinyağı damlatıyorum. Ancak ağzından geri çıkartıyor. Ben birkaç kaşık daha veriyorum, bazen geveler gibi yapıyor ama geri çıkarıyor. Yoğurt ile karıştırıp vermeyi denedim. Bu şekilde yiyebiliyor. Yani yine iştahlı değil ama normal karşılıyorum. Yoğurtsuz hiç bir şeyi yemeyecek gibi hissetmeye başladım. Zorlamıyorum da yavrumu. Kıvamdan ötürü böyle yapıyor sanırım. Zamanla alışır diye düşünüyorum. Sizlerin ki nasıl ?
Benimki bi yoğurtta ilk şaşırdı titredi sonra ona da alıştı kabağı çok az yedi zorlamadım ama havucu normalde de elime veriyodum dişlerini kaşıyodu ordan tanıdık mı geldi ne baya sevdi yedi. Bi de ben önüne koyuyorum tabakla elliyo ağzına götürmeye çalışıyo daha da ilgisini çekiyo sanırım
Ben de geçen kestim baş parmağındaki tırnak yerde sürünürken kırılıyor ama diğerleri uzamıştı bizimkinin, belki seninkinin de kırılıyordur.Kızlar ya sizin bebişlerin ayak tırnakları uzuyor mu bizim kızın doğduğundan beri hiç uzamıyor el tırnaklarını kesiyorum ama ayak tırnaklarını hiç kesmedim normal mi
Bazı dr sadece alerjik besinleri üç gün denetiyor. Ben 5. Ayda başladım diye uzatıyorum zaten üç üç gidiyorum. Yoğurtla yumurta sarısı verdim ama üç gün verdim, sen de alerjik besinleri öyle yap bence. Yumurta sarısı da önce çeyrek sonra yarım sonra tam galiba. Öğlenleri yoğurt veriyorum artık onu sevdi bayağı ama etraf çok batıyor elleriyle dalıyor3 gün alerjiye yatkın besinlerde oluyor bi de bıktırıcı oluyor bazen ek gıda reddi yaşanıyo mesela kabağı sevmedi ama 3 gün zorluyosun ister istemez diğerlerini de yemek istemiyo dedi. Tadımlık 1-2 çay kaşığı yeter dedi. Ben de yoğurttan korktuğum için 2gün günde 2 kez 6 saat arayla verdim 4 kez kaka yaptı kakası normal ve vücutta da bişey olmayınca kabağa geçtim. Kabakta da kaka yapmasını bekledim ve vücudunu izledim onda da sorun olmayınca havuca geçtim
Ben 4. Aydan beri başladım önce degdirme şeklinde sonra çok az verdim çay kaşığının ucuyla şimdi de 1 2 çay kaşığı şeklinde 2 gündür kabak veriyorum onu az da olsa yiyor diğerlerini ağzından atıyordu. Galiba yavas yavas alışıyor.R ririi Flowervillage
Benimki yoğurtu yedi , ancak ondan sonra verdiğim sebzeleri yemedi. Çatalla iyice ezip, birkaç damla zeytinyağı damlatıyorum. Ancak ağzından geri çıkartıyor. Ben birkaç kaşık daha veriyorum, bazen geveler gibi yapıyor ama geri çıkarıyor. Yoğurt ile karıştırıp vermeyi denedim. Bu şekilde yiyebiliyor. Yani yine iştahlı değil ama normal karşılıyorum. Yoğurtsuz hiç bir şeyi yemeyecek gibi hissetmeye başladım. Zorlamıyorum da yavrumu. Kıvamdan ötürü böyle yapıyor sanırım. Zamanla alışır diye düşünüyorum. Sizlerin ki nasıl ?
Eziyorum çatalla ama püre gibi yapmıyorum valla korka korka verdim ama yuttu foto koyuyorum bakarsınSadece haşlanıp ezilmiş havucu yutuyor mu yani ?
Ben de acaba bi kez sade vereyim 2.ye verdiğimde yoğurtla mı vereyim diye düşünüyorum belki haftaya öyle yaparımBen de geçen kestim baş parmağındaki tırnak yerde sürünürken kırılıyor ama diğerleri uzamıştı bizimkinin, belki seninkinin de kırılıyordur.
Bazı dr sadece alerjik besinleri üç gün denetiyor. Ben 5. Ayda başladım diye uzatıyorum zaten üç üç gidiyorum. Yoğurtla yumurta sarısı verdim ama üç gün verdim, sen de alerjik besinleri öyle yap bence. Yumurta sarısı da önce çeyrek sonra yarım sonra tam galiba. Öğlenleri yoğurt veriyorum artık onu sevdi bayağı ama etraf çok batıyor elleriyle dalıyor
Bende püre yapmıyorum.Eziyorum çatalla ama püre gibi yapmıyorum valla korka korka verdim ama yuttu foto koyuyorum bakarsın
Bende 6.aya doğru başladım, yeni olduğu için diye düşünüyorum. İyi kötü tadını alıyorsa yeter bakalım.Ben 4. Aydan beri başladım önce degdirme şeklinde sonra çok az verdim çay kaşığının ucuyla şimdi de 1 2 çay kaşığı şeklinde 2 gündür kabak veriyorum onu az da olsa yiyor diğerlerini ağzından atıyordu. Galiba yavas yavas alışıyor.
Evet ya bi de yere atmayı öğrendi tutup yere atıyo her öğün sonrası doğru banyoya götürüyorumBende püre yapmıyorum.
Seninki gibi oluyor , ağzında geveler gibi yapıp geri çıkartıyor. Yoğurt ile karıştırınca yiyebiliyor. Başta sade deniyorum.
Bu arada maşallah. Bizimde her yerimiz öyle batıyor hahaa
Bende 6.aya doğru başladım, yeni olduğu için diye düşünüyorum. İyi kötü tadını alıyorsa yeter bakalım.
Ya o suratı yerim, afiyet olsun parmak arasında ezilecek kıvamdaysa haşlanmış sebzeleri parmak gıda olarak bile veriyorlar ellerine bütün olarak BLW'deEziyorum çatalla ama püre gibi yapmıyorum valla korka korka verdim ama yuttu foto koyuyorum bakarsın
Sanki boğulcak diye korkuyorum yaYa o suratı yerim, afiyet olsun parmak arasında ezilecek kıvamdaysa haşlanmış sebzeleri parmak gıda olarak bile veriyorlar ellerine bütün olarak BLW'de
BLW biraz cesaret işi gerçektenSanki boğulcak diye korkuyorum ya
Yokk canım bizimkiler de uzamıyo valla daha hiç ayak tırnağı kesmedikKızlar ya sizin bebişlerin ayak tırnakları uzuyor mu bizim kızın doğduğundan beri hiç uzamıyor el tırnaklarını kesiyorum ama ayak tırnaklarını hiç kesmedim normal mi