Minimum 25 tane önlük var bendeValla aynısı ben de önlüğe geçeyim bari
Canım karın kası çalışıyorlar bir süredönmek için de onlar lazım zaten yeterince gelişince dönerler Sen yine bol bol yüzüstü tut, o ayakları kaldırıp yana düşme de dönmeye hazırlık zaten. Sonra Flowervillage dediği gibi yüzüstü kalıp beni kaldır diyorlar ki benimki 5,5 aylık oldu hala sırt üstüne dönmüyor ama yüzüstü bayağı kalıyor artık ağlamadan
Bizimde bir çekmece full önlük ama geçen annem arkası naylonlu çirkin onluklerden almis ama çok güzel iş görüyor valla önü kumaş arası sünger arkası naylon hemde 15 TL çok çirkin ama çok kullanışlıMinimum 25 tane önlük var bendesürekli sırılsıklam salya akıttığı yetmediği için bi de alıp yiyor iyice su gibi oluyor. Arada kusmalar vs günde en az 5 kere değişiyoruz en iyimser haliyle
İnşAllah canım ya sağıyorum her emzirme sonrasıBol bol sagim yap canim artar
Yok hayır benim bu ay başka bişey oldu anlamadım tam regl dönemimde belirgin azalmıyor benimYa bende bugün ilk defa regl oldum süt azaliyor mu ki
Benimkide sadece yana donuyor kafa hep yukarida ama doktorumuz bir sorun gormedi. Desteksiz 10-15 sn kaliyor. Benimkinin donmek icin bir cabasi yok istemiyor. O hep otursun ve ayakta olsunKızlar benim bebeğim her an kalkma hareketini yapıyor asla yatıramiyorum mesela oyun halısına yatiricam kafası yukarda bırakıyorum yere asla kafasıni yere koymuyor artık. O kadar çok kalkma hareketi yapmiski karnı kas gibi oluşmuş hatta dün farkettim kalkarken kaburgaları çok fena çıkıyor korktum baya görünce. Zaten artık oturtuyorum ya da yüz üstü koyuyorum resmen hacı yatmaz çocuk ancak şöyle bir durum var dönme hareketi yapamıyor çünkü sadece kalkmaya çalışıyor Anca ayaklarını havaya kaldırıp yana düşüyor. Yüz üstü de beş dakikadan sonra ağlıyor.la almayı düşünüyorum ziplar durur artık :) 5 aylık olacak haftaya hala tam dönemiyor dönmeye başlar demi ya bu aralar takacak bir şey bulamadım bu var aklımda galiba
Nimenrix ve bexero aynı anda mı yapıldı?Bi tek nimenix ateş yaptı 38.8leri gördü ama keyfi iyiydi. Valla hiç dk tutmadım zaten durmak istemezse mıkırdanıyo o zaman kaldırıyorun
Hayır nimenrix 3.ay bexsero 5.ayda yapıldı bizeNimenrix ve bexero aynı anda mı yapıldı?
Nimenrix ve bexero aynı anda mı yapıldı?
Bizimde böyle yapıldı ama 5.ay ikisi birlikte oldu. Nimenrix en masumlarından asıl bexsero ateş yapıyor. 38.8 de az değil şaşırdımHayır nimenrix 3.ay bexsero 5.ayda yapıldı bize
Alıştırma bardağı mi süper valla maşallahBen önceden içme suyunu kaynatıp veriyordum birisi gerek yok dedi bende öylece veriyorum. Biberon da almıyor zaten su içerken bardaktan iyi içiyor
İlacı bu sefer ben aldım eczaneden ve bexseroydu eminim. Acaba 2.dozu mu olduk yaa bi kağıda bakayım şuan bi afalladımBizimde böyle yapıldı ama 5.ay ikisi birlikte oldu. Nimenrix en masumlarından asıl bexsero ateş yapıyor. 38.8 de az değil şaşırdım
Evet bexsero 2.dozu plmuşuz 3-5-15.aylarda olcakmış nimenix de tarih olarak 7/13müş. Bizim asm farklı zamanda veremi yapacak diye doktoru onu öne çekti öne çekince 2.ay kontrolünde verem oldu nimenix 2-4-13e uymadı o gün özel aşılara başlayamadı. 3.ayda bekseroyla başladık nimenix geriye kaldı ben karıştırmışımBizimde böyle yapıldı ama 5.ay ikisi birlikte oldu. Nimenrix en masumlarından asıl bexsero ateş yapıyor. 38.8 de az değil şaşırdım
Ya ben saçı uzatıyomuş diye influencerlara kanıp ecowelle geçmeyi düşünüyodum. Doğduğundan beri mustela kullanıyoruz sorun yaşamadım ama saçları düdük gibi kaldı kızımın yaaaBen ecowell in şampuanini kullanıyordum ilk dogdugunda felaket konak yaptı mustelaya geçtim 4 buçuk aylık oldu sıkıntı yok.
Ben de ilk ecowell kullanmıştım ama hiç yıkanmış gibi olmuyordu saçlı bi bebeğim var resmen yağlı yağlı oluyodu kafası bikaç yıkamadan sonra sebamede geçtim saçları parladı resmen yavrumunYa ben saçı uzatıyomuş diye influencerlara kanıp ecowelle geçmeyi düşünüyodum. Doğduğundan beri mustela kullanıyoruz sorun yaşamadım ama saçları düdük gibi kaldı kızımın yaaaben de bebekken sarışın ve baya kelmişim kızımda öyle olcak galiba
Aaa iyi ki almamışım o zaman hatta indirimde 2lisi falan baya uygun oluyodu. Ben musteladan devam o zamanBen de ilk ecowell kullanmıştım ama hiç yıkanmış gibi olmuyordu saçlı bi bebeğim var resmen yağlı yağlı oluyodu kafası bikaç yıkamadan sonra sebamede geçtim saçları parladı resmen yavrumun
Evet bexsero 2.dozu plmuşuz 3-5-15.aylarda olcakmış nimenix de tarih olarak 7/13müş. Bizim asm farklı zamanda veremi yapacak diye doktoru onu öne çekti öne çekince 2.ay kontrolünde verem oldu nimenix 2-4-13e uymadı o gün özel aşılara başlayamadı. 3.ayda bekseroyla başladık nimenix geriye kaldı ben karıştırmışım
Ay yom bildiğin bizim içtiğimiz şu bardağıAlıştırma bardağı mi süper valla maşallahe bebekte sular satiliyor bebeklere göre sanırım onlar nasıl acaba..
Ay yom bildiğin bizim içtiğimiz şu bardağı
O kadar yanlış yazmışım ki neyseki anlamışsınbravo valla kuzuya
Sorma ya geçen gün dedim her doktor kontrolünde bi aşı vuruluyo çocuk artık anlamaya başladıNe kadar çok aşı var ya..
Her ay bir aşı mutlaka oluyor ( Devlet aşısı olmadığında özel aşı).
Kıyamıyorum yavruma , ağlıyor :) Büyüdükçe de zorlaşacak bu aşı işleri.
Onların sağlığı için gerekli tabi.
Bexsero bizde iştahsızlık ve huysuzluk yapmıştı. İkinci dozu yaptırmaya korkuyorum ama yaptıracağım..