2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimki de böyle oluyor biz yemek yerken ama şu videoyu hatırlıyorum sonra

Kutay zaten kronik aç bi bebek emiyor kusuyor yine emiyor bi de yemeklere de böyle saldırmaya başladı

Benimki de böyle oluyor biz yemek yerken ama şu videoyu hatırlıyorum sonra

Kutay zaten kronik aç bi bebek emiyor kusuyor yine emiyor bi de yemeklere de böyle saldırmaya başladı
İştahsız olsa bir dert iştahlı olsa bir dert bize yemin ederim neyse ben ufak ufak meyveden devam edeyim madem. İki kaşığı geçmeden ama nasıl avutuyosun kutay’ı mesela unutturabiliyo musun sofradakileri? Emzireyim diyorum bi gözü hala sofraya bakıyo.

Ver canım benım 1 çay bardağına kadar ilk başta yiyorsa verebilirsin sonra aldığı kadar kısıtlama

Ver canım benım 1 çay bardağına kadar ilk başta yiyorsa verebilirsin sonra aldığı kadar kısıtlama
Mavişim nasılsın pek denk gelemiyoruz bu ara kabız olcak diye korkuyorum ya bir de hastalandık ikimiz birden geçen hafta ateşlendik. Zaten hamile olduğum için sütlerim azaldı biraz, 17 gün arayla muayeneye gittik boyu uzamış kafası büyümüş ama tartıda aynı çıktı kızım. 17 günde hiç kilo almaması canımı sıktı

Destekle o zaman kuzum hanı bır ıkı çay kaşığı degılde yarım çay bardağı olarak başla sonra mıktarı arttır kabız olacak seylerı cok vermemeye dıkkat et ıctıgı suya önem ver alısır , çok geçmiş olsun kuzum bizde linayla hastayız oksuruk krızı ses kısılması olarak uğraşıyoruz. Geçen hafta birde ben Linayı bırakırken yere kitlendim ambulansla hastaneye kaldırıldım muhtemelen fıtığım var hala ağrılarım tam geçmedi doktora henuz günüm gelmedi uğraşıyorum.
Biz ek gıdaya yavas gectık epey ağır ağır 4.5 aylık başladığım için. Şuan yediği bişey hoşuna giderse max 50-60 cc yiyor yarım çay bardağı kadar yani
Çorba yapıyorum yumurta sarısı denedık kıymada sıra sonra diş durumuna kendı ıstegıne bağlı olarak bakıcaz katılastırmaya artık

Karnı aç muhtemelen.

Ek gıdada nasıl bir süreç izlediğini kısaca anlatabilir misin ? Belki yazmışsındır ama forumu çok takip edemiyorum.
Mesela tadımlara başladın, ne zaman karışım yaptın ? Önceki besinleri gün içinde tekrar verdin mi ? Çorba gibi şeylere ne zaman geçtin ? Vs vs müsait olduğunda yazar misin?

Çok geçmiş olsun canım bel ağrısı çok zor valla bir de iki çocukla ah canım ya var mı yardımcı olanın tek başına idare edemezsin bu süreçte

Yok emzirip de oturduk aynı, elini bulgur tabağına atıyor geçen elinden ciğer aldım kalkıyoruz sofradan ben sonra gelip yiyorum Bugün ona da tabak hazırlicam bakalım öyle denicem, bir şeyler veriyoruz sonra onları yere atıyor yine ağlıyor pek durmuyor mama sandalyesinde
Bu ay baya azalacak kilo alımı galiba biz de gittik benimki de aynı çıktı.

Bu çocuk aç bu çocuk üşüyor türküsü bir de senden gelsin be anam, kayınvalidemi de be zamandır görmüyodum iyi oldu

Selam olsun jffhrj
Tadımlar aç karnına verilmeyecek. Beslenmeden bir saat sonra gibi verilecek diye biliyorum. Böyle olursa o sınırı asmaz diye düşünüyorum canım.

Tabağına üç parça peynir attım geçen böyle hansel gretel masalı gibi. Hepsini parmaklarıyla alıp tabağı sünnetledi valla şok oldum. Japon balığı gibi çocuk valla. Ekmek arası yapıcak yakında kendi kendine

Ne güzel annesi seni yormayacak bebeğinle birlikte

Of ben de peynir yedirmek istiyorum peynir aşığı bi insanım ama kızımın lor labne yicej olması beni üzüyo nası peynir verdik. Bi de gerçekten süreci çok iyi yönetiyolar korktuğun gibi olmadı benim çok şükür

Biz tam 5 aylik olduk hiç tadım Bike yaptirmadim hatta yemek suyu bile vermedim.. geç mi kaldık ya.. çok endişe ediyorum ek gıda için ne yapicam nasıl olacak diye hala atamadım üzerimden.. birde bu baby jem oturagi kaç ay itibari ile oturdunuz? Biz daha oturmaya da korkuyoruz.. öne atıyor kendini

Kızlar ya sizin bebişlerin ayak tırnakları uzuyor mu bizim kızın doğduğundan beri hiç uzamıyor el tırnaklarını kesiyorum ama ayak tırnaklarını hiç kesmedim normal mi
Bizim de daha hiç kesmedi ayak tırnakları uzamiyor ama el tırnakları aşırı hızlı uzuyor

Benim kızda 5 ay bir haftalık oldu daha başlamadım bende
Oturaga da bikac haftadir oturtuyorum başlarda öne düşüyordu zamanla toparladı hala tam değil dengesi ama böyle böyle duzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…