Katı gıdayı reddediyor sanırım sakın pes etme sıvı istiyor diye sürekli putursuz sıvı verirsen katı gıdaları alsitirmak zor olur reddetsede denemeye devam et ilk aylar zaten deneme aylariSadece akşam yemeğinde babası sıvı bir sey verirse aliyor püre yemiyor ne yapacağımı şaşırdım
Bacak yapısından da kaynaklanıyor olabilir. Bizde de iz yapıyo biraz ama öyle bariz değil o yüzden 5e geçmeyi düşünmüyorum şu ara. Elimde daha 2 paket 4 var geçmeyelim hemenYa bende 4 numarayı uzun zaman kullanirim diye epey bi 4 numara aldım ama bacaklarda bant izi olmaya başladı anlamadım oğlumda da erken gesmistim 5 numaraya ama ne zamandı hatırlamıyorum
Evet benim çocukların bacak tipleri kalin babaya çekmişler bende de çok var 4 numara ya bi kısmını yeni aldımBacak yapısından da kaynaklanıyor olabilir. Bizde de iz yapıyo biraz ama öyle bariz değil o yüzden 5e geçmeyi düşünmüyorum şu ara. Elimde daha 2 paket 4 var geçmeyelim hemen
İade şansın varsa iyi gayet canım. Bir dene bakalım. 5 sıkmaz da taşma olmasın yeter ki.Evet benim çocukların bacak tipleri kalin babaya çekmişler bende de çok var 4 numara ya bi kısmını yeni aldım
Evde 5 numara da var bikac gün 5 deniycem bakalım bant izi olmaz tasma olmazsa yeni aldıklarımı iade ederim artik
Bant izi bende de var ya acaba çok mu sıkıyorum diye gevşek tuttum yine oldu, max 3 saatte değiştiriyorunYa bende 4 numarayı uzun zaman kullanirim diye epey bi 4 numara aldım ama bacaklarda bant izi olmaya başladı anlamadım oğlumda da erken gesmistim 5 numaraya ama ne zamandı hatırlamıyorum
Ay bu benim yorumum değil ki canım ya benim bir oğlum var o da henüz ek gıdaya geçmedi pek birşey de almadım daha yani pek bilmiyorum bu konuları bir yanlışlık oldu sanırımSanırım tüm silikon ürünlerde oluyordur. Bunca insan nasıl kullanıyor ki o zaman?
Kaşıklarında da aynı koku var.
Forumu artık takip etmediğim için okumadım maalesef
Bende bunu duymuştumMeyveyle başlanmaz evet sebze reddı olması muhtemelen hatta ilk başlarda oyle hergun hergun meyve yemese bıle daha ıyı
Biz hala 4 kullanıyoruz. 2 hafta önce 7,5 kilo idi
Bez markalarına göre kalıp çok değişiyor en küçük sleepy kalıp olarak belki o küçük geliyor olabilir sonra molfix azıcık daha büyük sonra prima yani en büyük kalıp prima da var ben üçünüde kullanıyorum dışarıda prima ve molfix evde sleepy / bence sleepy 4 ve prima 3 neredeyse yakın boyuttaYa bende 4 numarayı uzun zaman kullanirim diye epey bi 4 numara aldım ama bacaklarda bant izi olmaya başladı anlamadım oğlumda da erken gesmistim 5 numaraya ama ne zamandı hatırlamıyorum
Kucakta gezinerek uyutmaya belin kopuyodur ya, biz de öyle yapıyoduk çok zorlaşmaya başlayınca ayakta sallamaya geçtikValla hiç üzülmeye gerek yok bence sırf göğüslerim 2-3 kg eder benim kızlaro yüzden tek derdim yazın şu bıngıldak gönül görüntüsü azalsa yeter yani çok ciddi diyet yapmaktansa korkuyorum bebeğim çok iştahlı süt azalmaması lazım ek gıdaya başlamadık daha hiç
Bizim 7 gibi bez değişiyoruz emiyoruz gezinmeye başlıyoruz kucakta 8 gibi uyuyoruz. 5:30 gibi kalkıyoruz (gece emmeleri var ama tam uyanmıyor) 6:30 gibi tekrar yatıp 7:15 gibi kalkıyoruz. Gece boyu kendi yatağında uyuyor. Ama gündüz uykuları çok düzensiz çok kısa bizimkinin
Sleepy 4 uygun değil mi ? 5 büyük sankiKızlar bebisi 8 kilo civarına gelenler 5 numara beze geçen var mi
Pdf var elımde benımde afıyet olsun miniğeKızlar ben kızıma ek gıda başladım doktor izniyle şimdilik öğlen sebze ikindi yoğurt akşam da meyve şeklinde ilerliyoruz çok şükür kızım sevdi yiyorben bir kitap aldım içeriğini aşırı beğendim sizinle de paylaşmak istedim güzel tarifler var ne yapayım diye düşünmektense orda birsürü tarif var ordan bakıp yaparız Eki Görüntüle 3400679
Ben yardım alıyorum ramazanda ara verdim bir aylık daha alıcam ramazandan sonra diyetisyen yardımı baya sütümde iyi gibi bebişte huzurlu gaz sorunu baya azaldı kürleriyle baya kür veriyor çünkü ben detoc çatıda almıştım emzirenlere özel baya süt artımı sağlıyor denemek isteyenler bakabilir interneteGünaydın kuzumm
Korse alman bir şeyi değiştirmez maalesefolay tamamen beslenmeden geçiyor. Instagramda anne sütünü koruyarak diyet yaptıran diyetisyenler var. Onlardan bir aylık falan diyet listesi alabilirsin. Hem whatsapp gruplarıyla motivasyon sağlamış oluyolar. Emzirme trenini kaçırmadan bi bak derimm
Paylaşırmışsınız bizimle bizde bakalım benim oğlan yemek kabul etmiyor diyiyle ittirip tükürüyor kaşığa tahammülü yok ilaç vermede bile zorlanıyorum tek derdi emmekPdf var elımde benımde afıyet olsun miniğe
Saol teyzesiPdf var elımde benımde afıyet olsun miniğe
Geçtik canım benim , iki öğün yapıyorum suan bazen gece de nadirSaol teyzesisizde tadımlara devam ediyordunuz ne durumdasınız çorbalara geçtiniz mi
Eklememe izin vermıyor malesefPaylaşırmışsınız bizimle bizde bakalım benim oğlan yemek kabul etmiyor diyiyle ittirip tükürüyor kaşığa tahammülü yok ilaç vermede bile zorlanıyorum tek derdi emmek
Bez markalarına göre kalıp çok değişiyor en küçük sleepy kalıp olarak belki o küçük geliyor olabilir sonra molfix azıcık daha büyük sonra prima yani en büyük kalıp prima da var ben üçünüde kullanıyorum dışarıda prima ve molfix evde sleepy / bence sleepy 4 ve prima 3 neredeyse yakın boyutta
Evet sleepy küçük kalıp ilk doğduğunda sleepy kullandım ama hem kalıbı küçük geldi hemde taşma yaptı bizde het kakada ustu başı battı molfix kullanıyorum şimdi daha büyük kalıp...Aslında kızım çok kilolu bi bebek değil ama sorun bacak yapısında sanırım bacakları kalın bant izi oluyor o yüzdenSleepy 4 uygun değil mi ? 5 büyük sanki
Bacaktaki iz çok sıkmaktan olmaz ki ben genelde kala yapmazsa 4-5 saat kalıyor bez ama erkenden degissem iz oluyor yinedeBant izi bende de var ya acaba çok mu sıkıyorum diye gevşek tuttum yine oldu, max 3 saatte değiştiriyorun