2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bizim ek gıda denemeleri çok başarısız. Hep ağzından atıyor. 1 ayi geçti ilerleme yok. Biz yemek yerken eşim ağzına verince onu yiyor suyunu yani. Ama o da tuzlu diye ben istemiyorum. Bana akıl verin artık çözüm bulamıyorum.

O refleks normalmiş canım, sevmedigi için değilmiş yada ogurme olabilirmiş.. sebze başladıysan birdevaraya meyve koy belki devam eder.. biz daha tadima başlamadık o yüzden tam bilmiyorum..

Arkadaşlar Oioi markasının mama setini almıştım. Çok fena silikon kokusu var. Yıkadım ama hala var. Bu koku nasıl geçer ? İçime sinmedi.
Burdâ yazmislardi koku var diye bende puzzle tabak aldım sadece begenmezsem kokarsa diye.. baya indirim var elim hep gitti ama alamadım..

Arkadaşlar Oioi markasının mama setini almıştım. Çok fena silikon kokusu var. Yıkadım ama hala var. Bu koku nasıl geçer ? İçime sinmedi.
Yanı ben burda ek gıda alısverısı yaparken soyledım gitmıyor malesef bana tadının geldıgı bıle oldu bebek deterjanıyla yıkadığım halde oğlumda tum setı bıraktım kullanmadım kızımada almadım kaşıkları güzel kullanıyorum

Sanırım tüm silikon ürünlerde oluyordur. Bunca insan nasıl kullanıyor ki o zaman?
Kaşıklarında da aynı koku var.

Forumu artık takip etmediğim için okumadım maalesef

Sanırım tüm silikon ürünlerde oluyordur. Bunca insan nasıl kullanıyor ki o zaman?
Kaşıklarında da aynı koku var.

Forumu artık takip etmediğim için okumadım maalesef
Hayır olmuyor tabikide her üründe oioi silikonu biraz farklı
Daha sert silikonlar daha güzel re play bölmeli tabak önermiştim burda ben onlardan alıcam
Suan çay tabağı ve mınık cerez kasesi kullanıyorum direk evden yanı cam olarak en guzelı önüne koymaya baslayınca lazım olacak sadece bırde bende ıkea tabakları var cocuk ıcın renklı onları da kullanırım yeter benım için

Limon ile ovalayın ilk kullanımda demişler. Bakalım öyle deneyeyim, umarım işe yarar. Aldık artık

Ben daha seti açmadım yarın doktor kontrolü var duruma göre açıp yıkıcam ama böyle diyince napsam açıp 1-2 gün balkonda falan mı bekletip yıkasam ya

Ben daha seti açmadım yarın doktor kontrolü var duruma göre açıp yıkıcam ama böyle diyince napsam açıp 1-2 gün balkonda falan mı bekletip yıkasam ya

Ben deterjan ile elde yıkayıp, açıkta beklettim ama gitmemişti.
Az önce bir tane limonu yarıdan kesip, limon ile ovaladım hepsini. Sonra duruladım ve sıcak suyun içine koydum, 15-20 dk bekletip , tekrar yıkayacağım. Bakalım gidecek mi...

O refleks normalmiş canım, sevmedigi için değilmiş yada ogurme olabilirmiş.. sebze başladıysan birdevaraya meyve koy belki devam eder.. biz daha tadima başlamadık o yüzden tam bilmiyorum..
Hiç yutmuyor armut verdim onu da yemedi elma suyunu severek içmişti. Bazı doktorlar meyveyle başlamayın diyormuş daha vermiyorum bende.

Bizimki koyu kahve bence netleşti artık
Hayır ailede bu kadar koyu göz rengi yok kimin genini taşıdık bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…