Cuma doktor kontrolü var 5.aya girince inanılmaz rahatlıcaksınız demişti 3 gündür 5.aydayız hesap sormak için hınçla cumayı bekliyorumNe zaman düzene girer ya beni en çok bu uykusuzluk etkiliyor ya
Bir sikintisi var demek ki. Calpol ver olmadi belki rahatlarÖylede yapıyorum canım aslında
Hangi açıdan rahatlayacakmisiz ya? Ben ise başladım 1 haftadır, yazık esim evde butun gun helak oluyor. Aklim da sürekli evdeCuma doktor kontrolü var 5.aya girince inanılmaz rahatlıcaksınız demişti 3 gündür 5.aydayız hesap sormak için hınçla cumayı bekliyorum
Ben de öyle yapıyorum uyuyunca da gexe uykusuysa muhakkak 30-45 dkda uyanıyo yine sallanmak istiyo napcaz bilmem ne zaman 8de yatıp gece 1-2de emmeye kalkcak bu çocukAslinda tamamen uyumadan yatağına koyun diyorlar uyku eğitimi acısından. Ben onu yapmaya başladım, gercekten yatağa koyunca gözü açık ama beşiği sallar sallamaz tekrar kapatıyor. Sadece iste bazen uzun sallamak gerekiyor. O sallamadan nasıl vazgececek onu bilmiyorum.
Uyku ve diğer tüm şeyler için dedi artık bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uzun uykular uzun süren açlıklar gelicek dedi ikisi de yok hâlâ 2 saatte bi emiyo gece saat başı uyanıyoHangi açıdan rahatlayacakmisiz ya? Ben ise başladım 1 haftadır, yazık esim evde butun gun helak oluyor. Aklim da sürekli evde
Ay hadi umarım en kısa zamanda gelir bu dediklerin. Onu diyorum hep, bebek bakmanın en zor yani uyku, uyutmak, uyanmak.. hep uykuyla ilgili..Uyku ve diğer tüm şeyler için dedi artık bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uzun uykular uzun süren açlıklar gelicek dedi ikisi de yok hâlâ 2 saatte bi emiyo gece saat başı uyanıyo
AhahahahValla ben dana gibi yiyorum gözüm dönüyo
Ayy o ne güzel bir pp yaCuma doktor kontrolü var 5.aya girince inanılmaz rahatlıcaksınız demişti 3 gündür 5.aydayız hesap sormak için hınçla cumayı bekliyorum
Onu denicem bugünBir sikintisi var demek ki. Calpol ver olmadi belki rahatlar
Benimkide öyle mıkırdanıyor sallayınca susuyor ama saat başı istiyor bunu .Aslinda tamamen uyumadan yatağına koyun diyorlar uyku eğitimi acısından. Ben onu yapmaya başladım, gercekten yatağa koyunca gözü açık ama beşiği sallar sallamaz tekrar kapatıyor. Sadece iste bazen uzun sallamak gerekiyor. O sallamadan nasıl vazgececek onu bilmiyorum.
Nasil uyutuyorsunuz ? Tesekkurler . Benimkiler sabah 4 ten itibaren surekli uyaniyorValla hiç üzülmeye gerek yok bence sırf göğüslerim 2-3 kg eder benim kızlaro yüzden tek derdim yazın şu bıngıldak gönül görüntüsü azalsa yeter yani çok ciddi diyet yapmaktansa korkuyorum bebeğim çok iştahlı süt azalmaması lazım ek gıdaya başlamadık daha hiç
Bizim 7 gibi bez değişiyoruz emiyoruz gezinmeye başlıyoruz kucakta 8 gibi uyuyoruz. 5:30 gibi kalkıyoruz (gece emmeleri var ama tam uyanmıyor) 6:30 gibi tekrar yatıp 7:15 gibi kalkıyoruz. Gece boyu kendi yatağında uyuyor. Ama gündüz uykuları çok düzensiz çok kısa bizimkinin
Bazen evet bizimki de istiyor.Ayy o ne güzel bir pp yakontrolünüz güzel geçer inşAllah istediğin gibi kilo almıştır canım
Onu denicem bugün
Benimkide öyle mıkırdanıyor sallayınca susuyor ama saat başı istiyor bunu .
İnsan kıyamıyor kısmına ve tepem attı kısmına katılıyorum. Var mı aramızda sırrını paylaşmak isteyen ‘’ben beşiğine yatıyorum iki pış pış sonra kendi kendine uyuyor diyen bordo bereli anneBizimki ilginç bir sekilde hep kucakta uyurken bugünlerde beşikte sallayarak uyumaya başladı. Gece 8 gibi yatıp, sabah 7-8 arası uyanıyor ama gunduz uykuları en fazla 40 dak ve gunde 3-4 defa boyle 40 dakikalık uykular uyuyor. Bazen uykuya geçirmek çok uzun sürüyor. Gecen gece 1 saat ugrastim, uyuyor, geri uyanıyor, uyuyor, tekrar uyanıyor. Çok yorucu oluyor ya. Gunde 4-5 defa boyle uyutmaya calismak. Cry out'a karsiyim diyordum, gecen tepem attı, uygulasam mi diye düşünmedim degil. Tabi ağlamaya başlayınca insan kıyamıyor ama bir yerde bizim de sabrımız tükeniyor..
3 kesin emiyor bazen 4 canım saat 8:30-5:00 arası benimki hobi olarak emiyor artık bence sen beni baz almaGece tahmini kaç kez emmeye kalkıyordur senin minnoş ben bu cocugu bosuna mı acaba emerek uyutmayı kesiyorum diye soruyorumda yanlış anlamayın kızlar
belki diş olabilir ya3 kezse iyi benimki dün saat başı kalktı ya baktım diş patlatma falanda yok emerek uyuyor acaba ondan mı diyorum bugün kucağımd apışpışlayıp uyutuyorum bakalım bu sefer emmesi nasıl olcak
Geceleri sık kalkıyor mu
Ay evet benimkide böyle ya özel bi durumları var acaba atak haftasında değiliz baktım hadi sen diş diyordun benimkinde o da yok
aynrn gündüz uykusu kucakta pış pış memede çop çop maksimum 45 dk oluyor bizimdeBelki vardir farketmiyor olabilir misin ? Bizimki gece hep aglaya aglaya uyaniyor memeyi alinca susuyor sonra uyuyor falan ama bana eziyet gunduz desen uykular kisa kisa 20-25 dk. Yemek yaparken durmasi icin yurutece koyuyorum baska turlu asla durmuyor
İçimi rahatlattın canım ya bi ben böyle değilim demekkiValla ben dana gibi yiyorum gözüm dönüyo
Aynen benim sistemde bu önce meme sonra kucak pış pulu sonra yatakMemede uyuduktan sonra 15 20 dk falan kucaginda pispisla. Derin uykuya gecme 20 dk diye biliyorum
Bu kadar zamandan sonra degismez sanki ya elaysa belki o guneste falan farkli goruyordurbuarada çok alakasız ama göz renginiz netleşti mi ya hala değişiyor mu? Biz sonunda kahve rengi gibi olduk hafif bi elalık kaldı ama çokta değil bence kayınvalidem sen mavi göz mü olcan dedi geçen gün ben renk körü olduğunu düşündüm kendisininama değişecek daha diye ısrar etti bilemedim
Bu pp nedir bal dudak yaBu kadar zamandan sonra degismez sanki ya elaysa belki o guneste falan farkli goruyordur
Napalim uyuyunca insan kafa dagitmak istiyor. Pp gordumde memnun musunn izmirde nerede o. Bizde gondermeyi planliyoruz ama bakmadik henuzBu pp nedir bal dudak yabide güneşleniyor şaşpik bizimkinden fırsat bulup şuraya girebildiğimde neşeleniyorum
Benimki de değişiyor ama 10 11 gibi uyutuyorum sabah uyanıyor 6 gibi bez değiştiriyorum sonra zaten uykusu oluyor sallayarak uyutuyorum 11 e kadar sürüyor ama saat başı emzirip bırakıyorum. Gündüz de uykusu çok kısa ve sallamadan asla uymuyor. Yani genel olarak saat başı emiyor.KIZLAR MERHABA
4 AY 3 HAFTALIK IKIZ BEBELERIM SABAH SAATLERINDE UYANIYOLAR. SIZDE UYKU DUZENI NASIL. GUN ICINDE 1.5 SAAT UYANIK KALMA SURELERI VAR AKSAMDA 9,10 GIBI HECE YATISI . SIZDE NASIL
Nasil uyutuyorsunuz ? Tesekkurler . Benimkiler sabah 4 ten itibaren surekli uyaniyor
Ben ikizlerin ortasinda yatiyorum. Genel olarak 3,4 saatte uyaniyolar gece . Ama sabaha dogru saat basi emmek istiyolar saat 9 da tamamen kalkis oluyor.Benimki de değişiyor ama 10 11 gibi uyutuyorum sabah uyanıyor 6 gibi bez değiştiriyorum sonra zaten uykusu oluyor sallayarak uyutuyorum 11 e kadar sürüyor ama saat başı emzirip bırakıyorum. Gündüz de uykusu çok kısa ve sallamadan asla uymuyor. Yani genel olarak saat başı emiyor.