2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aslinda tamamen uyumadan yatağına koyun diyorlar uyku eğitimi acısından. Ben onu yapmaya başladım, gercekten yatağa koyunca gözü açık ama beşiği sallar sallamaz tekrar kapatıyor. Sadece iste bazen uzun sallamak gerekiyor. O sallamadan nasıl vazgececek onu bilmiyorum.

Ben de öyle yapıyorum uyuyunca da gexe uykusuysa muhakkak 30-45 dkda uyanıyo yine sallanmak istiyo napcaz bilmem ne zaman 8de yatıp gece 1-2de emmeye kalkcak bu çocuk 11de tam derin uyuyo o da 12.30-1e kadar ondan sonra yine saat başı 5te tam dikiliyo ayağa

Hangi açıdan rahatlayacakmisiz ya? Ben ise başladım 1 haftadır, yazık esim evde butun gun helak oluyor. Aklim da sürekli evde
Uyku ve diğer tüm şeyler için dedi artık bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uzun uykular uzun süren açlıklar gelicek dedi ikisi de yok hâlâ 2 saatte bi emiyo gece saat başı uyanıyo

Uyku ve diğer tüm şeyler için dedi artık bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uzun uykular uzun süren açlıklar gelicek dedi ikisi de yok hâlâ 2 saatte bi emiyo gece saat başı uyanıyo
Ay hadi umarım en kısa zamanda gelir bu dediklerin. Onu diyorum hep, bebek bakmanın en zor yani uyku, uyutmak, uyanmak.. hep uykuyla ilgili..

Cuma doktor kontrolü var 5.aya girince inanılmaz rahatlıcaksınız demişti 3 gündür 5.aydayız hesap sormak için hınçla cumayı bekliyorum
Ayy o ne güzel bir pp ya kontrolünüz güzel geçer inşAllah istediğin gibi kilo almıştır canım
Bir sikintisi var demek ki. Calpol ver olmadi belki rahatlar
Onu denicem bugün
Benimkide öyle mıkırdanıyor sallayınca susuyor ama saat başı istiyor bunu .

KIZLAR MERHABA

4 AY 3 HAFTALIK IKIZ BEBELERIM SABAH SAATLERINDE UYANIYOLAR. SIZDE UYKU DUZENI NASIL. GUN ICINDE 1.5 SAAT UYANIK KALMA SURELERI VAR AKSAMDA 9,10 GIBI HECE YATISI . SIZDE NASIL
Nasil uyutuyorsunuz ? Tesekkurler . Benimkiler sabah 4 ten itibaren surekli uyaniyor

İnsan kıyamıyor kısmına ve tepem attı kısmına katılıyorum. Var mı aramızda sırrını paylaşmak isteyen ‘’ben beşiğine yatıyorum iki pış pış sonra kendi kendine uyuyor diyen bordo bereli anne

Gece tahmini kaç kez emmeye kalkıyordur senin minnoş ben bu cocugu bosuna mı acaba emerek uyutmayı kesiyorum diye soruyorumda yanlış anlamayın kızlar
3 kesin emiyor bazen 4 canım saat 8:30-5:00 arası benimki hobi olarak emiyor artık bence sen beni baz alma
belki diş olabilir ya
aynrn gündüz uykusu kucakta pış pış memede çop çop maksimum 45 dk oluyor bizimde
Valla ben dana gibi yiyorum gözüm dönüyo
İçimi rahatlattın canım ya bi ben böyle değilim demekki
Memede uyuduktan sonra 15 20 dk falan kucaginda pispisla. Derin uykuya gecme 20 dk diye biliyorum
Aynen benim sistemde bu önce meme sonra kucak pış pulu sonra yatak

buarada çok alakasız ama göz renginiz netleşti mi ya hala değişiyor mu? Biz sonunda kahve rengi gibi olduk hafif bi elalık kaldı ama çokta değil bence kayınvalidem sen mavi göz mü olcan dedi geçen gün ben renk körü olduğunu düşündüm kendisininama değişecek daha diye ısrar etti bilemedim

Bu kadar zamandan sonra degismez sanki ya elaysa belki o guneste falan farkli goruyordur

Benimki de değişiyor ama 10 11 gibi uyutuyorum sabah uyanıyor 6 gibi bez değiştiriyorum sonra zaten uykusu oluyor sallayarak uyutuyorum 11 e kadar sürüyor ama saat başı emzirip bırakıyorum. Gündüz de uykusu çok kısa ve sallamadan asla uymuyor. Yani genel olarak saat başı emiyor.

Ben ikizlerin ortasinda yatiyorum. Genel olarak 3,4 saatte uyaniyolar gece . Ama sabaha dogru saat basi emmek istiyolar saat 9 da tamamen kalkis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…