Ben migrostan tirenin pastorizesini alip activia ile mayaladim cok iyi tuttuBen geçen gün köyden geçerken sütçü gördüm deneyeyim dedim bir saat kaynayan sütten bir damla kaymak çıktı ve resmen ev süt kokmadi. Biz hep evde yapardık yogurtu ben küçükken hep süt kokardı ev onu bekledim ama resmen kokusuzdu ne kaynattım ne yedik acabaorganik doğal olsun diyoruz ama yine en iyisi markası olan market ürünleri galiba
Gece uyuyan bebem son 1 haftadir cile cektiriyor o yuzden egitim falan hak getireKızlar aranızda uyku eğitimi verebileniniz var mı? Desteksiz nasıl uyuyacak bu bebekler, aklım almıyor
Ben de hamilelikte 8 kilo aldım 4ü bebekti eşi meşi ödemi derken doğumdan 1 hafta sonra hamile kalmadan önceki kiloma döndğm ama emzirme döneminde onu da ye süt olur bunu da ye süt olur diye diye şuan mayalı poğaça gibi geziyorum
Valla hiç üzülmeye gerek yok bence sırf göğüslerim 2-3 kg eder benim kızlarBende öyleyim canım, 85 ile doğuma girdim ertesi gün 10 kg gitmişti.. ama şimdi hala 85 imben yiyorum paketli gıda ondan bence
Bizim 7 gibi bez değişiyoruz emiyoruz gezinmeye başlıyoruz kucakta 8 gibi uyuyoruz. 5:30 gibi kalkıyoruz (gece emmeleri var ama tam uyanmıyor) 6:30 gibi tekrar yatıp 7:15 gibi kalkıyoruz. Gece boyu kendi yatağında uyuyor. Ama gündüz uykuları çok düzensiz çok kısa bizimkininKIZLAR MERHABA
4 AY 3 HAFTALIK IKIZ BEBELERIM SABAH SAATLERINDE UYANIYOLAR. SIZDE UYKU DUZENI NASIL. GUN ICINDE 1.5 SAAT UYANIK KALMA SURELERI VAR AKSAMDA 9,10 GIBI GECE YATISI . SIZDE NASIL
3 kezse iyi benimki dün saat başı kalktı ya baktım diş patlatma falanda yok emerek uyuyor acaba ondan mı diyorum bugün kucağımd apışpışlayıp uyutuyorum bakalım bu sefer emmesi nasıl olcakKalkiyor canım en az 3 kere uyanıyor emiyor geri pış pış
Geceleri sık kalkıyor muBen de sallayarak ninniyle uyutabiliyorum ancak ama bazen hızlı dalıyor, bazen uzun sürüyor..
Ay evet benimkide böyle ya özel bi durumları var acaba atak haftasında değiliz baktım hadi sen diş diyordun benimkinde o da yokGece uyuyan bebem son 1 haftadir cile cektiriyor o yuzden egitim falan hak getire
Bizimki ilginç bir sekilde hep kucakta uyurken bugünlerde beşikte sallayarak uyumaya başladı. Gece 8 gibi yatıp, sabah 7-8 arası uyanıyor ama gunduz uykuları en fazla 40 dak ve gunde 3-4 defa boyle 40 dakikalık uykular uyuyor. Bazen uykuya geçirmek çok uzun sürüyor. Gecen gece 1 saat ugrastim, uyuyor, geri uyanıyor, uyuyor, tekrar uyanıyor. Çok yorucu oluyor ya. Gunde 4-5 defa boyle uyutmaya calismak. Cry out'a karsiyim diyordum, gecen tepem attı, uygulasam mi diye düşünmedim degil. Tabi ağlamaya başlayınca insan kıyamıyor ama bir yerde bizim de sabrımız tükeniyor..Uyku eğitimi vermedik. Hala uykuya ilk geçişte kucakta olmak istiyor yada memede olmam istiyor ama biz şuana kadar uyku saatini düzene sokmayı başardık saat 8 yatış-5 kalkış bu süreçte emmek için sızlanıyor 3 veya 4 kez emiyor uyuklayarak sonrasında tekrar yatağına koyuyorum hiç alt değiştirmiyoruz. Gece boyunca yatağında yatmaya da alıştı. Gündüzler hala biraz zulüm oluyor yatağında olduğunu farkettiği an ağlama bağırma çığlık uyanıp kucak istiyor. İnşallah gündüzde alışırsa sonra desteksiz uyutmaya geçmek istiyorum.
Gece tahmini kaç kez emmeye kalkıyordur senin minnoş ben bu cocugu bosuna mı acaba emerek uyutmayı kesiyorum diye soruyorumda yanlış anlamayın kızlarValla hiç üzülmeye gerek yok bence sırf göğüslerim 2-3 kg eder benim kızlaro yüzden tek derdim yazın şu bıngıldak gönül görüntüsü azalsa yeter yani çok ciddi diyet yapmaktansa korkuyorum bebeğim çok iştahlı süt azalmaması lazım ek gıdaya başlamadık daha hiç
Bizim 7 gibi bez değişiyoruz emiyoruz gezinmeye başlıyoruz kucakta 8 gibi uyuyoruz. 5:30 gibi kalkıyoruz (gece emmeleri var ama tam uyanmıyor) 6:30 gibi tekrar yatıp 7:15 gibi kalkıyoruz. Gece boyu kendi yatağında uyuyor. Ama gündüz uykuları çok düzensiz çok kısa bizimkinin
Belki vardir farketmiyor olabilir misin ? Bizimki gece hep aglaya aglaya uyaniyor memeyi alinca susuyor sonra uyuyor falan ama bana eziyet gunduz desen uykular kisa kisa 20-25 dk. Yemek yaparken durmasi icin yurutece koyuyorum baska turlu asla durmuyor3 kezse iyi benimki dün saat başı kalktı ya baktım diş patlatma falanda yok emerek uyuyor acaba ondan mı diyorum bugün kucağımd apışpışlayıp uyutuyorum bakalım bu sefer emmesi nasıl olcak
Geceleri sık kalkıyor mu
Ay evet benimkide böyle ya özel bi durumları var acaba atak haftasında değiliz baktım hadi sen diş diyordun benimkinde o da yok
Dislerden mi acaba?Gece uyuyan bebem son 1 haftadir cile cektiriyor o yuzden egitim falan hak getire
Alt iki disimiz cikti zaten. Ustlerde belirli bisey yok. Yanda kizariklik var orayi cikaracak ya da kasimaktan tahris etti o acitiyorDislerden mi acaba?
Benimkide böyle canım ben emerek uyumasına bağlamıştım hatta bugün kucakta uyutayım dedim ama bakılırsa herkesin ki gece uyanıp meme alıp uyuyor galiba çocuğa boşuna çile çektirmeyeyimdeBelki vardir farketmiyor olabilir misin ? Bizimki gece hep aglaya aglaya uyaniyor memeyi alinca susuyor sonra uyuyor falan ama bana eziyet gunduz desen uykular kisa kisa 20-25 dk. Yemek yaparken durmasi icin yurutece koyuyorum baska turlu asla durmuyor
Benimki doğduğundan beri en az 4-5 kez kalktığı için artık alıştım3 kezse iyi benimki dün saat başı kalktı ya baktım diş patlatma falanda yok emerek uyuyor acaba ondan mı diyorum bugün kucağımd apışpışlayıp uyutuyorum bakalım bu sefer emmesi nasıl olcak
Geceleri sık kalkıyor mu
Ay evet benimkide böyle ya özel bi durumları var acaba atak haftasında değiliz baktım hadi sen diş diyordun benimkinde o da yok
Huy degistiriyorlar surekli. Seninle mi yatiyor memede ? Onu anlamadimBenimkide böyle canım ben emerek uyumasına bağlamıştım hatta bugün kucakta uyutayım dedim ama bakılırsa herkesin ki gece uyanıp meme alıp uyuyor galiba çocuğa boşuna çile çektirmeyeyimde
Valla ben dana gibi yiyorum gözüm dönüyoBende öyleyim canım, 85 ile doğuma girdim ertesi gün 10 kg gitmişti.. ama şimdi hala 85 imben yiyorum paketli gıda ondan bence
Çok zor ya benimki böyle değildi gece 2-3 kez kalkardı bu hafta saat başı uyanıyoruz neye uğradığımı şaşırdım sabah eşim nöbetten geldi bayılmışım kalkamadım adam hiç uyumamış oruçlu haliyle 2 saat oynadı onunla o ara uyumuşum bendeBenimki doğduğundan beri en az 4-5 kez kalktığı için artık alıştım
Meme emerken uyuyor hep ben yatağına koyuyorum normaldeHuy degistiriyorlar surekli. Seninle mi yatiyor memede ? Onu anlamadim
Evet ya memeler bi tuhaf oldu evde sütyen takmıyorum dışarı giderken taktığımda da aşırı sıkıyo büyük bişe almam lazım artık kabullenemedim bu durumuValla hiç üzülmeye gerek yok bence sırf göğüslerim 2-3 kg eder benim kızlaro yüzden tek derdim yazın şu bıngıldak gönül görüntüsü azalsa yeter yani çok ciddi diyet yapmaktansa korkuyorum bebeğim çok iştahlı süt azalmaması lazım ek gıdaya başlamadık daha hiç
Bizim 7 gibi bez değişiyoruz emiyoruz gezinmeye başlıyoruz kucakta 8 gibi uyuyoruz. 5:30 gibi kalkıyoruz (gece emmeleri var ama tam uyanmıyor) 6:30 gibi tekrar yatıp 7:15 gibi kalkıyoruz. Gece boyu kendi yatağında uyuyor. Ama gündüz uykuları çok düzensiz çok kısa bizimkinin
Dediğim gibi ben alıştım artık rutin olduÇok zor ya benimki böyle değildi gece 2-3 kez kalkardı bu hafta saat başı uyanıyoruz neye uğradığımı şaşırdım sabah eşim nöbetten geldi bayılmışım kalkamadım adam hiç uyumamış oruçlu haliyle 2 saat oynadı onunla o ara uyumuşum bende
Memede uyuduktan sonra 15 20 dk falan kucaginda pispisla. Derin uykuya gecme 20 dk diye biliyorumMeme emerken uyuyor hep ben yatağına koyuyorum normalde
Ne zaman düzene girer ya beni en çok bu uykusuzluk etkiliyor yaDediğim gibi ben alıştım artık rutin oldu2-3 kez kalktığı gün davul zurna eşliğinde oynıcam
Öylede yapıyorum canım aslındaMemede uyuduktan sonra 15 20 dk falan kucaginda pispisla. Derin uykuya gecme 20 dk diye biliyorum