2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sadece akşam yemeğinde babası sıvı bir sey verirse aliyor püre yemiyor ne yapacağımı şaşırdım
Katı gıdayı reddediyor sanırım sakın pes etme sıvı istiyor diye sürekli putursuz sıvı verirsen katı gıdaları alsitirmak zor olur reddetsede denemeye devam et ilk aylar zaten deneme aylari

Ya bende 4 numarayı uzun zaman kullanirim diye epey bi 4 numara aldım ama bacaklarda bant izi olmaya başladı anlamadım oğlumda da erken gesmistim 5 numaraya ama ne zamandı hatırlamıyorum
Bacak yapısından da kaynaklanıyor olabilir. Bizde de iz yapıyo biraz ama öyle bariz değil o yüzden 5e geçmeyi düşünmüyorum şu ara. Elimde daha 2 paket 4 var geçmeyelim hemen 😂

Bacak yapısından da kaynaklanıyor olabilir. Bizde de iz yapıyo biraz ama öyle bariz değil o yüzden 5e geçmeyi düşünmüyorum şu ara. Elimde daha 2 paket 4 var geçmeyelim hemen 😂
Evet benim çocukların bacak tipleri kalin babaya çekmişler bende de çok var 4 numara ya bi kısmını yeni aldım
Evde 5 numara da var bikac gün 5 deniycem bakalım bant izi olmaz tasma olmazsa yeni aldıklarımı iade ederim artik

Evet benim çocukların bacak tipleri kalin babaya çekmişler bende de çok var 4 numara ya bi kısmını yeni aldım
Evde 5 numara da var bikac gün 5 deniycem bakalım bant izi olmaz tasma olmazsa yeni aldıklarımı iade ederim artik
İade şansın varsa iyi gayet canım. Bir dene bakalım. 5 sıkmaz da taşma olmasın yeter ki.

Ya bende 4 numarayı uzun zaman kullanirim diye epey bi 4 numara aldım ama bacaklarda bant izi olmaya başladı anlamadım oğlumda da erken gesmistim 5 numaraya ama ne zamandı hatırlamıyorum
Bant izi bende de var ya acaba çok mu sıkıyorum diye gevşek tuttum yine oldu, max 3 saatte değiştiriyorun🥲

Sanırım tüm silikon ürünlerde oluyordur. Bunca insan nasıl kullanıyor ki o zaman?
Kaşıklarında da aynı koku var.

Forumu artık takip etmediğim için okumadım maalesef 🥲
Ay bu benim yorumum değil ki canım ya benim bir oğlum var o da henüz ek gıdaya geçmedi pek birşey de almadım daha yani pek bilmiyorum bu konuları bir yanlışlık oldu sanırım 🙈

Biz hala 4 kullanıyoruz. 2 hafta önce 7,5 kilo idi ☺️
Bez markalarına göre kalıp çok değişiyor en küçük sleepy kalıp olarak belki o küçük geliyor olabilir sonra molfix azıcık daha büyük sonra prima yani en büyük kalıp prima da var ben üçünüde kullanıyorum dışarıda prima ve molfix evde sleepy / bence sleepy 4 ve prima 3 neredeyse yakın boyutta

Valla hiç üzülmeye gerek yok bence sırf göğüslerim 2-3 kg eder benim kızlar😂 o yüzden tek derdim yazın şu bıngıldak gönül görüntüsü azalsa yeter yani çok ciddi diyet yapmaktansa korkuyorum bebeğim çok iştahlı süt azalmaması lazım ek gıdaya başlamadık daha hiç

Bizim 7 gibi bez değişiyoruz emiyoruz gezinmeye başlıyoruz kucakta 8 gibi uyuyoruz. 5:30 gibi kalkıyoruz (gece emmeleri var ama tam uyanmıyor) 6:30 gibi tekrar yatıp 7:15 gibi kalkıyoruz. Gece boyu kendi yatağında uyuyor. Ama gündüz uykuları çok düzensiz çok kısa bizimkinin
Kucakta gezinerek uyutmaya belin kopuyodur ya, biz de öyle yapıyoduk çok zorlaşmaya başlayınca ayakta sallamaya geçtik 🤦🏻‍♀️

Biz doktora gittik köpek dişinin oradaki beyazlık diş değilmiş kızlar 😅 şişince oluyomuş öyle. 7 kilo 66 cm olmuş persantili çok iyi dedi dr, ek gıda ve oturma için uygun dedi ben zaten başlamıştım🙊 günde iki öğün verebilirsin dedi kahvaltı ve öğle yemeği yiyebilir akşam vermek istersen sadece yoğurt verebilirsin dedi. Bir de menenjit aşısı olacağız pzt

Kızlar ben kızıma ek gıda başladım doktor izniyle şimdilik öğlen sebze ikindi yoğurt akşam da meyve şeklinde ilerliyoruz çok şükür kızım sevdi yiyor 🥰🙏 ben bir kitap aldım içeriğini aşırı beğendim sizinle de paylaşmak istedim güzel tarifler var ne yapayım diye düşünmektense orda birsürü tarif var ordan bakıp yaparız
IMG_8108.png

Kızlar ben kızıma ek gıda başladım doktor izniyle şimdilik öğlen sebze ikindi yoğurt akşam da meyve şeklinde ilerliyoruz çok şükür kızım sevdi yiyor 🥰🙏 ben bir kitap aldım içeriğini aşırı beğendim sizinle de paylaşmak istedim güzel tarifler var ne yapayım diye düşünmektense orda birsürü tarif var ordan bakıp yaparız Eki Görüntüle 3400679
Pdf var elımde benımde afıyet olsun miniğe😍

Günaydın kuzumm
Korse alman bir şeyi değiştirmez maalesef 😔 olay tamamen beslenmeden geçiyor. Instagramda anne sütünü koruyarak diyet yaptıran diyetisyenler var. Onlardan bir aylık falan diyet listesi alabilirsin. Hem whatsapp gruplarıyla motivasyon sağlamış oluyolar. Emzirme trenini kaçırmadan bi bak derimm
Ben yardım alıyorum ramazanda ara verdim bir aylık daha alıcam ramazandan sonra diyetisyen yardımı baya sütümde iyi gibi bebişte huzurlu gaz sorunu baya azaldı kürleriyle baya kür veriyor çünkü ben detoc çatıda almıştım emzirenlere özel baya süt artımı sağlıyor denemek isteyenler bakabilir internete

Saol teyzesi 🤭🤭 sizde tadımlara devam ediyordunuz ne durumdasınız çorbalara geçtiniz mi 🥰
Geçtik canım benim , iki öğün yapıyorum suan bazen gece de nadir
Sabah kahvaltı
İkindi çorba şeklinde
Yumurtayı yenı denedık pek sevmedı 😂
Avokado lor ysarısı seklınde verdım bugunde bıraz pekmez gezdırdım bır tık daha yedı ama cok memnun değildi 😂
Bır hafta sonra kuzu kıyması ilik ve tane prinç şehriye olarak eklemeye başlayacağım
Çorba yapıyorum mesela dun yaptım soğan rendeledim mınık zyagında kabak rendeledım havuç rendeledim kapatmadan bıraz irmik ekledim bızztlatmadım öylece verdim lezzetli oldu çorbalara sogan koyuyorum tatsız tuzsuz olmasın dıye guzel oluyor bırde makarna lütfen den iki çeşit daha çorba aldım bakalım tatları nasıl

Paylaşırmışsınız bizimle bizde bakalım benim oğlan yemek kabul etmiyor diyiyle ittirip tükürüyor kaşığa tahammülü yok ilaç vermede bile zorlanıyorum tek derdi emmek 😅
Eklememe izin vermıyor malesef

Eklentiler

• 80C01F17-BC07-488F-82A2-B1A8AC5C9715.png
    80C01F17-BC07-488F-82A2-B1A8AC5C9715.png
    519,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 656F36CB-D275-4AA1-8384-ABE17C683CB4.png
    656F36CB-D275-4AA1-8384-ABE17C683CB4.png
    357,1 KB · Görüntüleme: 44
Bez markalarına göre kalıp çok değişiyor en küçük sleepy kalıp olarak belki o küçük geliyor olabilir sonra molfix azıcık daha büyük sonra prima yani en büyük kalıp prima da var ben üçünüde kullanıyorum dışarıda prima ve molfix evde sleepy / bence sleepy 4 ve prima 3 neredeyse yakın boyutta

Sleepy 4 uygun değil mi ? 5 büyük sanki
Evet sleepy küçük kalıp ilk doğduğunda sleepy kullandım ama hem kalıbı küçük geldi hemde taşma yaptı bizde het kakada ustu başı battı molfix kullanıyorum şimdi daha büyük kalıp...Aslında kızım çok kilolu bi bebek değil ama sorun bacak yapısında sanırım bacakları kalın bant izi oluyor o yüzden

X