2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bayram tatilinde ilk defa 7-8 saatlik araba yolculuğu yapacağız kızlar ve bizimki pusete şimdiden sığmıyor nisanda hiç sığmaz önerdiğiniz dönen ve yatabilen oto koltuğu var mıdır? Bir de uzun yolculukta yanımıza neler alalım, gece mi gündüz mü gidelim sizce?

Benimki de öne yıkılıyor o yüzden emin olamadım işte sırtını yaslamıyor omuriliği zarar görür diye korktum geri kaldırdım ama oturmaya da çok hevesli ne yapsam bilemedim
Bizimkinin de hep kafa önde tam tutamıyor gibi kuzum aynı oturaktan bende de var ama oturtmadım hiç, kucağımda ve yerde destekli oturtuyorum ara ara. Dik durmaya çalışırken kafası sallanıyor gibi bir de, sizde de var mı bu normal mi bilemedim

Bizimki de öne yığılıyor sanırım erken biraz daha beklemek gerekiyor tummy time yaptırıyorum aslında güzel tutuyor başını ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım bakalım doktora gittiğimizde sorucam bu durumu

Biz prego aldık 360 derece dönebiliyor isofixli yatış kademeleri de yeterli gibi bi bakın isterseniz

Kızlar 4.ay asimizi olduk inşallah ateş çıkmaz ama çıkar ise 38 e çay kaşığı calpol dedi asm.. 7 kg için ne kadar calpol verilir? Birde bacağı çok kanadı yaa

Kızlar 4.ay asimizi olduk inşallah ateş çıkmaz ama çıkar ise 38 e çay kaşığı calpol dedi asm.. 7 kg için ne kadar calpol verilir? Birde bacağı çok kanadı yaa
4. Ay aşısı bize ateş yapmıştı 38 i bekleme çünkü birden çıkıyor çıkınca 37.5 u geçtiği an ver bence. 1 çay kaşığı 2.5 ml acıbademdeki bir çocuk doktoru 5 ml vermemiz gerektiğini söyledi

Geçmiş olsun kıyamam kuzuma. Bize 8 kg için 4 ml demişlerdi sanırım kilo başına 0.5 ml olarak hesaplanıyor. Size de 3,5 ml oluyor o zaman. Bir de baktın 37.5 oldu çıkıyor ver bekleme 38 i sonra düşürmek daha zor oluyor. Üstüne çok kalın tutma. Bi de aşı yeri ağrırsa buz koy demişti bana asm. Aşı dağılırken o bölge kızarıyor o ara ağlıyor. Buzu bi beze sarıp tut biraz

Çok saol canım .. inşallah çıkmaz da hiç gerek kalmaz çok ağladı kuzum benim ya..
Incelttim üstünü canım geldi hemen ağlamaktan uyudu

İnşallah yapmaz canım ama 37.5 i görürsem veririm hemen 4 saatte bir mi yoksa yine 37.5 olursa mi vermek lazım?

Kızlar mochi diş kaşıyıcı almayı düşünen varsa indirime girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…