Çok şükürCok giremiyorum ya. Ama iyiyiz cok sukur
Bizimki çok sulu kaka yapıyor bide ya sizde var mıKusma bizimde hala devam ediyorbazen çok bazen az ama hep var kusması
Su sira mi basladi. Dis falan olabilir belki.Çok şükür
Bizimki çok sulu kaka yapıyor bide ya sizde var mı
Kepez devlette bir tanıdık önerdi ama çok acele gibi oldu ben çok memnun değilim. Adamın eli hızlı, iyileşmesi de iyi gidiyor şimdilik ama işte...
Anladım canım ben şu gürsel ateş e bakcam da fiyatı uçuk olabilir bakalımKepez devlette bir tanıdık önerdi ama çok acele gibi oldu ben çok memnun değilim. Adamın eli hızlı, iyileşmesi de iyi gidiyor şimdilik ama işte...
Whatsappdan fiyat veriyor 12 bin falandıAnladım canım ben şu gürsel ateş e bakcam da fiyatı uçuk olabilir bakalım
O civardır diye bekliyordumWhatsappdan fiyat veriyor 12 bin falandı
Bizimkinin de hep kafa önde tam tutamıyor gibi kuzumBenimki de öne yıkılıyoro yüzden emin olamadım işte sırtını yaslamıyor omuriliği zarar görür diye korktum geri kaldırdım ama oturmaya da çok hevesli ne yapsam bilemedim
Bizimki de öne yığılıyor sanırım erken biraz daha beklemek gerekiyor tummy time yaptırıyorum aslında güzel tutuyor başını ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım bakalım doktora gittiğimizde sorucam bu durumuBizimkinin de hep kafa önde tam tutamıyor gibi kuzumaynı oturaktan bende de var ama oturtmadım hiç, kucağımda ve yerde destekli oturtuyorum ara ara. Dik durmaya çalışırken kafası sallanıyor gibi bir de, sizde de var mı bu normal mi bilemedim
Biz prego aldık 360 derece dönebiliyor isofixli yatış kademeleri de yeterli gibi bi bakın istersenizBayram tatilinde ilk defa 7-8 saatlik araba yolculuğu yapacağız kızlar ve bizimki pusete şimdiden sığmıyor nisanda hiç sığmazönerdiğiniz dönen ve yatabilen oto koltuğu var mıdır? Bir de uzun yolculukta yanımıza neler alalım, gece mi gündüz mü gidelim sizce?
Geldiiiim nasılsınız bakalım güzeller@sadeetelvee @Kolostrofobi @XbirKadinIhlamurseven bayadır yoklar mı ben mi gözden kaçırdım? aaah sandriyon keşke gelsen bi anda nerdeyse ek gıdaya başlıcaz doğum yaptık gittin
4. Ay aşısı bize ateş yapmıştı 38 i bekleme çünkü birden çıkıyor çıkınca 37.5 u geçtiği an ver bence. 1 çay kaşığı 2.5 ml acıbademdeki bir çocuk doktoru 5 ml vermemiz gerektiğini söylediKızlar 4.ay asimizi olduk inşallah ateş çıkmaz ama çıkar ise 38 e çay kaşığı calpol dedi asm.. 7 kg için ne kadar calpol verilir? Birde bacağı çok kanadı yaa
Geçmiş olsun kıyamam kuzuma. Bize 8 kg için 4 ml demişlerdi sanırım kilo başına 0.5 ml olarak hesaplanıyor. Size de 3,5 ml oluyor o zaman. Bir de baktın 37.5 oldu çıkıyor ver bekleme 38 i sonra düşürmek daha zor oluyor. Üstüne çok kalın tutma. Bi de aşı yeri ağrırsa buz koy demişti bana asm. Aşı dağılırken o bölge kızarıyor o ara ağlıyor. Buzu bi beze sarıp tut birazKızlar 4.ay asimizi olduk inşallah ateş çıkmaz ama çıkar ise 38 e çay kaşığı calpol dedi asm.. 7 kg için ne kadar calpol verilir? Birde bacağı çok kanadı yaa
Çok saol canım .. inşallah çıkmaz da hiç gerek kalmazGeçmiş olsun kıyamam kuzuma. Bize 8 kg için 4 ml demişlerdi sanırım kilo başına 0.5 ml olarak hesaplanıyor. Size de 3,5 ml oluyor o zaman. Bir de baktın 37.5 oldu çıkıyor ver bekleme 38 i sonra düşürmek daha zor oluyor. Üstüne çok kalın tutma. Bi de aşı yeri ağrırsa buz koy demişti bana asm. Aşı dağılırken o bölge kızarıyor o ara ağlıyor. Buzu bi beze sarıp tut biraz
İnşallah yapmaz canım ama 37.5 i görürsem veririm hemen 4 saatte bir mi yoksa yine 37.5 olursa mi vermek lazım?4. Ay aşısı bize ateş yapmıştı 38 i bekleme çünkü birden çıkıyor çıkınca 37.5 u geçtiği an ver bence. 1 çay kaşığı 2.5 ml acıbademdeki bir çocuk doktoru 5 ml vermemiz gerektiğini söyledi
Canım su gibi değil kakamız, çok sulu değil ama hiç bir zamanda susuz olmadı kakası. Sonuçta hep sıvı besleniyorlar ya normaldir yaÇok şükür
Bizimki çok sulu kaka yapıyor bide ya sizde var mı
6 saatte bir zaten ama ben 37.5 olmadan vermem sanırım canımİnşallah yapmaz canım ama 37.5 i görürsem veririm hemen 4 saatte bir mi yoksa yine 37.5 olursa mi vermek lazım?