2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende emzik veriyorum alıyorsa ya aç yada uykusu var diye dusunuyorum. Emzirmissem sallıyorum uyusun diye emzik çok büyük kurtarıcı benim için
Benim için de öyleydi. Şimdi emziği asla almıyor ben yeni emziğiyim 🤦🏻‍♀️
4. Ay aşısı bize ateş yapmıştı 38 i bekleme çünkü birden çıkıyor çıkınca 37.5 u geçtiği an ver bence. 1 çay kaşığı 2.5 ml acıbademdeki bir çocuk doktoru 5 ml vermemiz gerektiğini söyledi
Biz 2,5 mli çay kaşığıyla ölçtük evde. 2 çay kaşığına denk geliyordu

2 çay kaşığı mi 2.5 oluyor? O zaman az kalmıyor mu kiloya göre? ebru_can_ebru ebru_can_ebru sen daha iyi bilirsin canım
Menenjit aşısı olduğunda özellikle sorduk 2,5 ml demişti doktor. Ölçü kaşığının yarısı. Eşim böyle konularda takıntılıdır önce çay kaşığına ordan ölçü kaşığına alıp ölçtü 😅 dolu dolu çay kaşığı 2,5 mle denk gelmişti

Menenjit aşısı olduğunda özellikle sorduk 2,5 ml demişti doktor. Ölçü kaşığının yarısı. Eşim böyle konularda takıntılıdır önce çay kaşığına ordan ölçü kaşığına alıp ölçtü 😅 dolu dolu çay kaşığı 2,5 mle denk gelmişti
😅😅 saolsun eşin işimize yaramış oldu teyitli bilgi 😊😊😊 o zaman Allah korusun ateş çıkarsa bir çay kaşığı yeterli olacak.. evde tekim canım iyice evham yaptım...

2 çay kaşığı mi 2.5 oluyor? O zaman az kalmıyor mu kiloya göre? ebru_can_ebru ebru_can_ebru sen daha iyi bilirsin canım
Ben şırınga ile ölçüp baktım. Tam dolu dolu çay kaşığı 2.5 ml oluyor. Takıntılı biri olduğum için yine şırınga ile ölçeceğim ben. 3 ml vereceğim 6 kg olduğu için

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-20-13-40-47-085_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-20-13-40-47-085_com.android.chrome.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben şırınga ile ölçüp baktım. Tam dolu dolu çay kaşığı 2.5 ml oluyor. Takıntılı biri olduğum için yine şırınga ile ölçeceğim ben. 3 ml vereceğim 6 kg olduğu için
Bizim çay kaşıkları çok derin değil o yüzden 2 çıkmış olabilir 🤷🏻‍♀️
Hanımlar sizin bebişler de parmak emiyor mu
Kızım bütün parmaklarını tek tek emiyor bide baya sesli yani 😂😂aç falan değildir dimi oluyor mu bu dönemlerde
Hem de nasıl😂😂
Ooo elini yumruk yapıp yine emiyor 😀
İdilin 2 yumruğunu ağzına sokmaya çalıştığı bir fotoğrafı var. Resmen gözleri dönmüş. 😂 denk geldiğimiz bir ara pp yapayım 😂😂

X