2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya teyzemiz geldi. Yenidoğan döneminden beri ilk defa görüşüyorlar, dedim ki yabancılar ağlar falan. Sanki kırk yıllık arkadaşlar 😂 Sabah bi yere gidicektik bi saatlik ona bıraktık sabah uyuyordu zaten, takıldılar. Hiç mi anasını aramaz ya 🤣 Çok benziyoruz ondan mı acaba, dün bi arkadaşın evindeydik onu görünce bi dudak büktü başta. Valla alınıyorum 😄
Valla benimde ablalarım bakıyor 1 gün gitmesem sorun olmuyor 😂ben bebeklikten beri sık görüştüm hep onları gördüğü için yabancılamıyor ama kayınvalidemi yabancılıyor 🥰

Baya iyileşti ya, benim psikolojimden çabuk iyileşti 🥹 zaten üçüncü gün dokununca da ağlamamaya başlamıştı. Dikişleri düşmedi daha ama sizin ne zaman düştü dikişler, iyileşme süreci nasıldı? Sünnet çok kolay bi operasyon diyen herkese çok kızgınım djdnsn bi de ufak bi kızarıklık var ucunda sanki yanık gibi of yaktı mı bi de çocuğun pipisini bu adam valla bi de önerilen bi doktordu.
Ben hiç kolay değilmiş.demistim😄😄

Yaa yerim ben onu 😍 benzetiyodur canım o yüzden yabancılık çekmemiştir. Güzel bir şey bence. İdil annemi gördüğünde hep ağlıyor o daha can sıkıcı 😂
Ya evet annem de epeydir gelmedi onu görünce ne olacak acaba 😂
Teyze anne yarısı diye boşa dememişler Deniz de öyle teyzesine bırakıyoruz kafamız rahat teyzesi 3-4 saat bakıyor 😄
Bir de bizim teyze küçük 16 yaşında ona rağmen iyi idare ediyor😄
Oo tam oyun arkadaşı teyzesi o zaman 😍 Çok şanslıı
Valla benimde ablalarım bakıyor 1 gün gitmesem sorun olmuyor 😂ben bebeklikten beri sık görüştüm hep onları gördüğü için yabancılamıyor ama kayınvalidemi yabancılıyor 🥰
Ben de hiç kimseye bırakmamıştım daha, uyutma işini çözsek aslında daha uzun kalabilir 😂

Ya teyzemiz geldi. Yenidoğan döneminden beri ilk defa görüşüyorlar, dedim ki yabancılar ağlar falan. Sanki kırk yıllık arkadaşlar 😂 Sabah bi yere gidicektik bi saatlik ona bıraktık sabah uyuyordu zaten, takıldılar. Hiç mi anasını aramaz ya 🤣 Çok benziyoruz ondan mı acaba, dün bi arkadaşın evindeydik onu görünce bi dudak büktü başta. Valla alınıyorum 😄
Benimki sadece gozluklu insanlarda. Korkuyor onun disinda tanimasada guluyor😂

Baya iyileşti ya, benim psikolojimden çabuk iyileşti 🥹 zaten üçüncü gün dokununca da ağlamamaya başlamıştı. Dikişleri düşmedi daha ama sizin ne zaman düştü dikişler, iyileşme süreci nasıldı? Sünnet çok kolay bi operasyon diyen herkese çok kızgınım djdnsn bi de ufak bi kızarıklık var ucunda sanki yanık gibi of yaktı mı bi de çocuğun pipisini bu adam valla bi de önerilen bi doktordu.
Biz devlette yaptirdik ona ragmen cok kolay gecti. 4 dikis vardi hicte sorun yasamadik kabuk falan baglamadi. Pansuman yapmadik hatta. Sizde pansuman var miydi ?

Ben de hiç kimseye bırakmamıştım daha, uyutma işini çözsek aslında daha uzun kalabilir 😂
Benimki ayakta sallanmaya alıştığı için sorun olmuyor ama ilerde başıma iş açar bu durum nasıl başka uyku yöntemleri buluruz bilmiyorum 🤭🤭

Aynen dayı 18 yaşında teyze 16 yaşında bol bol oynayacaklar artık😄

Benimki sadece gozluklu insanlarda. Korkuyor onun disinda tanimasada guluyor😂
Ben de gözlüklüyüm ya benimki gözlüğümü tutup çekmeye başladı 😂
Biz devlette yaptirdik ona ragmen cok kolay gecti. 4 dikis vardi hicte sorun yasamadik kabuk falan baglamadi. Pansuman yapmadik hatta. Sizde pansuman var miydi ?
Ya aslında keyfi çok yerinde ve iyileşmesi çok hızlı oldu ama ben çok takıyorum, dört dikiş var aynen ama ufacık bi kızarıklık kaldı o kafama takıldı. Bi de sünnet sırasında çok ağladı ondan üzüldüm. Pansuman yok sadece krem sürdük.

Ben de gözlüklüyüm ya benimki gözlüğümü tutup çekmeye başladı 😂

Ya aslında keyfi çok yerinde ve iyileşmesi çok hızlı oldu ama ben çok takıyorum, dört dikiş var aynen ama ufacık bi kızarıklık kaldı o kafama takıldı. Bi de sünnet sırasında çok ağladı ondan üzüldüm. Pansuman yok sadece krem sürdük.
Kuzum testislerindeki morlum bile cok gec geciyor. Bizimde dikisler gec dustu ama hic huzursuzlugu yoktu. Ve biz krem bile surmedik. Baticon falan mesela daha kotu bence. Kabuk baglatiyor

Ay bu uyku gerilemesi ne zaman son buluyor ya? Bizim 20 haftalık oldu. Önceleri geceleri 4 5 bazen 6 saatlik uykular uyurdu kesintisiz. Şimdilerde her iki saatte bir uyanıyor.. Bu arada bizimki gündüzleri uykusu gelince eee eee diyor ya 😅 ben eee eee diye uyutuyorum. Bu konuşmadan sayılır mı 🤣

X