2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben hamile kalmaya çalıştığım zamanlarda okuyup yazıyordum yaa nerden nereye Kutay nasıl oldu iyileşti mi pipisi ?
Baya iyileşti ya, benim psikolojimden çabuk iyileşti zaten üçüncü gün dokununca da ağlamamaya başlamıştı. Dikişleri düşmedi daha ama sizin ne zaman düştü dikişler, iyileşme süreci nasıldı? Sünnet çok kolay bi operasyon diyen herkese çok kızgınım djdnsn bi de ufak bi kızarıklık var ucunda sanki yanık gibi of yaktı mı bi de çocuğun pipisini bu adam valla bi de önerilen bi doktordu.

4 aydır günde kim bilir en fazla kaç saat uyuyosun deliksiz. Göz kapağı da düşerr kaz ayakları da el sallar
Baksana migren atakları bile ne kadar sıklaştı her hafta mutlaka uğrar oldu. Analık zor anacım
Bu arada en son ne zaman eyeliner çektim hatırlamıyorum ben ya

Valla ben mama sandalyesi, koltuk köşeleri,kucak vs nereyi bulursam oturtuyorum benim kızım da 4,5 aylık
Bende de var bundan onu denemedim henüz ama oturturum yani

Annelik zor bacım ondan daha fazla yanıyor canımızBizim dikişlerden bir tanesi hala duruyor kuzum bizde morarma kanama şişlik vs. biir şey olmadı sadece kızardı biraz ama 20 gün oldu o kızarıklık hala var.Normal sanırım iyileşme sürecinde dert etme geçecek inşallah

Ay ne güzel oturmuş ben denedim ama benimki yıkılıyor hala oturtmuyorum o yüzden.
Valla çok şükür kanama morarma olmadı ama şişlik biraz var dikişlerin de hepsi duruyor. İnşallah iyileşirler çabuk

Benimki de öne yıkılıyor o yüzden emin olamadım işte sırtını yaslamıyor omuriliği zarar görür diye korktum geri kaldırdım ama oturmaya da çok hevesli ne yapsam bilemedim

Gün içinde kısa oturtmalar yapabilirsin uzun oturmasın cok bişey olmaz

Dun bende disarida mama sandalyesins oturttum. Birsey olmaz heralde

Kızlar size bir sorum daha var mama alan bebişler için bu aylarda kaç cc içiyorlar kaç saat aralıkla veriyorsunuz
Tamamen anne sütünün miktarına göre değişiyor. Sadece mama alan bi bebek varsa daha doğru olur ama benim kızım 60cc içtiği de oluyor 120cc de. Hatta 30 cc bile içiyor

Ya teyzemiz geldi. Yenidoğan döneminden beri ilk defa görüşüyorlar, dedim ki yabancılar ağlar falan. Sanki kırk yıllık arkadaşlar Sabah bi yere gidicektik bi saatlik ona bıraktık sabah uyuyordu zaten, takıldılar. Hiç mi anasını aramaz ya Çok benziyoruz ondan mı acaba, dün bi arkadaşın evindeydik onu görünce bi dudak büktü başta. Valla alınıyorum

Yaa yerim ben onu benzetiyodur canım o yüzden yabancılık çekmemiştir. Güzel bir şey bence. İdil annemi gördüğünde hep ağlıyor o daha can sıkıcı

Teyze anne yarısı diye boşa dememişler Deniz de öyle teyzesine bırakıyoruz kafamız rahat teyzesi 3-4 saat bakıyor
Bir de bizim teyze küçük 16 yaşında ona rağmen iyi idare ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…