Ben hamile kalmaya çalıştığım zamanlarda okuyup yazıyordum yaa nerden nereyeSorma ya eski mesajlara baktım biraz duygular şelale
Canım tahmini tuttumu cinsiyet tahmini meleke baktırdım banada erkek dedi merak ettim sen öğrenmişsindirBen instagramda birine tahminde bulundurdum kadinin baya yaptigi tahminler tutmus bana erkek dedi bakalim tutacak mi.
Tuttu oglum olduCanım tahmini tuttumu cinsiyet tahmini meleke baktırdım banada erkek dedi merak ettim sen öğrenmişsindir
Yaa sağlıkla büyüsün inşallahTuttu oglum oldu
Umarim tutar. Sizinde saglikla gelsin bebeginizYaa sağlıkla büyüsün inşallahburda okudum bazısının tutmamış sizede sorum dedim bakalım benimkini tutturcak mı
Baya iyileşti ya, benim psikolojimden çabuk iyileştiBen hamile kalmaya çalıştığım zamanlarda okuyup yazıyordum yaa nerden nereyeKutay nasıl oldu iyileşti mi pipisi ?
SağolunUmarim tutar. Sizinde saglikla gelsin bebeginiz
4 aydır günde kim bilir en fazla kaç saat uyuyosun deliksiz. Göz kapağı da düşerr kaz ayakları da el sallarBen acayip rutin insanıydım senelerce cilt bakımımı sabah akşam tek bir gün sektirmemişimdir ama anne olduktan sonra dişimi fırçalayamadığım günlerim oldu oluyor
Rutin olarak ben de yapamam belki ama fırsat buldukça yapsam kardır diye düşündüm kuzum
Uykusuzluktan yorgunluktan cildim çok kötü etkilendi çünkü resmen yaşlandım birden gibi geliyoreyeliner çektim geçen hamilelikten sonra ilk defa ve tuhaf durdu Allah Allah ben mi beceremedim unuttum mu niye böyle oldu derken bir baktım göz kapaklarım hafifçe düşmüş aşağıya
Neden oldu nasıl oldu bilmiyorum hamileyken en son yerindeydiuykusuzluk ve yorgunluktan göz kapağı düşer mi bilmiyorum ama düşmüş eyeliner hiç güzel durmuyor artık botoks falan işlerine girmeden toparlarım inşallah valla moralim bozuldu
Ben bunu yapıyorum. İki ay bunu yapacağım sonra orta seviyeye geçeceğim canım
Valla ben mama sandalyesi, koltuk köşeleri,kucak vs nereyi bulursam oturtuyorumGüzel anneler bugün itibariyle 4 ay 14 günlüğüz kızımı buna oturtturdum ama korkuyorum da sizce erken mi siz bebişlerinizi böyle oturtuyor musunuz acaba doktor kucakta destekli oturtmaya başlayabilirsin demişti ama size de sorayım dedim
Annelik zor bacım ondan daha fazla yanıyor canımızBaya iyileşti ya, benim psikolojimden çabuk iyileştizaten üçüncü gün dokununca da ağlamamaya başlamıştı. Dikişleri düşmedi daha ama sizin ne zaman düştü dikişler, iyileşme süreci nasıldı? Sünnet çok kolay bi operasyon diyen herkese çok kızgınım djdnsn bi de ufak bi kızarıklık var ucunda sanki yanık gibi of yaktı mı bi de çocuğun pipisini bu adam valla bi de önerilen bi doktordu.
Ay ne güzel oturmuş ben denedim ama benimki yıkılıyor halaGüzel anneler bugün itibariyle 4 ay 14 günlüğüz kızımı buna oturtturdum ama korkuyorum da sizce erken mi siz bebişlerinizi böyle oturtuyor musunuz acaba doktor kucakta destekli oturtmaya başlayabilirsin demişti ama size de sorayım dedim
Valla çok şükür kanama morarma olmadı ama şişlik biraz var dikişlerin de hepsi duruyor. İnşallah iyileşirler çabukAnnelik zor bacım ondan daha fazla yanıyor canımızBizim dikişlerden bir tanesi hala duruyor kuzum bizde morarma kanama şişlik vs. biir şey olmadı sadece kızardı biraz ama 20 gün oldu o kızarıklık hala var.Normal sanırım iyileşme sürecinde dert etme geçecek inşallah
Benimki de öne yıkılıyorAy ne güzel oturmuş ben denedim ama benimki yıkılıyor halaoturtmuyorum o yüzden.
Valla çok şükür kanama morarma olmadı ama şişlik biraz var dikişlerin de hepsi duruyor. İnşallah iyileşirler çabuk
Gün içinde kısa oturtmalar yapabilirsin uzun oturmasın cok bişey olmazGüzel anneler bugün itibariyle 4 ay 14 günlüğüz kızımı buna oturtturdum ama korkuyorum da sizce erken mi siz bebişlerinizi böyle oturtuyor musunuz acaba doktor kucakta destekli oturtmaya başlayabilirsin demişti ama size de sorayım dedim
Dun bende disarida mama sandalyesins oturttum. Birsey olmaz heraldeGüzel anneler bugün itibariyle 4 ay 14 günlüğüz kızımı buna oturtturdum ama korkuyorum da sizce erken mi siz bebişlerinizi böyle oturtuyor musunuz acaba doktor kucakta destekli oturtmaya başlayabilirsin demişti ama size de sorayım dedim
Tamamen anne sütünün miktarına göre değişiyor. Sadece mama alan bi bebek varsa daha doğru olur ama benim kızım 60cc içtiği de oluyor 120cc de. Hatta 30 cc bile içiyorKızlar size bir sorum daha varmama alan bebişler için bu aylarda kaç cc içiyorlar kaç saat aralıkla veriyorsunuz
Yaa yerim ben onuYa teyzemiz geldi. Yenidoğan döneminden beri ilk defa görüşüyorlar, dedim ki yabancılar ağlar falan. Sanki kırk yıllık arkadaşlarSabah bi yere gidicektik bi saatlik ona bıraktık sabah uyuyordu zaten, takıldılar. Hiç mi anasını aramaz ya Çok benziyoruz ondan mı acaba, dün bi arkadaşın evindeydik onu görünce bi dudak büktü başta. Valla alınıyorum
Teyze anne yarısı diye boşa dememişler Deniz de öyle teyzesine bırakıyoruz kafamız rahat teyzesi 3-4 saat bakıyorYa teyzemiz geldi. Yenidoğan döneminden beri ilk defa görüşüyorlar, dedim ki yabancılar ağlar falan. Sanki kırk yıllık arkadaşlarSabah bi yere gidicektik bi saatlik ona bıraktık sabah uyuyordu zaten, takıldılar. Hiç mi anasını aramaz ya Çok benziyoruz ondan mı acaba, dün bi arkadaşın evindeydik onu görünce bi dudak büktü başta. Valla alınıyorum