Burdayım burdayımBizim çay kaşıkları çok derin değil o yüzden 2 çıkmış olabilir
Hem de nasıl
İdilin 2 yumruğunu ağzına sokmaya çalıştığı bir fotoğrafı var. Resmen gözleri dönmüş.denk geldiğimiz bir ara pp yapayım
Bu aralar hep suluSu sira mi basladi. Dis falan olabilir belki.
Bizim baya sıvı ya anlayabilmek adına ek gıdayı beklicem bende kendi kakası mı bu kadar sıvı diyeCanım su gibi değil kakamız, çok sulu değil ama hiç bir zamanda susuz olmadı kakası. Sonuçta hep sıvı besleniyorlar ya normaldir ya
Ooyyy maşallah Pera kuşuma
Belki distir canim. Benimde bu ara oyleydi disimiz cikti. Distede yaparmisBu aralar hep sulu
Bizim baya sıvı ya anlayabilmek adına ek gıdayı beklicem bende kendi kakası mı bu kadar sıvı diye
Nasılsıniz canım? Bizimki mizik mizik ya uyumaya geçemedi bir türlü.. korktu sanırım rüyasında onu görüp irkiliyorBurdayım burdayımben de az sonra bi pp yapacağım
Geçmiş olsun canım, iki hafta önce bizde sizin gibiydik, hep burnunu yıkadım o şekilde attı. Hala ara ara tıkanıyor ama artık normal.. bende ilaç içmedim sadece zencefilli ıhlamur içtim iyi geldi, c vitamini için de kivi tükettim.. birde mutlaka çorba.. 1 haftada geçiyor anca topladım.Kızlar herkese selam biz nerden bulaştığını anlamadığım bi şekilde kızımla nezle olduk. Doktoruna götürdük serum fizyolojikle burun temizliği ve burnuna hava olarak tut dedi. Bi de burun spreyi verdi. Bende de burun akıntısı ve hapşırık var hap içemiyorum malum. Biçok şey denedim ama etki etmedi var mı tavsiyeniz
Biz de aşı olduk bugün. Ateş 37.5 oldu sürekli mızmız. Siringayla 2.5 ml calpol verdim emerken uyudu ama sık sık sıçrıyor Alyada.Nasılsıniz canım? Bizimki mizik mizik ya uyumaya geçemedi bir türlü.. korktu sanırım rüyasında onu görüp irkiliyor
Geçmiş olsun ben de aynıyım. Ihlamur portakal suyu falan içiyorum kızıma geçmez inşallah bugün gözü akmaya başladı ama aşının etkisi olabilir mi bilemedim. Hafif tıkanıklık oluyor.Gün içinde burnunu temizliyorum açık tutmaya çalışıyorumKızlar herkese selam biz nerden bulaştığını anlamadığım bi şekilde kızımla nezle olduk. Doktoruna götürdük serum fizyolojikle burun temizliği ve burnuna hava olarak tut dedi. Bi de burun spreyi verdi. Bende de burun akıntısı ve hapşırık var hap içemiyorum malum. Biçok şey denedim ama etki etmedi var mı tavsiyeniz
Geçmiş olsun canım..Biz de aşı olduk bugün. Ateş 37.5 oldu sürekli mızmız. Siringayla 2.5 ml calpol verdim emerken uyudu ama sık sık sıçrıyor Alyada.
Teşekkür ederim sizede. Evet üstünü incelttim az önce ölçtüm 37.8 olmuşGeçmiş olsun canım..inşallah tekrarlamaz ateş. Üzerini incelttin değil mi?
Baya ağladı Ada aşı zamanı korkudan oluyor sanırım bu irkilmeler
37.6 yı gördük baya da huzursuzdu. Ben calpol verdim. Ağrısı olduğu çok belliydi dayanamadım. Adanın nasıl ateşi?Nasılsıniz canım? Bizimki mizik mizik ya uyumaya geçemedi bir türlü.. korktu sanırım rüyasında onu görüp irkiliyor
Youplus erıyen tablet kullanıyorum bırde doktoruna sorarsan eğer nurofen güvenli diye biliyorum geçmiş olsun kuzumKızlar herkese selam biz nerden bulaştığını anlamadığım bi şekilde kızımla nezle olduk. Doktoruna götürdük serum fizyolojikle burun temizliği ve burnuna hava olarak tut dedi. Bi de burun spreyi verdi. Bende de burun akıntısı ve hapşırık var hap içemiyorum malum. Biçok şey denedim ama etki etmedi var mı tavsiyeniz
1 tane ilaç içsem geçicek yav o kadar çaresizimYouplus erıyen tablet kullanıyorum bırde doktoruna sorarsan eğer nurofen güvenli diye biliyorum geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim ben de bunları yapıyorum ekstra limon bal sıcak su içiyorum. valla bişeyimiz yokken sabah bi kalktım çoxuğun gözler kırmızı burun dolu nefes alamıyo öksürük hapşırık karışık gidiyo rsv mi diye aklım çıktı da yine buna şükürGeçmiş olsun ben de aynıyım. Ihlamur portakal suyu falan içiyorum kızıma geçmez inşallah bugün gözü akmaya başladı ama aşının etkisi olabilir mi bilemedim. Hafif tıkanıklık oluyor.Gün içinde burnunu temizliyorum açık tutmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim dediklerini yapıyorum bebişler hasta olmasınGeçmiş olsun canım, iki hafta önce bizde sizin gibiydik, hep burnunu yıkadım o şekilde attı. Hala ara ara tıkanıyor ama artık normal.. bende ilaç içmedim sadece zencefilli ıhlamur içtim iyi geldi, c vitamini için de kivi tükettim.. birde mutlaka çorba.. 1 haftada geçiyor anca topladım.
Canım ben bi tarif görmüştüm instagramda sonra kaybettim kendimce yapıyorum bence etkisi var. 1portakalı sıkıyorum. İçine 1 diş sarımsak ince ince doğruyorum. Bi parça taze zencefil doğruyorum. Bir kaşık da bal. Bunu bi 15-20 dk ağzı kapalı bekletip suyu içiyorum. İnternette gördüğüm tarif portakalın içinde yapılan bişeydi de aynı hesap dedim. Dene istersen. Geçmiş olsun1 tane ilaç içsem geçicek yav o kadar çaresizimeczacı tanıdık var içme nurofen bol c vitamini ve su iç zorda kalırsan parol iç dedi. Rabbime dua ediyorum iyileşeyim diye zira paroldan daha etkili
Çok şükür 37.3 cuvarinda kaldı canım, vermedim calpol ama gece 4 kere uyandi.. böyle geçsin gitsin inşallah37.6 yı gördük baya da huzursuzdu. Ben calpol verdim. Ağrısı olduğu çok belliydi dayanamadım. Adanın nasıl ateşi?
Nasıl şimdi uyandı mı? Siz nasıl oldunuzTeşekkür ederim sizede. Evet üstünü incelttim az önce ölçtüm 37.8 olmuşçok huzursuz önceki asilarda hiç böyle olmamıştı