2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla benimde ablalarım bakıyor 1 gün gitmesem sorun olmuyor ben bebeklikten beri sık görüştüm hep onları gördüğü için yabancılamıyor ama kayınvalidemi yabancılıyor

Ben hiç kolay değilmiş.demistim

Yaa yerim ben onu benzetiyodur canım o yüzden yabancılık çekmemiştir. Güzel bir şey bence. İdil annemi gördüğünde hep ağlıyor o daha can sıkıcı
Ya evet annem de epeydir gelmedi onu görünce ne olacak acaba
Teyze anne yarısı diye boşa dememişler Deniz de öyle teyzesine bırakıyoruz kafamız rahat teyzesi 3-4 saat bakıyor
Bir de bizim teyze küçük 16 yaşında ona rağmen iyi idare ediyor
Oo tam oyun arkadaşı teyzesi o zaman Çok şanslıı
Valla benimde ablalarım bakıyor 1 gün gitmesem sorun olmuyor ben bebeklikten beri sık görüştüm hep onları gördüğü için yabancılamıyor ama kayınvalidemi yabancılıyor
Ben de hiç kimseye bırakmamıştım daha, uyutma işini çözsek aslında daha uzun kalabilir

Benimki sadece gozluklu insanlarda. Korkuyor onun disinda tanimasada guluyor

Biz devlette yaptirdik ona ragmen cok kolay gecti. 4 dikis vardi hicte sorun yasamadik kabuk falan baglamadi. Pansuman yapmadik hatta. Sizde pansuman var miydi ?

Benimki ayakta sallanmaya alıştığı için sorun olmuyor ama ilerde başıma iş açar bu durum nasıl başka uyku yöntemleri buluruz bilmiyorum

Aynen dayı 18 yaşında teyze 16 yaşında bol bol oynayacaklar artık

Benimki sadece gozluklu insanlarda. Korkuyor onun disinda tanimasada guluyor
Ben de gözlüklüyüm ya benimki gözlüğümü tutup çekmeye başladı
Biz devlette yaptirdik ona ragmen cok kolay gecti. 4 dikis vardi hicte sorun yasamadik kabuk falan baglamadi. Pansuman yapmadik hatta. Sizde pansuman var miydi ?
Ya aslında keyfi çok yerinde ve iyileşmesi çok hızlı oldu ama ben çok takıyorum, dört dikiş var aynen ama ufacık bi kızarıklık kaldı o kafama takıldı. Bi de sünnet sırasında çok ağladı ondan üzüldüm. Pansuman yok sadece krem sürdük.

Kuzum testislerindeki morlum bile cok gec geciyor. Bizimde dikisler gec dustu ama hic huzursuzlugu yoktu. Ve biz krem bile surmedik. Baticon falan mesela daha kotu bence. Kabuk baglatiyor

Ay bu uyku gerilemesi ne zaman son buluyor ya? Bizim 20 haftalık oldu. Önceleri geceleri 4 5 bazen 6 saatlik uykular uyurdu kesintisiz. Şimdilerde her iki saatte bir uyanıyor.. Bu arada bizimki gündüzleri uykusu gelince eee eee diyor ya ben eee eee diye uyutuyorum. Bu konuşmadan sayılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…