Valla benimde ablalarım bakıyor 1 gün gitmesem sorun olmuyorYa teyzemiz geldi. Yenidoğan döneminden beri ilk defa görüşüyorlar, dedim ki yabancılar ağlar falan. Sanki kırk yıllık arkadaşlarSabah bi yere gidicektik bi saatlik ona bıraktık sabah uyuyordu zaten, takıldılar. Hiç mi anasını aramaz ya Çok benziyoruz ondan mı acaba, dün bi arkadaşın evindeydik onu görünce bi dudak büktü başta. Valla alınıyorum
Ben hiç kolay değilmiş.demistimBaya iyileşti ya, benim psikolojimden çabuk iyileştizaten üçüncü gün dokununca da ağlamamaya başlamıştı. Dikişleri düşmedi daha ama sizin ne zaman düştü dikişler, iyileşme süreci nasıldı? Sünnet çok kolay bi operasyon diyen herkese çok kızgınım djdnsn bi de ufak bi kızarıklık var ucunda sanki yanık gibi of yaktı mı bi de çocuğun pipisini bu adam valla bi de önerilen bi doktordu.
Yok suan sanırım sana atmıstım baksana tablet kocamda ben de bılmıyorumBizim atak bitmedi ua da yeni mi başladı kızlar bu oğlan ne uyuyir ne duruyor
Atak haftasi hesaplamadan baksana canim. Orada duzeltilmise gore hesapla amaBizim atak bitmedi ua da yeni mi başladı kızlar bu oğlan ne uyuyir ne duruyor
Ya evet annem de epeydir gelmedi onu görünce ne olacak acabaYaa yerim ben onubenzetiyodur canım o yüzden yabancılık çekmemiştir. Güzel bir şey bence. İdil annemi gördüğünde hep ağlıyor o daha can sıkıcı
Oo tam oyun arkadaşı teyzesi o zamanTeyze anne yarısı diye boşa dememişler Deniz de öyle teyzesine bırakıyoruz kafamız rahat teyzesi 3-4 saat bakıyor
Bir de bizim teyze küçük 16 yaşında ona rağmen iyi idare ediyor
Ben de hiç kimseye bırakmamıştım daha, uyutma işini çözsek aslında daha uzun kalabilirValla benimde ablalarım bakıyor 1 gün gitmesem sorun olmuyorben bebeklikten beri sık görüştüm hep onları gördüğü için yabancılamıyor ama kayınvalidemi yabancılıyor
Onu kaçırmışım yaBen hiç kolay değilmiş.demistim
Benimki sadece gozluklu insanlarda. Korkuyor onun disinda tanimasada guluyorYa teyzemiz geldi. Yenidoğan döneminden beri ilk defa görüşüyorlar, dedim ki yabancılar ağlar falan. Sanki kırk yıllık arkadaşlarSabah bi yere gidicektik bi saatlik ona bıraktık sabah uyuyordu zaten, takıldılar. Hiç mi anasını aramaz ya Çok benziyoruz ondan mı acaba, dün bi arkadaşın evindeydik onu görünce bi dudak büktü başta. Valla alınıyorum
Biz devlette yaptirdik ona ragmen cok kolay gecti. 4 dikis vardi hicte sorun yasamadik kabuk falan baglamadi. Pansuman yapmadik hatta. Sizde pansuman var miydi ?Baya iyileşti ya, benim psikolojimden çabuk iyileştizaten üçüncü gün dokununca da ağlamamaya başlamıştı. Dikişleri düşmedi daha ama sizin ne zaman düştü dikişler, iyileşme süreci nasıldı? Sünnet çok kolay bi operasyon diyen herkese çok kızgınım djdnsn bi de ufak bi kızarıklık var ucunda sanki yanık gibi of yaktı mı bi de çocuğun pipisini bu adam valla bi de önerilen bi doktordu.
Hayır yok sadece verem aşısından sonra banyo yasağı oluyor. O da cilt altı aşısı olduğu için. Diğer aşılar IM(kas içi) olduğundan sorun yok.Kızlar 4.ay aşı sonrası banyo yasağı var mı?
Teşekkür ederimHayır yok sadece verem aşısından sonra banyo yasağı oluyor. O da cilt altı aşısı olduğu için. Diğer aşılar IM(kas içi) olduğundan sorun yok.
Bizim de yarın doktoru yapacak. Umarım çok kolay geçer.T
Teşekkür ederimsiz yaptırdınız mi? Bizi yarın asm cagirdi
İnşallah canımBizim de yarın doktoru yapacak. Umarım çok kolay geçer.
Benimki ayakta sallanmaya alıştığı için sorun olmuyor ama ilerde başıma iş açar bu durum nasıl başka uyku yöntemleri buluruz bilmiyorumYa evet annem de epeydir gelmedi onu görünce ne olacak acaba
Oo tam oyun arkadaşı teyzesi o zamanÇok şanslıı
Ben de hiç kimseye bırakmamıştım daha, uyutma işini çözsek aslında daha uzun kalabilir
Aynen dayı 18 yaşında teyze 16 yaşında bol bol oynayacaklar artıkYa evet annem de epeydir gelmedi onu görünce ne olacak acaba
Oo tam oyun arkadaşı teyzesi o zamanÇok şanslıı
Ben de hiç kimseye bırakmamıştım daha, uyutma işini çözsek aslında daha uzun kalabilir
Ben de gözlüklüyüm ya benimki gözlüğümü tutup çekmeye başladıBenimki sadece gozluklu insanlarda. Korkuyor onun disinda tanimasada guluyor
Ya aslında keyfi çok yerinde ve iyileşmesi çok hızlı oldu ama ben çok takıyorum, dört dikiş var aynen ama ufacık bi kızarıklık kaldı o kafama takıldı. Bi de sünnet sırasında çok ağladı ondan üzüldüm. Pansuman yok sadece krem sürdük.Biz devlette yaptirdik ona ragmen cok kolay gecti. 4 dikis vardi hicte sorun yasamadik kabuk falan baglamadi. Pansuman yapmadik hatta. Sizde pansuman var miydi ?
Kuzum testislerindeki morlum bile cok gec geciyor. Bizimde dikisler gec dustu ama hic huzursuzlugu yoktu. Ve biz krem bile surmedik. Baticon falan mesela daha kotu bence. Kabuk baglatiyorBen de gözlüklüyüm ya benimki gözlüğümü tutup çekmeye başladı
Ya aslında keyfi çok yerinde ve iyileşmesi çok hızlı oldu ama ben çok takıyorum, dört dikiş var aynen ama ufacık bi kızarıklık kaldı o kafama takıldı. Bi de sünnet sırasında çok ağladı ondan üzüldüm. Pansuman yok sadece krem sürdük.