Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım canım bu ay da gitmezse kist onu denerim bakalım. Bir de birşey sorucam uygulamadaki ve normal olarak ovülasyon testlermin görselini atıcam. Lh seviyesi bi yükselip bi azalıyor sanki uygulamaya göre sizde de böyle oluyormuyduu. Bugün döngümün 11. Günü. Ovülasyon deneyen arkadaşlar sizde de böyle oluyor muydu Eldorin ve diğerleri
Kizlar selam bu gebelik testini illaki ilk idrarla mi yapmak gerekiyor, benim reglim 1 gün gecikti belirtilerimde var gibi ama gündüz bi anda aklıma geldi test yaptim evde laboquick marka vardı idrara sıkışık değildim su kahve de içmiştim sonuç negatif bu teste guvenmelimiyim bu şekilde test yapan var mi
Merhaba arkadaşlar 12 kasımda çatlatma iğnesi oldum 7 gün çok şiddetli kasık ağrısı çektim sonra azaldı beyaz sıvı gelmeye başladı bugün 17. Günüm ve hasta olmadım hiç testte yapmadım sizce ne yapıyım ne önerirsiniz negatif görmekten korktuğum için test yapmadım
17. Gün diyorsun varsa gebelik mutlaka çıkar böyle oturup acaba gebemiyim diye düşünüp strese gireceğine test yap olsun bitsin ben bugün öyle yaptım en azından yoksa da umudunu kesersin canım. Gel sabah ilk idrarla yapalım test
Kızlar merhaba bugün gebelik testim negatif çıktı batım ayın 2 si normalde regl ağrım olurdu ılmadı ama ayın başında ve 22 sinde çok ağrım vardı bugünde üst bacaklarım ve belim ağırıyor sizce bir umut var mı yumurtlamam 18 indeydi yoksa regl is coming mi
Kızlar merhaba bugün gebelik testim negatif çıktı batım ayın 2 si normalde regl ağrım olurdu ılmadı ama ayın başında ve 22 sinde çok ağrım vardı bugünde üst bacaklarım ve belim ağırıyor sizce bir umut var mı yumurtlamam 18 indeydi yoksa regl is coming mi
Benim de bat 2 si bugün ben de yaptım test akşam negatifti benim sadece göğüs hassasiyeti var bugüne kadar umutluydum ama negatifi görünce bir umudum kırıldı mecbur bekliycez
17. Gün diyorsun varsa gebelik mutlaka çıkar böyle oturup acaba gebemiyim diye düşünüp strese gireceğine test yap olsun bitsin ben bugün öyle yaptım en azından yoksa da umudunu kesersin canım. Gel sabah ilk idrarla yapalım test