- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.033
- 29
Benim için de öyleydi. Şimdi emziği asla almıyor ben yeni emziğiyimBende emzik veriyorum alıyorsa ya aç yada uykusu var diye dusunuyorum. Emzirmissem sallıyorum uyusun diye emzik çok büyük kurtarıcı benim için
Biz 2,5 mli çay kaşığıyla ölçtük evde. 2 çay kaşığına denk geliyordu4. Ay aşısı bize ateş yapmıştı 38 i bekleme çünkü birden çıkıyor çıkınca 37.5 u geçtiği an ver bence. 1 çay kaşığı 2.5 ml acıbademdeki bir çocuk doktoru 5 ml vermemiz gerektiğini söyledi
2 çay kaşığı mi 2.5 oluyor? O zaman az kalmıyor mu kiloya göre?Benim için de öyleydi. Şimdi emziği asla almıyor ben yeni emziğiyim
Biz 2,5 mli çay kaşığıyla ölçtük evde. 2 çay kaşığına denk geliyordu
Menenjit aşısı olduğunda özellikle sorduk 2,5 ml demişti doktor. Ölçü kaşığının yarısı. Eşim böyle konularda takıntılıdır önce çay kaşığına ordan ölçü kaşığına alıp ölçtü2 çay kaşığı mi 2.5 oluyor? O zaman az kalmıyor mu kiloya göre?ebru_can_ebru sen daha iyi bilirsin canım
Menenjit aşısı olduğunda özellikle sorduk 2,5 ml demişti doktor. Ölçü kaşığının yarısı. Eşim böyle konularda takıntılıdır önce çay kaşığına ordan ölçü kaşığına alıp ölçtüdolu dolu çay kaşığı 2,5 mle denk gelmişti
Ben şırınga ile ölçüp baktım. Tam dolu dolu çay kaşığı 2.5 ml oluyor. Takıntılı biri olduğum için yine şırınga ile ölçeceğim ben. 3 ml vereceğim 6 kg olduğu için2 çay kaşığı mi 2.5 oluyor? O zaman az kalmıyor mu kiloya göre?ebru_can_ebru sen daha iyi bilirsin canım
Bizimki 7 kg ydu surubun icindeki olcek dolusu vermen gerekli dediler2 çay kaşığı mi 2.5 oluyor? O zaman az kalmıyor mu kiloya göre?ebru_can_ebru sen daha iyi bilirsin canım
O fazla değil mi canım? Çok karıştıBizimki 7 kg ydu surubun icindeki olcek dolusu vermen gerekli dediler
7 için de o zaman 4 ml olacakBen şırınga ile ölçüp baktım. Tam dolu dolu çay kaşığı 2.5 ml oluyor. Takıntılı biri olduğum için yine şırınga ile ölçeceğim ben. 3 ml vereceğim 6 kg olduğu için
Valla bilmiyorum doktorun soyledigi bu. İlacin prospektusune bakarak ver istiyorsann orada yaziyordur muhakkakO fazla değil mi canım? Çok karıştı
3,5 olmalı . Kilonun yarısı kadar7 için de o zaman 4 ml olacak
7 için de o zaman 4 ml olacak
Aynen 3,5 olmalı. Şırınga ile ölçmek en mantıklısı.3,5 olmalı . Kilonun yarısı kadar
Üzerime link atar mısın eğer internetten aldıysanAynen 3,5 olmalı. Şırınga ile ölçmek en mantıklısı.
Ben ilaç ve vitamin kaşığı aldım ölçekli ona çekiyorum direkt şişeden. Vermesi de rahat biberon gibi emiyor çok kolay oldu.
Alayım bende bundan bulunsun valla güzel miş.Aynen 3,5 olmalı. Şırınga ile ölçmek en mantıklısı.
Ben ilaç ve vitamin kaşığı aldım ölçekli ona çekiyorum direkt şişeden. Vermesi de rahat biberon gibi emiyor çok kolay oldu.
Çok şükür iyi Ada da
İnşallahÇok şükür iyi Ada dainşallah çıkmaz canım ateşleri bugün ve yarını atlatalım inşallah. Ben ince giydirdim üstünü ne olur ne olmaz diye..
Ooo elini yumruk yapıp yine emiyorHanımlar sizin bebişler de parmak emiyor mu
Kızım bütün parmaklarını tek tek emiyor bide baya sesli yaniaç falan değildir dimi oluyor mu bu dönemlerde
Bizim çay kaşıkları çok derin değil o yüzden 2 çıkmış olabilirBen şırınga ile ölçüp baktım. Tam dolu dolu çay kaşığı 2.5 ml oluyor. Takıntılı biri olduğum için yine şırınga ile ölçeceğim ben. 3 ml vereceğim 6 kg olduğu için
Hem de nasılHanımlar sizin bebişler de parmak emiyor mu
Kızım bütün parmaklarını tek tek emiyor bide baya sesli yaniaç falan değildir dimi oluyor mu bu dönemlerde
İdilin 2 yumruğunu ağzına sokmaya çalıştığı bir fotoğrafı var. Resmen gözleri dönmüş.Ooo elini yumruk yapıp yine emiyor