2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız süreç gerçekten bi noktadan sonra yıpratıcı hale geliyor
Çok teşekkür ederim. Eşimin takviyelerine çok umut bağladım.
Annem de evlenince bir düşük yaşamış. 2 sene sonra tedaviyle beni doğurmuş. 6 sene sonra da kardeşim doğal şekilde doğmuş. Buna bakınca her şey çok kadersel geliyor. Biz bilimsel bir açıklama arıyoruz ama belki de vücudumuz en doğru zamanı bekliyodur. Sizin için de en hayırlısını diliyorum en kolay en hızlı şekilde 🙏🏻

Görüyorum sankii

Canım benmde geçen ay 4 cm kist vardı regl olamamıştım. Duğhastona başladım ve sogan kürü yaptm ama 3-4 gün. Duphostan bitti 1 kutu 2 gün sonra regl oldum kist gitmişti
Aynı benim de 4 cmdi canım ama benim reglim şaşmadı çatlama iğnesinden sonra 14. gün olurdum 13. gün geldi hatta. bana 16. gün başla 10 gün sabah akşam dedii

Benim de bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, ben de bekliyorum gelecek salı itibariyle yapabileceğim heralde
bende 19kasımda zaman hiç geçmiyo bugün kasıklarımda hafif hafif ağrı hissediyorum belim de ağrıyo sizde bi belirti var mı test yapmak istiyorum ama daha da erken..😔

Benim adetim 31 günde bir oluyor sanıyorum SAT 7 Kasım yumurtlama 23 Kasım çatlama 24 Kasım 5 gün oldu ve bugün alt karnım ve kasığımda ağrı oluyor akıntılarım var bide afedersiniz çok gazım var 🙈

Eklentiler

• IMG20241124135137.jpg
    IMG20241124135137.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 3
Bu konu başlığını yeni gördüm :) 3 aralıkta transferim var inşallah olumlu sonuçlanır ♥🙏🏻 listeye ekleyebilir misiniz🥳

Hiç sanmıyorum bebiskom. benim her ay oluyo hüsran mesela hhahhhs
Bence her vücudun dengesi başka hiç öyle düşünme
Az önce oturduğum yerden kalktım bi gözüm karardı 2 adım atmışım hatta nasıl attım o adımı hiç hatırlamıyorum normalde diğer hamileliklerimde hiç yaşamadım bak böyle bişey psikolojik diyim üstelik yeni de yemek yemiştim. İşte böyle şeyler yaşanınca kesin hamileyim diyor insan 😂

Az önce oturduğum yerden kalktım bi gözüm karardı 2 adım atmışım hatta nasıl attım o adımı hiç hatırlamıyorum normalde diğer hamileliklerimde hiç yaşamadım bak böyle bişey psikolojik diyim üstelik yeni de yemek yemiştim. İşte böyle şeyler yaşanınca kesin hamileyim diyor insan 😂
Ayy dikkat et kızzz tansiyonun mu düştü ay bi heyecanlandım

Evde artimed marka yazdan kalma test vardı onu yaptim.herkes kuruma çizgisi çıkarıp yazmış o bile çıkmadı ya kafam karıştı benim
1000069102.jpg

Aynı benim de 4 cmdi canım ama benim reglim şaşmadı çatlama iğnesinden sonra 14. gün olurdum 13. gün geldi hatta. bana 16. gün başla 10 gün sabah akşam dedii
Demekki sökülemedi kist canm.reglken soğan kürüde yap ama bebek olmadıgından emin olup öyle yap reglken diye o yuzden dedim

X