Soruna cevap olarak da canım şöyle oluyor (devlette) 16 hafta izin hakkı var. Doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışılabilir. Yani 40 da doğumsa 37 ye kadar devam edebilirsin.Normalde 32. Haftalarda ayrılmıyormuyuz canım ben tam bilmiyorum ama nette öle yazıyor
Evet canım baktıgımda öyle diyor hayırlısı inşallah o günleri görürüzSoruna cevap olarak da canım şöyle oluyor (devlette) 16 hafta izin hakkı var. Doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışılabilir. Yani 40 da doğumsa 37 ye kadar devam edebilirsin.isteğe ve dr raporuna bağlı.
İnşallah canımm yaaYaa kuzum agrilarin cok normal ben o zamanlar yurumeye korkar oluyordumgittikce azalick bak gor
Amin canım ama meyvenin sebzenin en bol zamanları ohhh taze taze yiyeceğizEvet canım baktıgımda öyle diyor hayırlısı inşallah o günleri görürüztam sıcaklara denk geliyor Allah yardımcımız olsun yeterki bebişimizi sağ salim kucagımıza alalım
İnşallah canım aynenAmin canım ama meyvenin sebzenin en bol zamanları ohhh taze taze yiyeceğizöyle düşünelim
Kuzum alabılcegın seyler sınırlı ama bıyerden baslamak adına sıfır kol kısa kol uzun kol cıtcıtlı body Alabılırsın unısex muslın alabıırsın agız mendılı sonra duz renk alt üst gibi temel seylerıAynen canım liste yapıp indirimde gördükçe alacağım eşimde bebek eşyaları için 3 ayı bekleyelim riskli dönemi atlatalım diyor ama güzel indirim olursa alırım diyorum bende bakalım artık
32 de doktoruna gıdıyorsun calısmak ıstıyorsan calısabılır raporu alıyorsun istemıyorsan calısamaz kuzum max 37 kadar calısabılırsın o haftalara gelınce calısıyorsan tekrar calısamaz raporu alıyorsunEvet canım baktıgımda öyle diyor hayırlısı inşallah o günleri görürüztam sıcaklara denk geliyor Allah yardımcımız olsun yeterki bebişimizi sağ salim kucagımıza alalım
Çok üzücü ama ilk 3 ayda bebekte genetik sorun varsa genelde bunlar oluyormuş. Ben de yaşadım aynısını çok üzülmüştüm ama sonra sağlıksızsa yapacak birşey yoktu zaten dedim. Mesela depremde bir sürü insan evladını kaybetti ne kadar zor belki daha beterinden koruyor Allah diyorum böyle durumlarda. Üzülme demeyeceğim ama bunları düşün çabuk atlatmana faydası olur. Vardır doğru zamanı, Allah evlat isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahKizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Benim ilk gebelik olduğu için kıyafetten ziyade büyük şeyler daha önemli canım hem en çok maliyetli olanlar da onlarKuzum alabılcegın seyler sınırlı ama bıyerden baslamak adına sıfır kol kısa kol uzun kol cıtcıtlı body Alabılırsın unısex muslın alabıırsın agız mendılı sonra duz renk alt üst gibi temel seylerı
Büyüyen besık asla alma , en kullanıslısı goze hıtap etmese de park besık yataklar, o ahsap anne yanı falan uzak dur anneyanı istiyorsan ben zamanında baby plusunkını aldım memnunum ıkıncı el bakabılırsın temız. (Kendı fıkrımce ben bebekte guzel temız oldugu surece kısa kullanılacak seylerı ıkıncı el oncelık olarak hep bakarım) max 6 ay kullanılıyor tabıkı. Besık ıstıyorsanyıne de ıkea onermem 60*120 oluyor onlar cılek markasının beyaz duz yada ahsap besıgı var yanlıs hatırlamıyorsam enı kesın 70 boyuda 130 yada 140 uzun sure daha rahat kullanılır.kanguru herkes kullanmayabılır ama ben sık kullanan bırıydım ergobaby360 modelını zamanında 75 tlye aldım ıkıncı elBenim ilk gebelik olduğu için kıyafetten ziyade büyük şeyler daha önemli canım hem en çok maliyetli olanlar da onlar
Bebek arabası puset oto koltuğu beşik anakucağı gibi temel şeylere bakıyorum bu ara ama dediğin gibi 0-3 ay kıyafetleri çok almayacağım herkes çok çabuk büyüyorlar diyor o yüzden işte diğer ayları daha çok almalıyım sanırım liste yapıp yavaş yavaş alacağım.Peki senin önerebileceğiniz büyük eşyalar neler ?
Ben bugün çok az kullandığım halde çok kötü oldum boğazım hala acıyorKızlar çamaşır suyundan çok etkileniyorum bingpnun oksijeni kokmuyor ondan alcam siz nasıl yapıyprsunuz bu temizliği sinir oldum ya
Aa ne güzel aminBende 24 Şubatta öğrendimmAzerbaycanlıyım.İnşallah hayırlısı olsun
Ya çok teşekkür ederim canım hepsini ayrıntılı yazmışsın aynı yazdıklarını almayı düşünüyorum biliyor musun ve önce ikinci ele bakacağım çünkü çok temiz şeyler oluyor dediler inşallah bulurum güzel bir kaç parçaBüyüyen besık asla alma , en kullanıslısı goze hıtap etmese de park besık yataklar, o ahsap anne yanı falan uzak dur anneyanı istiyorsan ben zamanında baby plusunkını aldım memnunum ıkıncı el bakabılırsın temız. (Kendı fıkrımce ben bebekte guzel temız oldugu surece kısa kullanılacak seylerı ıkıncı el oncelık olarak hep bakarım) max 6 ay kullanılıyor tabıkı. Besık ıstıyorsanyıne de ıkea onermem 60*120 oluyor onlar cılek markasının beyaz duz yada ahsap besıgı var yanlıs hatırlamıyorsam enı kesın 70 boyuda 130 yada 140 uzun sure daha rahat kullanılır.kanguru herkes kullanmayabılır ama ben sık kullanan bırıydım ergobaby360 modelını zamanında 75 tlye aldım ıkıncı elasırı rahat 3 saat cok rahat zorlanmadan tasıyorsun sıfır olarak suan coook pahalılar ama tıpıne bakarsan mutlaka muadılı bısey bak bebek bacakları durması acısından endogrusu bu m seklı yanı. Basıt kangurularda ayaklar dırek asagıya bakıyor uygun degıl zararlı.benım oglumun arabasını hamıle oldugumu ogrendıgım ay caldılar bı model begendım hem kucuk pratık hemde cıft yonlu travel gıbı ama kabın boy dılersen puset aparatıyla takılıyor. Modelını yazarım mutlaka. Puset bebek arabası ıle olacaksa arabada ılk 6 ay civarı o kullanılır zaten sonrası ıcın ben maxı cosı oto koltugu aldım onuda cok komık bır rakama aldım 400 tl gıbı bı fıyat ıkıncı el yıne oglumda artık kullanmıyorum saklıyorum tabıkı tas gıbı hala ve guvenılır Çöp ıcın korbell almayı planlıyorum bu sefer cunku bıyerden donra o koku fln ezıyet oluyo balkona koysan bıle gunluk ındırmezsen oda cok olası olmuyor. Bu yuzden eksık gorup almayı planladıgım seylerden bırı bu. Ev tıpı basıt bı anakucagı gıbı bısey ıstıyorum 5 aydan sonra kullanılmıyor donme basladıgı ıcın oyuzden onuda guzel temız ıkıncı el bakıcam sallanan elektırıklı tercıhım ama babyjörn tarzı basıt bıseyde bakabılırım mutfakta vs ıs guc yaparken kurtarıcı olur oglumda da bu konuda zorlandım bebek arabasına baglanan tiptekı ana kucagına koyarım dedım hıc sevmedı.tek cocukken bebefona ıhtıyac duymadım ama ıkıtane olunca mecbur kapılar kapanır bırının sesı dıgerıne gıtmesın fln duymama ıhtımalıne karsı kameralı dusunuyorum basıt bı model alacagım yıne. Sagma makınesı kısıye gore degısebılır ben gelınımden almıstım oglum bıberon tutmayınca hıc kullanmadım. 1 yasında ıken mastıt oldum ve apar topar ebebkten almıstım ıse yaramamıstı ama dogumdan sonra karar verılebılr gıbı ama pıyasa devamlı arttıgı ıcın alacaksan orta hallı ve ıyı hastane tıpıne gore lansınoh onerırım gelının kı ondandı cekım gucu cok ıyıydı . Ikıncı aldıgım baby plus cok sevmedım gıbı gıbı aklıma gelenlerı yazdım detay dırek aklına takılan sorarsan daha cok yardımcı olabılırım
Amin inşallah canımHayırlı kandiller kızlar şu mübarek kandil günü hürmetine Rabbim bebişlerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşallah dualarınız kabul olsun
Dolap yanında gardroba da bak mutlaka orda sagıcıdan komısyon kesmedıgı ıcın ındırım daha cok yapıyolar mutlaka bulursun emın olYa çok teşekkür ederim canım hepsini ayrıntılı yazmışsın aynı yazdıklarını almayı düşünüyorum biliyor musun ve önce ikinci ele bakacağım çünkü çok temiz şeyler oluyor dediler inşallah bulurum güzel bir kaç parçavalla çok teşekkürler Süt sağma da araştırdım lansinoh ve Philips var ama lansinoh daha iyi diyorlar lansinoh alırım bende bir de anakucağı olarak bahsettiğim de babyjorn tarzı olanlar ikinci elde babyjorn bulursam güzel olur bulamazsam onun da musdilleri var.Korbell benim de listemde geçen hafta indirimdeydi hatta almadım bir dahaki indirime inşallah beşik dediğin gibi park düşünüyorum en kullanışlı o oluyor diyorlar,bebek arabası da küçük olması önemli benim için arabamız küçük çok yer kaplamaması lazım cybex travel hoşuma gitti ama yine bakacağım .Oto koltukta yine söylemişsin 6-7 aydan sonra lazım oluyor ona da cybex ve besafe aklıma yattı biz memleketlerden uzak yaşıyoruz çok uzun yola çıkıyoruz ne olur ne olmaz oto koltuğu iyi bir şey almalıyım diye düşünüyorum.
Valla benim düşünceler böyle az çok aynı almak istediklerim yazdıklarınla bakalım uyguna bulıruz umarım
Anladım kuzum keske bu süreçleri evde geçiriyor olabilseydik32 de doktoruna gıdıyorsun calısmak ıstıyorsan calısabılır raporu alıyorsun istemıyorsan calısamaz kuzum max 37 kadar calısabılırsın o haftalara gelınce calısıyorsan tekrar calısamaz raporu alıyorsun
Ayy ona çok var dahaHadi insallahh birde hareketlerini hissetsek
Napalım bi müddet idare etcez onla. Bende klozete domestosu döküyoruö bırakıyorum öylece 1-2 saat sonra sifona basıyorum kendiliğinden temizlenmiş oluyoAynısını yazdım bende ondan alcam temizliğini çok beğenmiyorum ama kokusu yok
Amin hepimize inşallah. Benim doktorum oksaparı iptal etti benden iyikide iptal etmişHmm anladım canım hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum. Bende 9 ay oksapar kullanıcam da ondan sordum sizde mi yoksa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?