- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Hadi insallahh birde hareketlerini hissetsekAşağı yukarı 1 hafta varmış aramızda haftaya farkedeceksin bak yada bi 10 gün sonra şu bi kaç gündür çok ilgimi çekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallahh birde hareketlerini hissetsekAşağı yukarı 1 hafta varmış aramızda haftaya farkedeceksin bak yada bi 10 gün sonra şu bi kaç gündür çok ilgimi çekiyo
Bende 24 Şubatta öğrendimm Azerbaycanlıyım.İnşallah hayırlısı olsunYaa ne güzel ikimizde aynı tarihlerde ilerliyoruz demek ki ben 23 şubatta öğrendim.yurtdışı hangi ülke umarım sorunsuz ilerleriz herkesin tamamına erdirsin
Ah bu adamlarrrrAynen canım eşim temizlik yapmadı maalesef bugün mutfağı yıktım ona biraz zor bir adam odun yani yapma diyor he dedim bok götürsün evi bulduğu çözüme bak
Aynısını yazdım bende ondan alcam temizliğini çok beğenmiyorum ama kokusu yokBingo oksijen kullan ben transferden beri onu kullanıyorum daha rahat geldi bana kokusu yok etkilemiyo öyle
Hmm anladım canım hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum. Bende 9 ay oksapar kullanıcam da ondan sordum sizde mi yoksa diyeYok hayır tüp benek benimki progestan dex kullanıyorum transferden bu yana daha 10. Haftaya kadar da kullancam
Hastayım eşinin etrafında dönene valla kıymetini bilsinler adam aynı şekil temizlik ye ek bekliyor bende mutfağa girmedim bile yeter ya zaten bu içimdeki mucize rabbimin en büyük lütfu ben çok diledim rabbimdenAh bu adamlarrrr
Cifle yapmayı dene o zaman canım. Ama eldiven tak vucudun kimyasali çekmesin. Çamaşır suyu bu dönem bayiltir valla çok ağır geliyor. Uzak dur lütfen. Malesef her erkeğin yapısı farklı. Benimkide temizliği yaptı. Anası çağırdı öğlen düğüne gittiler akşama amcasına gittiler. Surat yaptım annen tapunu bana vermemiş dedim. Yemek yaptinmi dedi yapmadım dedim gidip annende yersin dedim ayrı durmuyorsunuz. Bir hafta sonumuz var kadin eşimi alıp geziyor. Yakın oturmanin cezasiAynen canım eşim temizlik yapmadı maalesef bugün mutfağı yıktım ona biraz zor bir adam odun yani yapma diyor he dedim bok götürsün evi bulduğu çözüme bak
Benimki çok güzel yapar maşallah, temizler paklar ama düştü ayağını çatlattı. Ona da kendime de kızıma da ben bakıyorum mecburen başa gelen çekilir yapacak bişey yokAynen canım eşim temizlik yapmadı maalesef bugün mutfağı yıktım ona biraz zor bir adam odun yani yapma diyor he dedim bok götürsün evi bulduğu çözüme bak
Bu oğlundan ayrılamayan kaynana problemi nedir arkadaş ya evlenmiş yeni ev kurmuş artık yeni Bi ailesi var öncelik tabiiki eşinin çocuğunun. net tavrı koyuyorum baştan pek sevilmiyorum bu yüzden ama amaaan sevmezseler sevmesinlerCifle yapmayı dene o zaman canım. Ama eldiven tak vucudun kimyasali çekmesin. Çamaşır suyu bu dönem bayiltir valla çok ağır geliyor. Uzak dur lütfen. Malesef her erkeğin yapısı farklı. Benimkide temizliği yaptı. Anası çağırdı öğlen düğüne gittiler akşama amcasına gittiler. Surat yaptım annen tapunu bana vermemiş dedim. Yemek yaptinmi dedi yapmadım dedim gidip annende yersin dedim ayrı durmuyorsunuz. Bir hafta sonumuz var kadin eşimi alıp geziyor. Yakın oturmanin cezasi
Zaten sevmezlerki kendi çocukları hariç. En iyisini yapmışsın. Hergun kızlarına gider akrabalara gider kadın yerinde durmuyor. Birde soğuk nevaleler bir gram sıcaklık sevgi yok görmedim.Bu oğlundan ayrılamayan kaynana problemi nedir arkadaş ya evlenmiş yeni ev kurmuş artık yeni Bi ailesi var öncelik tabiiki eşinin çocuğunun. net tavrı koyuyorum baştan pek sevilmiyorum bu yüzden ama amaaan sevmezseler sevmesinler
Normalde 32. Haftalarda ayrılmıyormuyuz canım ben tam bilmiyorum ama nette öle yazıyorAyyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisi 25-26. Haftalarda ayrılacağım inşallah planlar şimdilik böyle.
Harikasın vallahi canım zamanı geldikçe paylaşalım bunları da hem bize hem bizden sonrakilere yarar inşallahKabataslak paylaşayım canım daha coook konsuruz detaylıca bu konuları , mesela emzırme yastıgı asırı gereksız bısey yastıkta aynı ısı goruyor ıste bu onunla bırlıkte alt acma pedlerı renklı desenlı bunlar cok sık kullanılmıyor sonrada elınde kalıyor yastıgı oglum oturmaga baslayınca arkasına koyuyordum orda kullandım desem anca yerıdır , travel sistem bebek arabası durumu olup bı yasınfa degıstırebılcek olan varsa amenna alsın tabı , elbıse genel olarak gıymeyı seven ıcın kurtarıcı olur bencede bende oyle yapmayı dusunuyorum muhtemelen cok sıcak basacak zaten En en gereklı seylerden bırı phılıps gogus kalkanı veyahut muadılı gumus gogus kapagı tarzı bısey, ohılıpsı neden sevıyorum akan sutlerı ıcınde topluyor bosa gıtmıyor ılk ıkı hafta göğüs ucuna bısey degsın istemeyeceksiniz çünkü pıjama hakkında goruslerımı yazdım 0 beden yada 0-3 1-3 ay kıyafet mın tutmak hatta sadece ılk bır ay yetecek kadar olsa yeter ilk zamanlar tulum gıydırmek cok zor oluyor tercıh etmem mısal gıbı gıbı Daha cok var bırgun toparlayıp kagıda dokerım
Cok geçmiş olsun. Çabuk iyileşir inşallahBenimki çok güzel yapar maşallah, temizler paklar ama düştü ayağını çatlattı. Ona da kendime de kızıma da ben bakıyorum mecburen başa gelen çekilir yapacak bişey yok
Maşallah canım iste alırken dikkat etmek lazım benim ki cameranin wifisine bağlanıyor uzaklaşınca kopuyor yani evde olunca osimi görse de tavsiye etmiyorum pekBenım arkadasımın aldıgını ızleyebılıyordu kuzum ozellıkle bakıcı yada babane anane bıraktıgında ısten bakıyor ızlıyordu ana modulun ınternete baglı olması yetıyordu kıwı tarzı aynı fıyatlarda baska bı marka ama kuzum, oglum 4 yasında
Canım ben öğretmenim. Haziranda yaz tatili başlayacağı zamanlar benim 26. Haftama denk geliyor da onu kastetmiştimNormalde 32. Haftalarda ayrılmıyormuyuz canım ben tam bilmiyorum ama nette öle yazıyor
Çok tırsıyorum kilodan. Kiloya yatkın bi vücudum var. şimdilik iyiyim ama sonum ne olur bilmiyorumAynen canım İnşallah bebeklerimiz kilo alır biz çok kilo almayız
Ya benim de aynı durum. Ama bebişler daha çok minnak yaaaa o şişlik bebiş mi bilmiyorumBenim daha altta göbek deliğinin altı ayva göbek gibi zaten göbeğim vardı biraz. Ama şimdi biraz daha çıktı gibi geldi eşimde saçmalama o senin kendi göbeğin diyo
Aynen canım liste yapıp indirimde gördükçe alacağım eşimde bebek eşyaları için 3 ayı bekleyelim riskli dönemi atlatalım diyor ama güzel indirim olursa alırım diyorum bende bakalım artıkKesınlıkle kendınıze bır kiste belırleyıp her ay bır kacını ala alagıdın eskıden cok bısey yapmıyordu ama suan hersey cok pahalı
Al benden de o kadar aşırı kilo almak istemiyorum kilo takıntım var resmen keşke olmasa ama sen kaç kilo ile gebe kaldın boyun kaç canım ?Çok tırsıyorum kilodan. Kiloya yatkın bi vücudum var. şimdilik iyiyim ama sonum ne olur bilmiyorum
Aaa ozaman süper canım bende daha erken cıkmak istiyorum ama ancak yıllık izinleri dahil edip 29. Haftada flan cıkarım inşallahCanım ben öğretmenim. Haziranda yaz tatili başlayacağı zamanlar benim 26. Haftama denk geliyor da onu kastetmiştim