2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yok hayır tüp benek benimki progestan dex kullanıyorum transferden bu yana daha 10. Haftaya kadar da kullancam
Hmm anladım canım hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum. Bende 9 ay oksapar kullanıcam da ondan sordum sizde mi yoksa diye

Aynen canım eşim temizlik yapmadı maalesef bugün mutfağı yıktım ona biraz zor bir adam odun yani yapma diyor he dedim bok götürsün evi bulduğu çözüme bak
Cifle yapmayı dene o zaman canım. Ama eldiven tak vucudun kimyasali çekmesin. Çamaşır suyu bu dönem bayiltir valla çok ağır geliyor. Uzak dur lütfen. Malesef her erkeğin yapısı farklı. Benimkide temizliği yaptı. Anası çağırdı öğlen düğüne gittiler akşama amcasına gittiler. Surat yaptım annen tapunu bana vermemiş dedim. Yemek yaptinmi dedi yapmadım dedim gidip annende yersin dedim ayrı durmuyorsunuz. Bir hafta sonumuz var kadin eşimi alıp geziyor. Yakın oturmanin cezasi

Aynen canım eşim temizlik yapmadı maalesef bugün mutfağı yıktım ona biraz zor bir adam odun yani yapma diyor he dedim bok götürsün evi bulduğu çözüme bak
Benimki çok güzel yapar maşallah, temizler paklar ama düştü ayağını çatlattı. Ona da kendime de kızıma da ben bakıyorum mecburen başa gelen çekilir yapacak bişey yok

Bu oğlundan ayrılamayan kaynana problemi nedir arkadaş ya evlenmiş yeni ev kurmuş artık yeni Bi ailesi var öncelik tabiiki eşinin çocuğunun. net tavrı koyuyorum baştan pek sevilmiyorum bu yüzden ama amaaan sevmezseler sevmesinler

Zaten sevmezlerki kendi çocukları hariç. En iyisini yapmışsın. Hergun kızlarına gider akrabalara gider kadın yerinde durmuyor. Birde soğuk nevaleler bir gram sıcaklık sevgi yok görmedim.

Ayyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisi 25-26. Haftalarda ayrılacağım inşallah planlar şimdilik böyle.
Normalde 32. Haftalarda ayrılmıyormuyuz canım ben tam bilmiyorum ama nette öle yazıyor

Harikasın vallahi canım zamanı geldikçe paylaşalım bunları da hem bize hem bizden sonrakilere yarar inşallah

Maşallah canım iste alırken dikkat etmek lazım benim ki cameranin wifisine bağlanıyor uzaklaşınca kopuyor yani evde olunca osimi görse de tavsiye etmiyorum pek

Benim daha altta göbek deliğinin altı ayva göbek gibi zaten göbeğim vardı biraz. Ama şimdi biraz daha çıktı gibi geldi eşimde saçmalama o senin kendi göbeğin diyo
Ya benim de aynı durum. Ama bebişler daha çok minnak yaaaa o şişlik bebiş mi bilmiyorum

Kesınlıkle kendınıze bır kiste belırleyıp her ay bır kacını ala alagıdın eskıden cok bısey yapmıyordu ama suan hersey cok pahalı
Aynen canım liste yapıp indirimde gördükçe alacağım eşimde bebek eşyaları için 3 ayı bekleyelim riskli dönemi atlatalım diyor ama güzel indirim olursa alırım diyorum bende bakalım artık

Çok tırsıyorum kilodan. Kiloya yatkın bi vücudum var. şimdilik iyiyim ama sonum ne olur bilmiyorum
Al benden de o kadar aşırı kilo almak istemiyorum kilo takıntım var resmen keşke olmasa ama sen kaç kilo ile gebe kaldın boyun kaç canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…